Sai nüüd ka endale muretsetud esimene Audi ning esmakordselt ka nelikvedu. Siiamaani olen liigelnud üldiselt esiveoga ning enam nelikut ei tahaks küll millegi vastu vahetada. Siin foorumis vist antud mootoriga ning veoskeemiga teist sarnast autot ei leidugi.. seega tehtud teema.
Autoks Audi 100 C4 Quattro. Mootoriks 2.3 bensukas ning manuaal kast. Lisadeks on pandud peale 2xistmesoendused, el peeglid, el. katuseluuk ning käetoed ees ja taga. Udutulede valmidus samuti olemas. Olen läbinud antud autoga kuu aja jooksul umbes 1000km ning selle aja jooksul on koostatud ka nimekiri, mida tasuks vahetada.
Suurte külmade aeg auto käivitus ideaalselt! Ainukeseks veaks tekkis vahepeal see, et küttefilter läks jäässe ning antud jupp sai vahetatud uue vastu. Samuti oli viga pöörete kõikumisega, kuid selle vea parandas tühikäigumootori pesu.
Lähiaeg plaanis:
Rattalaager vahetada
Esimeste udutulede katted leida (või hoopis tuled) -
KorrasÕlid ära vahetada. -
KorrasToonkile paigaldada
Uued õõtsad
Antud mootori valik tundub üpris hea, sest kütusekuluga annab väga hästi mängida ning samuti liigub ka suhteliselt hästi. Viimased kütusekulud keskmised on tulnud 16.7 ning 26,9. Antud numbrid muidugi tulid sellisest, sest vahepeal sai talverõõme nauditud, kuid väga edukalt saab ka linnas hakkama alla 10 sajale, aga siis peab väga rahulikult sõitma. Üldiselt kütusekulu poolest ma ei muretse .. nii või naa võtab kõik ära
Pilte: