Mõtlesin, et ei tee enam teemat, aga noh, harjumus vms.

Tõin siis sellise riistapuu koju.
1.9TDI 66kw, manuaal, must.
LS ostes ca 294 500km.
Lisadest:kliima, püsikas, S6 kellad, S6 rool, 2x el. aken, 2x el. peegel, signalisatsioon puldist, kompuuter, el. katuseluuk ja midagi kindlasti veel.
Tegelikult mõtlesin e38 osta, kuid mingil imelikul põhjusel ei helistanud müüjale ette ning hakkasin Tartu poole sõitma, 40km enne Tartut siis helistasin kuid oh imet, müüja ei olnud nõus enam seda mulle näitama(ca 17:45) ning keerasin kohe otsa ringi. A6 müüjale sai lõuna aeg helistatud ning uuritud, õhtupoole arvas müüja, et võiks ikka diili ära teha(tahtsin siiski e38 enne üle vaadata järgmine päev), ning kohale sõites üllatusin kui ilusa häälega see pill käib ning toimiv kliima müüs hästi.

Audi oli minust 30km eemal, polegi nii lähedalt enne autot ostnud vist.
Kokkuvõttes võib öelda, et olen rahul.
Plaanidest nii palju, et täna läheb tagumine osa kiletamisele, püsikas tööle, kompuuter tööle, valusvelg, kärukonks ning mõni vidin veel.
Üks asi mis mulle nö ei meeldi selle auto juures(kuid selle parandab püsikas), on see, et ei tunneta kiirust, kui ära ostsin siis tunde järgi oli 90 samas spidokal oli 120

Opeliga oli raudpolt kindel värk, et üle 95 gpsi ei lähe, sest müra läks nii suureks lihtsalt.
Üks väga suur jama tundub olema kütusekuluga, nimelt paagi panin kurguni kuid hetkel olen sõitnud 416km ning näitab alla poole paagi

see tähendab ju ca 10l sajale. Huvitav mis jama see võib olla, musta suitsu ei aja ja käib ilusti.
Muidu täna näitas auto +32 ning Tallinnas käik oli tänu kliimale meeldiv.

Vabatahtlikult ei tahakski enam konditsioneeriga(ta) autot, kliima möllab mõnusalt omaette ning hoiab etteantud temperatuuri.
Varsti vähe normaalsemad pildistamised.