Mainiks niipalju,et seoses selle masina ostuga oli mul sõelal ka üks audi 100(aastast 1994),roostet leidus ka sellel masinal-esitiib oli üsna inetu,lisaks oli veel kerel siin-seal roostetäppe.Minuarust ainuke põhjus,miks üldse osta 90.st pärit Audit ongi rooste kindlus,kui aga Audi roostetab..no siis ma ei tea,miks üldse sellega peaks sõitma.Võrdluseks samas hinnaklassis Audi 80,enamikul polnud elementaarseid elektri lisasid,rääkimata koledast kujust + kütusekulust,mis näiteks Audi 2.0 85 kw puhul pole kindlasti väiksem kui vectra 2.0 100 kw.l.Enamiku kilomeetreid veedan ma maanteel,seega pean oluliseks väikest maanteekulu!Oli ka mul kunagi silme-ees vaid 4 rõngast ja teisi marke ma autodena üldse ei tunnistanud,see muutus kui ma sain Audide töökindlust omal käel tundma:sellisel hetkel kui oled kusagil tripil ja sinu auto lihtsalt otsustab sind teele jätta ei pane sind kindlasti seda masinat hindama.Loomulikult võite siinkohal mainida,et auto eest peab hoolitsema ja ei tasu ronte osta,aga miskipärast pole siiamaani ükski mu 7-st omandatud autost(mis pärinesid kõik 90.ndatest ja polnud kindlasti mitte uued) mind teele jätnud,peale Audi.Seega sry,aga Audidest ma palju ei arva.Enivei,masina pesin puhtaks,lõin läikima ja homme tulevad mõningased trendikad pildid

NB! Võibolla olin rooste suhtes liiga üldine,et te ei hakkaks seda masinat vanaisavecu caliga võrdlema,siis teadmiseks,et läbivat roostet ei ole kusagil,põhi on väga korralik,2-3 ruutsendimeetrist kohta on sellist kus värv kobrutab ja umbes 3.s kohas on kerel rooste täpike.Arvestades,mitu aastat Eesti suurepärased soolad seda masinat söövitanud on,siis ei midagi enneolematut,lisaks veel hind millega ma masina kätte sain(üks odavam sõitev vectra B.dest turul),seega hetkel olen täiesti rahul.Sõitmiseks täiesti mugav auto,millega ei pea kartma möödasõite

.Aga mulle meeldib kriitika