Kes mu teemasi jälginud on, see mäletab, et mul oli eelmine aasta selline loom

Sellega juhtus jaanuari lõppus, praktiliselt kohe peale käigukasti suurt hooldust, liiklusõnnetus.
Üks viimastest pildidest, kui auto oli terve

See siis üks viimastest pilte, mida üldse olen teinud selle autost

Kindlustus viib enda parklasse

Kohe uut autot ma ei hakanud ostma, kuna oli tööauto, kuid nüüd kohe-kohe peaks ma teist korda saama isaks, ja siis otsustasime naisega osta auto tema jaoks. Kuid auto peaks olema suht odav pidamises, ehk siis disla mootoriga, ja veermiku osad oleks kommi raha eest, nt Thesisel amort on 700EUR, õõts 270 EUR nt. . Mulle meeldivad koledad autod, seega valik kukkus Lybra peale, praktiliselt sama Alfa Romeo 156, kuid vähem levinud. Saigi Hollandist sellest tootud.
2.4JTD 99kW, tipp kiirust ei tea, ja maantel kütekulu 4.3-4.9l sajale (nii näitas arvuti), pole veel tsekkide järgi ja km järgi kokku löönud mis on reaalne kütekulu.
Varustus aste LX: kahe tsooniline kliima, alcantara, 4x el.akent, el.peeglid, suur arvuti, Bose tümps, 15" valud (suuremaid ei taha)
kuid itaalia saast poleks itaalia saast, kui ei juhtuks mingi jama, eelmine kord, mul jooksis kokku veepump, see kord lagunes aga enne Lätti kliimapumba rullik, tuli sõita ainult akku peal, ja see kestis kuni Märjamaani, seal juba ootas meid mu semu vend.
Õnneks seal lagunes ainult laager, mida saab odavalt korda teha, ootel aga suur hooldus: hammakas, tihendid, õlid, rullikud jm osad.
Auto on väga pehme ja vaikne, semu mul, kes oli kaasas ise on mersu fänn, ja ütles, et see on mingi Itaalia mersu

Seda mida arvavad selle peletise kohta teised mind eriti ei huvita, peaasi, et mulle meeldib