Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 59 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Toyota Yaris 1.0 maxtor. Müüdud.
PostitusPostitatud: 21.12.2009 19:21 

Vaatan et lahjemaid aparaate siin väga ei promota :P nii et panen siis ühe võrrimootoriga liikuri siia ilmarahvale naeruks :lol
Pilt
Ei viitsi isegi numbrit varjata kuna selle kapotipildi järgi on masin nagunii äratuntav igal pool. Tegu on siis 50 kw Yarisega aastast 1999 ja odomeeter näitab 183 600 hetkel. Minu arvel on ehk 2000 ringis.
Sel suvel sai jõutud järeldusele et 1 masin perekonnas kipub ikka vähe olema ja kuna üks töökaaslane liigub ringi Yaris Verso'ga siis sai seda veidi lähemalt uuritud ja seal korra ka kaasa sõidetud. Asi tekitas huvi ja nii ma siis ringi vaatama hakkasin. Esimese hooga oleks peaaegu Elke'st ostnud ühe sinise Verso mis piltidel küll kole hea välja nägi aga mõtlemisele kulus liiga palju aega ja see sõiduk leidis juba uue omaniku. Siis käis hoog juba veidi maha ja sai ka muid aparaate uuritud. See konkreetne valge isend oli siis mingil hetkel odavaim müügisolev Yaris ja ilmselt ka mitte põhjuseta. Sõitnud on ta palju, tahaotsa ka pihta saanud ja lakikiht on hävinud mitmest kohast. Masinal olid lisaks kapotile veel kleepsud üle tagumiste akende ja kirjad uste peal. Sõites jättis siiski päris hea mulje ja nii ta mõningase kauplemise järel minu omaks sai. Ülesanne on tal mind varahommikutel ja hilisöödel tööle ja tagasi liigutada ja muid juhuslikke liikumisvajadusi rahuldada.
Margile omaselt tundub suhteliselt vastupidav olevat. Eelnev omanik tunnistas et on seda kaua aega nö kaubikuna kasutanud ja masin on enaiku oma elust sõitnud tagaistmed maas. Tagumised peatoedki tulid alles mõne päeva pärast välja peale tehingu toimumist. Minu käes on siis otsad andnud generaator. Käivitunud on iga ilmaga. Ilma mingi raskuseta ka viimaste päevade külmadel öödel. Oma osa on kindlasti ka selles et koos genekaremondiga sai peale ka uus aku. Vana nägi lihtsalt välja juba nii vana nagu võiski arvata akust millega see masin uuena müüdud oli :D Õlide jms asjade vahetust pole ka veel ette tulnud sest Elke andis info et seda on suht hiljuti tehtud ja enne 190 000 pole mõtet sinna oma nina toppida. Ülevaatuse elas auto suuremate probleemideta üle, lihtsalt äramärkimist leidsid käsipidur ja veovõlli otsad mis said nüüdsama ka vahetatud-parandatud edaspidiste üllatuste vältimiseks.
Tahaks leida korraliku tagaluugi. Olemasoleval on lisaks mõningasele roostele ka kojamehe vars maha murtud ja klaas arusaamatul kombel ära kriibitud. Seespool puudub ka luugipolster. Kui sobiva nokitsemiskoha leiaks siis tahaks heameelega ka salongipolstrid üle vaadata ja korralikult kinnitada. Plastikunaginat ja kobinat on kuidagi palju. Suuri plaane nagu ei olegi, projektiks ei pürgi lihtsalt sõidaks kuniks kilomeetreid on antud.
Pilt

Viimati muutis maxtor's, 05.05.2012 11:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Toyota Yaris 1.0 maxtor
PostitusPostitatud: 21.12.2009 19:29 
Kasutaja avatar

Kui nüüd aus olla, siis tekib küsimus, miks sa ostad endale sellise auto? Vägagi ebapraktiline ja väike. Mis suurusjärku see jääb umbes? Mingi 40k +/- ? Aga eks kui meeldib, siis pole midagi öelda. Maitse asi, mulle ei meeldi. Aga sellegipoolest edu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 19:42 

Minu arust täitsa OK liikur. Kunagi liikusin ka Yarisega küll aga 1,3 64kw isendiga. Häta ei jätnud ta ka mind kordagi. Arvan et parem igal juhul kui mõni vana sierra :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 19:47 

miks ebapraktiline? oli ju öeldud, et tööle ja tagasi sõitmiseks. väga äss väike putukas. mul endal selline plaan, et kui tata nano eestisse jõuab, ostan endale vot sellise. vot see kurgikäru on väike ja ehk ka ebapraktiline. ja kisu need kleepekad maha.

Viimati muutis tets, 21.12.2009 19:48, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 19:47 
Kasutaja avatar

Kui mäletan siis jäi sarnase mäkerdatud kapotiga Yaris silma mõned nädalad tagasi Ülemiste ristmikul, nii enne 3-e öösel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 20:04 

.Alar. kirjutas:
Kui mäletan siis jäi sarnase mäkerdatud kapotiga Yaris silma mõned nädalad tagasi Ülemiste ristmikul, nii enne 3-e öösel.

Väga tõenäoline :D Sellisel ajal võib mind sagedasti näha.
Hinna suurusjärk on mitte 40- vaid 20 K. 40, ja üles olid ülejäänute hinnad. Meeldimisest oleks siis mõtet rääkida kui tegu oleks mõne T-Sport mudeliga, praegusel kujul on ta lihtsalt liikur ja selle ülesande ta täidab täiesti edukalt. Praktilisust on asjal ka täpselt niipalju kui vaja. Üksi sõitmiseks pole vaja endaga kaasas vedada suurt ja mahukat kesta ja nagu ma ütlesin, eelnev omanik kasutas teda kaubikuna ja see on suht üllatav kui palju sinna nn ''kaubaveo reziimis'' kola sisse mahub.
Ja see pilt kapotil mind ei sega, maha võtan ta siis kui tekib tahtmine masina välimust tunduvalt värskendada. Muud kleepsud said eemaldatud mingi esimese 3 päeva sees kui ta minu käes oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 23:19 
Kasutaja avatar

Emporio Silver kirjutas:
Minu arust täitsa OK liikur. Kunagi liikusin ka Yarisega küll aga 1,3 64kw isendiga. Häta ei jätnud ta ka mind kordagi. Arvan et parem igal juhul kui mõni vana sierra :lol
See oli pelgalt minu arvamus ja mina seda endale ei ostaks. Kui aga omanik on rahul, siis ega ma maha ei hakka tegema. Eks muidugi jah, kes mille jaoks auto ostab. Ära väga südamesse võta, esimene reaktsioon seda teemat lugedes lihtsalt. Ega Sierra vana jah ja võib tõesti mugavam olla see Yaris, aga siiski.
Peace.
Ilusaid pühi :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 10:12 

On väga tõenäoline et sarnase suurusklassi autot ma teist enam oma elu jooksul ei osta :) Kuna mul on olnud ka Sierra mis omas ajas oli ikka väga asjalik masin, siis võin öelda et võrreldavad need asjad eriti ei ole. Aga jah praegusel ajal ei tahaks ette kujutada et liiguks ringi mõne kütuseröövliga nagu Sierra kahtlemata on. Tegelikult olen küll rohkem diisliusku ja nn põhiliikur perekonnas ongi 2.0 DTi Astra aga mu öiste lühikeste otsade juures ei oleks disla kuidagi sobilik sest mootor ei hakkaks veel soenemisele mõtlemagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 10:51 

Praegusel ajal on see auto ikka praktiline küll, kui mõtlema hakata. Põhimõtteliselt ei võtagi kütust, läheb kiiresti soojaks, vähe aknaid mida kraapida, ilmselt ei lähe katki nii tihti, mahutab selle kere kohta piisavalt ja viib punktist A punkti B. BTW: Jäärajal peaks heade rehvidega paljudele tagatulesid näitama :lol
Ilmselt ei ole omanikul häbi sellega sõita juhul, kui tal enesehinnanguga kõik korras on! Rohkem suhtumise küsimus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 11:10 

Kütuse koha pealt on nii et kulunumber on võrreldav 2.0 diisli omaga. Kui see pisike kuut veel D4D mootoriga oleks siis sõidaks vist küll poolmuidu. Rehvid on küll paras pask seal all :D seda peab ütlema. Aga mis ikka tahta rehvidest mis on niisama saadud mehelt kes nad kuuri alt leidis ja avastas et tal omal pole enam 14'' kuhugi alla panna :P Küllap nad selle talve ikka välja veavad. Kuna ma olen harjunud et mul suve- ja talverehvid omaette velgedel on siis peaks suverehvidele teise jooksu otsima.
Huvitav kas 14'' asemele suvehooajaks 15'' panna oleks hea mõte :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 17:35 
Kasutaja avatar

Masin on nii pikk, et esimesel pildil tuli tagumik murule ajada?

Mõnus öko pill muidu. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 19:17 

Sannu^^ kirjutas:
Masin on nii pikk, et esimesel pildil tuli tagumik murule ajada ?

Pargingi nii tavaliselt. Majaesine oli sel hetkel tühi aga õhtuks on tavaliselt nii täis et sinna ainult mahungi :D kui tagarattad muruosal siis mahub minu eest üks naaber oma masinaga sobivasti diagonaalis mööda. Kui täiega asfaldil olen siis jääb segama natuke. Sügavalt veneaegse kortermaja teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 04:35 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
Kui nüüd aus olla, siis tekib küsimus, miks sa ostad endale sellise auto? Vägagi ebapraktiline ja väike. Mis suurusjärku see jääb umbes? Mingi 40k +/- ? Aga eks kui meeldib, siis pole midagi öelda. Maitse asi, mulle ei meeldi. Aga sellegipoolest edu :)

Ei saa samuti küsimata jätta miks peaks inimene endale Kia ostma?
See on nüüd küll eriline käkk ju. :help
Aga janis on parajalt muhe auto. Saab oma ülesandega ideaalselt hakkama ja pole väga jube sõita ka.

Viimati muutis ozzu, 17.01.2010 05:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 04:42 
Kasutaja avatar

Vat see on püss.
Meil oli kunagi rendiautona Yaris, aind et 2009a.
Maanteepeal ikka lasin kõigist mööda, kuigi noh...sõidumugavus pole just kõige parim maanteel +100km/h ja üles...

Edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2010 10:24 
Kasutaja avatar

Emporio Silver kirjutas:

Edasi liikus ka päris viisakalt sinu masin .. :P :D

Aga jah, ennem olen avatarilt vaadanud, aga pole pihta saanud mis asi sul kapoti peal on, nüüd pilt selge, good .
Samas ma eeldan, et linnavahel on see 1.0 selle auto jaoks isegi paras, ei ole küll teab mis terav süstik teiste vahel, aga samas jalgu ka ei tohiks jääda. Mis selle tühimass on üldse?
Esimene stange võiks ka üleni valge olla, ilma selle halli osata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 59 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis