Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 194 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Opel Vectra Müüdud!
PostitusPostitatud: 07.06.2012 12:54 
Kasutaja avatar

Muretsetud sai endale uus masin:

1996 a, Eestis alates 2005 a. Seoses sellega leiab kerelt roostet,kuid salong on igati eeskujulik ja jätab üsna kvaliteetse mulje. Veermik vaikne,kolksuvaba ja mootor töötab pea hääletult.

Kellel pakkuda 15-17 " 5x110 valuvelgesid,soovitavalt suvekatel andke märku :)

Autol on:
el. katuseluuk
2x elektrilised akende tõstukid
elektrilised välispeeglid (soojendusega)
2x peeglid päikesesirmides (valgustusega)
uste sisevalgustus
esimene/tagumine käetugi
nahkkattega rool/käigukang.
veojõukontroll

Mõningased müügipildid:

Pilt
Pilt
Pilt

Muljed ja kriitika teretulnud :rokib

Viimati muutis @almera, 17.02.2014 08:57, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Vectra CD 2.0 R4 16V 100kW - @almera
PostitusPostitatud: 08.06.2012 16:04 
Kasutaja avatar

igav hall mass, pesemata kah veel piltidel, minupoolt 0 respekki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 17:02 

Esinduslikust autost on sul küll veider arusaam :D Sõbral on samasugune Opel ja no ei ole auto, mida endale ihaldada. Aga maitsed on erinevad.
Mina sinu asemel alustaksin rooste eemaldamisest ja alles siis hakkaks valuvelgi otsima. Kui Opeli roostet kohe ei eemalda, siis pärast näed roppu vaeva temaga. Muidu aga edu! Eriti juppide ostmisel :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 17:27 
Kasutaja avatar

jah, vaata vanaisavetsu kalibra teemat, seal näed mis juhtub kui õigel ajal jaole ei saa...

8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 17:31 

...õigel ajal jaole ei saa, siis kasvab roostekulm ette :D

Aga endise Opeli-omanikuna nõustun rooste osas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 17:34 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tavaline auto nagu ükskõik milline teist marki lihtsam auto.Teha annab paljusi autosi ägedaks ja mida korrektsem masin on seda parem ja ilusam.
Rooste osas midagi erinevat võrreldes paljude teiste tootjatega küll ei tähenda kui võrrelda vanuselt ja masinaklassilt ka võrdsemaid masinaid.
Laste jutt selline lihtsalt ,ise sõidetakse mingit teist marki roostes masinatega või mida iganes.Ühed ehk roostetvad ,teised lagunevad ja on kallid üleval pidada või mida iganes ei maksa löga pritsida.
Löö läikima ja tee ilusaid pilte ja asi ants,kilbid tegelikult meeldivad ilma naljata .
Ja nagu lugeda võib siis valud tulevad alla ja valud muudavad suuresti ükskõik millise liikuri teiseks.Sellest tulevalt on jabur pritsida tätti kui ainult velg muudab asju ihaldusväärseks näiteks.
Jah kõigil on omad armastused südames ehk masinate suhtes kuid raiuda tätti on patt.Ei meeldi siis ei meeldi aga näiteks audi a4 nüüd mingi ihaldusväärsemana minule küll ei paista kui opel vectra kuigi sõita võib kõigiga.
Minu süda kuulub opelitele aga ma ei tätista audide või muu värgi kapsaaeda.
Ma oskan ja võin ka jutustada kuidas minul on kukkunud igal audil sillad küljest ära ja selliseid varandusi veermikku matnud ,et pankrott majas ja üldse igasugune jebla ja minu sõbrad kes liiklevad bmw-dega ei saa aru absoluutselt miks üldse audisi tehakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 19:30 

oopc kirjutas:
Tavaline auto nagu ükskõik milline teist marki lihtsam auto.Teha annab paljusi autosi ägedaks ja mida korrektsem masin on seda parem ja ilusam.
Rooste osas midagi erinevat võrreldes paljude teiste tootjatega küll ei tähenda kui võrrelda vanuselt ja masinaklassilt ka võrdsemaid masinaid.
Laste jutt selline lihtsalt ,ise sõidetakse mingit teist marki roostes masinatega või mida iganes.Ühed ehk roostetvad ,teised lagunevad ja on kallid üleval pidada või mida iganes ei maksa löga pritsida.
Löö läikima ja tee ilusaid pilte ja asi ants,kilbid tegelikult meeldivad ilma naljata .
Ja nagu lugeda võib siis valud tulevad alla ja valud muudavad suuresti ükskõik millise liikuri teiseks.Sellest tulevalt on jabur pritsida tätti kui ainult velg muudab asju ihaldusväärseks näiteks.
Jah kõigil on omad armastused südames ehk masinate suhtes kuid raiuda tätti on patt.Ei meeldi siis ei meeldi aga näiteks audi a4 nüüd mingi ihaldusväärsemana minule küll ei paista kui opel vectra kuigi sõita võib kõigiga.
Minu süda kuulub opelitele aga ma ei tätista audide või muu värgi kapsaaeda.
Ma oskan ja võin ka jutustada kuidas minul on kukkunud igal audil sillad küljest ära ja selliseid varandusi veermikku matnud ,et pankrott majas ja üldse igasugune jebla ja minu sõbrad kes liiklevad bmw-dega ei saa aru absoluutselt miks üldse audisi tehakse.

