Kuna tuli hea pakkumine siis mõtlesin,et proovin ühe S mersu ka ära.
Neid bemme juba niipalju olnud ja väike vaheldus ka paha ei tee
Esmamulje autost superhea.
Vaikne,pehme,mugav,mõnusa mineku ja suudab ka mehist V8 häält teha.
4,2 liitrine 205 Kw V8 mootor mille jõud rakendub ratastesse läbi automaat kasti.
Kerel roostet siiani leidnud ei ole ja loodan,et ei leia ka.
Silldade eest eelmised omanikud hästi hoolitsenud ja kõik on õigeaaegselt ära vahetatud.
Mootor käib sammuti ilusti aga vajab mõne nookuri vahetust kuna teevad vähe häält.
All on minujaoks piisavalt suured ja meelt mööda 17" originaal veljed.
Lisade poole pealt ei ole ka just koonerdatud.
2x soendusega El istmed, 2x elektriliselt kokkuklapitavad ja liigutatavad soojendusega peeglid,Tehase webasto,Teisaldatav kärukonks millest olen pikka aega puudust tundnud,Kliima automaatika,Püsikiiruse hoidja,4x peeglid valgustusega(laes),servotronic roolikarp,Korralik helisüsteem koos originaal sumwoofriga,Pakettaknad,El kardina tagaaknal,Kahepoolse sidega signalisatsioon,
Hetkel vajaks siis vähe tegemist mootor,kõrvalistuja poolne tagaklaas ei taha ise alla tulla(enam alla ei kuku,seisab nagu tala),tagumisel el kardinal hammasratas ilmselt kulunud,ees juhi uksesees üks kõlar teeb natuke koledat häält(korras) ja maanteel viskab vahest jubeda vibra sisse.
Korralike pilte teile kahjus näidata ei saa kuna digikas pole hetkel kättesaadav.

Mäletan veel kuidas ma vandusin,et mina enam mersut ei osta,kui enda 3 liitrise 190-ne maha müüsin

Parimat
Villu