Tere ! Teen siis teema ka oma hobi/projekti autost.
Ostsin ma selle auto 2012 aasta kevadel. Kui ma seda autot vaatamas käisin, teadsin ma, et ma pean selle ära ostma, sest ta oli üpris originaalilähedane. Algne plaan oligi teha temast musta numbri auto aga selle mõtte viskasin nurka.
Ostes oli ta selline.

Kui auto sai koju toodud, siis suutis juba kärult mahasõites katki minna kütusepumba membraan. Sai siis see ära vahetatud ja peale seda suutis kohe ketitald otsad anda. Läks siis lammutamiseks

Sai siis temaga veidikene ringi sõidetud aga minus siiski kripeldas see, et selle auto välimus pole siiski see, mida ma tahan. Sai siis ette võetud elu esimesed keretööd, millega niiväga rahule jääda ei võinud.

Mida aeg edasi, seda rohkem tahaks midagi ehitada. Originaal mootor 1.2 sai vahetatud 1.5 vastu, mis oli küll kunagi vist juba kõvasti vatti saanud, surve oli karteris juba sees ennem kui mina teda käivitada jõudsin. Ei viitsinud mootorit ka lahti teha, läks selle sama pelmeeniga edasi.

2013 aasta kevadel sai siis auto lõpuks tänavalegaalseks. Vanad veneaegsed dokumendid saime uue vastu ja auto kenasti arvel

Suvel oli auto seis selline. Eest vedrudest 1 keerd ja tagant 1,5. Veljed on endalegi tundmatud, tasuta sain need.

Ja nüüd siis peale suve lõppu läks auto taas pulkadeks. Plaanid seekord vähe suuremad ja loodetavasti ka kvaliteet parem.
Keretööd teen uuesti, värviks seekord Le Mans blue metallic. 1.5 mootor viskas reaalselt kopa ette, saigi ehitatud natukese tõsisem mootor.1.6 mootor - kaanest 1,6mm maha võetud, plokist 2mm, 79,8mm kolb, kaan porditud, kergemad klapid, sportnukk, solex karpa, elektriline bensupump/jagaja jne.
Sildadele tuleb rebuild ja poolraamid viin omavahel kokku. Kevadeks loodetavasti juba liigub