Wow...dude seriously, what sh*t did you smoke?

Võrdle nüüd oopsik ühevanuseid autosid. Näiteks paneme kasvõi Vectra, A4, C-klass, 3-seeria ja nt Avensis. Üldjuhul on neist kõige paremas korras kere poolest A4 ja 3-seeria (E46 siis), siis Avensis ja C-klass ning ilgelt pika vahega tuleb roostetolmu saatel Vectra.
Aga veelkord kordan, et @almera, ära jumala eest kuula/loe oopci- suguste tegelaste jutte, vaid alusta kindlasti rooste eemaldamisest. Kui selle rooste ära saaks, siis kena velg alla ja olekski täitsa auto moodi ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 19:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
96a e36 vs a4 või c klass sarnastes varustusastmetes on nagu vectra nüüd küll mingid väga ihaldusväärsemad pole ,vähemalt minujaoks.jah ma tean AUDI,BMW,MB on saksa niiöelda välja kujunenud ülemiseotsa masinad kuigi reaalsuses paljud sündmused ,olukorrad on ka näidanud muid näitusi aga see selleks.Jah audi ehk ei roosteta küll ,küll laga võib olla muid jurasi ja jamasi aga see selleks.
Inimestel on õigus vihata mingeid marke või mida iganes aga kui mingite eri markide kohta mingid möla aetakse siis ollakse küll kohe pöördes .
Minuajoks on need bmw ,audi ja mb ühed üles haibitud silokärud mida hangitakse nime pärast ja eriti kui jutt käib vanadest roimadest .
Kui minul on mingi vana mersu romu siis mersust kui sellisest pole küll mõtet jutustada ,et ihaldusväärne või mida iganes.
Plankudel 96 aasta mersu c,audi a4-l bmw e 36-l ja vectral küll mingid ihalduse vahet pole.
Automaailm on alati olnud keerukas ja eriline ja seda tänasel päevalgi veel eriti.
Eestis näiteks paljudel porce panamerad no mida hekki -minul on punane panamera ,naabril aga sinine wta fakk.Mõni on kuulnud ka aston martinitest ja muudest sõidukitest midagi .See on umbes nagu ,et poes müüdaks ainul apelsini fantat and thats itt
Tee masin puhtaks kui viitsid ja näita neid rooste kohti pildil.Ma ei viitis teiste markide kohta hakata väga igasugu möla otsima .
Ahjaa küll mingid audid on roostetanud ka ja iga tootja võib oma masinaid teha kuidag ikas eriliseks,vastupidavaks või kindlaks aga siis ka vastav hind.
Mõni madalam autotootja on juba nii lonksu täis ,et tehakse ka ulme sõidukeid ja küsitakse kõvat raha ja juba paaritatakse siis ka näiteks bmw-audi-mb ga testides olgu see on VW .

Viimati muutis oopc, 08.06.2012 20:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 20:00 

Kulla oopsik, kes siin ihaldusväärsusest rääkis? Puhtalt roostest käib jutt. Uuena on need autod hinnast samuti teisest klassist, seda ka kasutatuna.
Aga, kui rääkida ihaldusväärsusest, siis normaalsete (mitte sinu) inimeste silmis on BMW-Audi-MB alati ihaldusväärsemad, kui Opel. Miks muidu ostetakse seda kolmikut rohkem, kui Opelit? Ja seda just kasutatuna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 20:06 

Nüüd sa paned oma normaalsusega küll veidi mööda. Mädanevad need bõõhad ja audid täpselt samuti, eriti kui ei hoolitse. Opel vajab küll tõesti kere seisukohalt rohkem tähelepanu, ent ta pole teps mitte halb auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 20:08 

Kes seda ostavad ja kus see öeldud on, et ostetakse aga las siis ostetakse .Mingil ajal olid paljudel ford sierrad või datsun cherrid .Paljud ostsid ja paljudel olid ford sierrad ja nii oli ka minul ford sierra ,ford sierra oli ,mitte datsun cherri.Datsun cherrid olid vähestel ,rahvas sõitis ikka ford sierradega see oli ikka õige masin,kellegil polnud väga bmw-d,audd või mersut -paljudel olid ford sierrad.Opelitest ei osatud mõeldagi ,osteti ja sõideti sierradega .
Tahan osta autot esimest on vähe raha ja tahan kõvat asja ,ostan mersu ja nii mul ongi siis mersu näiteks,vana suitsev ,üle matsitatud mersu mis on olnud eri maades takso jne aga minul on mersu.Kui mul on mersu siis pole muid masinaid vajagi -audid varisevad kokku ja pemarid on üldse rullistanud varisevad kokku
Ikka väga paljud autod tahavad hoolt ,hoolimatute omanike käes lagunevadki suurest iasjad ära ja selles on omanikud süüdi ja seda juttu on ka rääkinud audide armastajad nii audide veermiku ja ei tea mille üle.
Aga olgu peale.
Pole selline vectra ihaldusväärne ,pole audi ,ega bmw ega mersu vähemalt madalama otsa mudelid mingid ihaldusvääsemad ja ma tahaks näha seda ihaldusväärset sõbra autot kes väidab ,et opel vectra pole mingi ihaldusväärne auto.
Antud auto hangiti ka kui endale meeldiv auto ma usun.Keeg iteine oleks mingi muu margi ehk hankinud no sit.

Viimati muutis oopc, 08.06.2012 20:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 20:14 

Jah audile tõesti respect ,et mingist ajast võttis ette sellise teo et teg iaudid sellsieks ja muidugi hind toodetel ka vastav ja muidugi audi ,mb ja bmw on niiöelda kõvemad ehk kuigi ....... minujaoks on see ka veel lahtine suht osaliselt kui vaadata erienavid markide tooteid ja sobrada ajaloos.
Antud juhul on tegu opeliga ,täpsemalt opel vectraga and thats itt.Kellel on datsun cherri ihaldusväärne selle olgu.
Selline vectra ma krt julgen täitsa arvata ,et ka lambist roostemama ei hakkas kui omanik ja kõik värk õige oleks.
Ja audide roostekindlusest rääkides siis ku ikindel see teema siisk on ehk väliselt on mõistlik aga istmed vajuvad läbi põranda või mida iganes ma pole nii süvenenud aga loodetavsti ei jutsutata tühja .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2012 00:01 
Kasutaja avatar

No mulle isiklikult on mu Vectra mulle südamelähedasem kui mu E38. Mõlemal omad eelised, aga Opel on ikka See Õige.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2012 10:16 

skyaudi kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Nüüd sa paned oma normaalsusega küll veidi mööda. Mädanevad need bõõhad ja audid täpselt samuti, eriti kui ei hoolitse. Opel vajab küll tõesti kere seisukohalt rohkem tähelepanu, ent ta pole teps mitte halb auto.

Nu, Audi sul nüüd lambist roostetama ei lähe, erinevalt Bmw-st ja Opelist.

+1.
Kodus 2 b4, üks 6 aastat ja teine 4aastat igapäevases kasutuses, täppigi roostet kuskil pole. Töökaaslasel 89a B3 ning samuti teeb silmad ette 2001a avensisele. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2012 23:20 
Kasutaja avatar

Mainiks niipalju,et seoses selle masina ostuga oli mul sõelal ka üks audi 100(aastast 1994),roostet leidus ka sellel masinal-esitiib oli üsna inetu,lisaks oli veel kerel siin-seal roostetäppe.Minuarust ainuke põhjus,miks üldse osta 90.st pärit Audit ongi rooste kindlus,kui aga Audi roostetab..no siis ma ei tea,miks üldse sellega peaks sõitma.Võrdluseks samas hinnaklassis Audi 80,enamikul polnud elementaarseid elektri lisasid,rääkimata koledast kujust + kütusekulust,mis näiteks Audi 2.0 85 kw puhul pole kindlasti väiksem kui vectra 2.0 100 kw.l.Enamiku kilomeetreid veedan ma maanteel,seega pean oluliseks väikest maanteekulu!Oli ka mul kunagi silme-ees vaid 4 rõngast ja teisi marke ma autodena üldse ei tunnistanud,see muutus kui ma sain Audide töökindlust omal käel tundma:sellisel hetkel kui oled kusagil tripil ja sinu auto lihtsalt otsustab sind teele jätta ei pane sind kindlasti seda masinat hindama.Loomulikult võite siinkohal mainida,et auto eest peab hoolitsema ja ei tasu ronte osta,aga miskipärast pole siiamaani ükski mu 7-st omandatud autost(mis pärinesid kõik 90.ndatest ja polnud kindlasti mitte uued) mind teele jätnud,peale Audi.Seega sry,aga Audidest ma palju ei arva.Enivei,masina pesin puhtaks,lõin läikima ja homme tulevad mõningased trendikad pildid :) NB! Võibolla olin rooste suhtes liiga üldine,et te ei hakkaks seda masinat vanaisavecu caliga võrdlema,siis teadmiseks,et läbivat roostet ei ole kusagil,põhi on väga korralik,2-3 ruutsendimeetrist kohta on sellist kus värv kobrutab ja umbes 3.s kohas on kerel rooste täpike.Arvestades,mitu aastat Eesti suurepärased soolad seda masinat söövitanud on,siis ei midagi enneolematut,lisaks veel hind millega ma masina kätte sain(üks odavam sõitev vectra B.dest turul),seega hetkel olen täiesti rahul.Sõitmiseks täiesti mugav auto,millega ei pea kartma möödasõite :P.Aga mulle meeldib kriitika :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 194 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis