Kuna siin juba rontide kokkutulek on teen oma rondist ka teema.
Juuli kuus sai E34 Buumer maha lükatud ja siis oli järsku liikumiseks autot vaja. Kuna kuuri nurgas seisis üks G3 ja ta pmst ilma eest omale sain tuligi ligi võtta ajutise asjana kuni endale midagi asisemat jälle ostan. Tegu siis Golf 3'ga 1994 aastast, lisadest ainult el luuk (mis ei tööta) ja isepaigaldatud närvi ajav aftermarket immo. Muud mitte midagi.
Mootoriks on 1.4 44kw - mis on täisjuust. Ma ei saa aru mida need insenerid mõtlesid kui sellist mootorit üldse ehitasid, see on ju eluohtlik.
Kohutav mootor ikka. Küttekulu on mingi 6,5l, mis on muidugi poole parem tulemus kui bemmil.
Alguses oli ta ikka väga ront, sõbrad soovitasid otse põllule minna. Aga kuna mul oli puhkus ja kõrval teine samasugune punane g3 millelt vaba voli kereplekke ümber tõsta siis sai hakatud vaikselt nokitsema.
Siis sai vahetatud esitiib ja tagaluuk. Mõlemad olid täiesti mädad.
Tagaluugi sisse olid herilased pesa teinud.
Nipet-näpet sai veel tehtud. Nt tagumised pidurid olid täiesti peale jäänud seismisega jne.
Kuna ukse ääred olid kõik sellised:
Siis tuli need ära värvida. Alguses oli igasuguseid plaane, et teen üleni rooste või üleni mattmustaks aga esialgu jäi siis nii. Lisaks siis vahatamine mis tegi punase uueks.
Kuna nood plekid olid päris jubedad siis alla läksid 15'' randiga veljed mis ma suhteliselt odavalt sain. Rehvi profiil on üpris madal, 13'' pleki pealt vahetades autot rohkem üles poole tõstma ei pidanud.
Nüüd aga mahuvad kassid koopasse magama.
Korralik maastur on.
Mingi hetk sai veel õlid, filtrid vahetatud - nüüd sõidan niikaua kuni midagi pekki läheb.
Ülevaatuse tegin ka eelmine nädal ära, aasta muretu nüüd.