Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 15:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Seat Ibiza Cupra 2000 1.8 20VT 115KW Kristo955
PostitusPostitatud: 09.08.2012 15:26 
Kasutaja avatar

Tere!

Lisan ka siis oma vast ostetud auto siia. Ime kombel sai selleks Ibiza Cupra. Auto sai leitud Auto24.ee-st, kohe sai vaatama mindud ja järgmine päev oligi käes.
Vaatamise ajal põles AIRBAGi tuli, kuid selle vea kõrvaldas eelmine omanik ära.
Lisavarustust eriti ei ole. istmesoojendused, 2x el aknad ja muu selline täiesti tavaline.
Peale ostmist tundus kahtlane, et mootori tuli ei lähe teiste tuledega süütega põlema, sai arvuti taha pandud ja vigu tuli. Enamus kustutatud, siis peale seda jä pinnale ainult 1, mis ütles et tuleks õhulugeja välja vahetada. See vahetatud, nüüd tundub et mootoriga on korras. Peab veel pirni tagasi panema, et kui edaspidi ka probleeme on, siis näeks kohe ära. Tugilaager veel on läbi, mis läheb täna vahetusse ilmselt. Ostes oli samuti vaikne. Sai õli ka ära vahetatud. aga põhja alt tundub väga hea ja mootori juures samuti lekkeid ei esinenud.

Mis edasi?
No mingi hetk tahaks panna mingi valge tiheda kodaraga velje alla. Coilid võiks ka kunagi alla panna ja siis tuleks veel sumbutajat vähe vabamaks teha. Tõenäoliselt on varsti ka plaan ära chippida. Veel on puudu üks tungi kate küljeplastikus ja taga kus on tõmbamis konks on ka plastik kate puudu. Neid olen küll veidi otsinud, aga tundub, et on võimatu ülesanne. Ja seest tuleks kõik asjad riide teibiga üle katta, kuna jubedalt see sisu nagiseb ikka.

Müügikuulutusest üks pilt ka, pole veel jõudnud autot puhtaks pesta. Kui pestud, siis ka uued pildid.
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Seat Ibiza Cupra 2000 1.8 20VT 115KW Kristo955
PostitusPostitatud: 09.08.2012 15:51 
Kasutaja avatar

Kristo955 kirjutas:
Vaatamise ajal põles AIRBAGi tuli, kuid selle vea kõrvaldas eelmine omanik ära.

Võttis pirni välja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2012 15:55 
Kasutaja avatar

Ei, süütega põleb ja kustub ära, samuti ei tuvastanud arvuti airbagiga seonduvaid vigu. Istme airbagi pistik oli jamanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2012 17:39 
Kasutaja avatar

Päris norm putukas ju 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2012 21:01 
Kasutaja avatar

sõitsid äkki mu maja eest pelgus mööda sellega mingi tunnike tagasi?
päris asjalik nägi välja, lihtsa vaevaga saab sellest üsna edeva ja kiire putuka..:P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2012 23:36 

Esiteks pole tegemist õige Cupraga. Tavaline Ibiza sport, millele on Cupra stange ette aretatud.

Ma ei ole kindel, kas sa selle auto ajaloost midagi tead aga see on korralikult üle katuse keeratud mõned aastad tagasi.
Ehitati uuesti üles ning ilmselt sel ajal ta omale uue stange saigi.
Ma tean kohta, kus see üles ehitati ja tean ka ühte vahepealset omaniku. Minu juures käis ta kunagi kergemate elektroonika probleemidega aga hiljem vaevas seda masinat küll mittekävitumine ja igasusugsed muud mured. Kuskil ta korda saadi ja siis müüdi kohe edasi.

Kui nüüd on kõikidest nendest probleemidest vabanetud siis on tegemist väga laheda putukaga. See 115KW liigutab seda pisikest keret väga reipalt edasi ning teoreetiliselt ta mingit erilist suurt remonti ei vaja sest tegemist väga töökindla autoga.

Omasin samasugust Cuprat veidi üle 5a. Nii, et kui küsimusi peaks olema siis võid vabalt küsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2012 13:45 
Kasutaja avatar

Reimers, tänud 8)

RoomstaRaida, olin jah mina.

POZ, Usun, et ajad selle auto mingi teise autoga sassi. Sellel autol pole kunagi uksed eest käinud, samuti ka tagaluuk. Kõik aknad on originaalid, seda siis kuupäeva järgi. Kõik vahed mis on, jooksevad täpselt nagu tehase autol. Samuti on ka värvikoodi juures kirjas Ibiza Cupra.
Aga kui probleeme on, siis küsin julgelt.

Hetke seisuga on tugilaager vahetud ja nüüd tuleb hakata tegelema salongi naginatega, mida üldse ei kannata. Kui tehniliselt ja visuaalselt korras, siis saab hakata tegelema kiiremaks, ilusamaks tegemisega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis