Otsustasin siis taas teha endale siia enda autost teema, kuna enivei keegi pakun teda enne kevadet ära ei osta.
Autoks siis Renault Megane CC Coupe/Cabriolet.
Mootoriks on tal 1.9 Tdi , mis arendab 96 kw.
Käigukast on manual ja käike on tal 6.
Edasi liigutab end 96 kw kohta päris asjalikult ja on sealhulgas ülimalt öko, maanteel 3,8-4,5 umbes ja keskmine 5 kanti!.
Lisavarustus on tal rohke, arvan, et kõik lisad mis talle pakuti va istmesoojendused..
Nahk salong, väga mõnuse külgtoega ja sportlikud istmed.
Panoraam katus, väljasõitev ekraan ees, kust saad sätungeid teha navile, audiole jne.
Katus käib peale ja maha nupust nagu ikka .
Audio on väga hea mu arust, kvaliteetne ja hea bassiga.
Mp3 originaal stereo + Cd boks.
4x el aknad.
Keyless go.
Kompuuter.
Kliima.
Vihmasensor.
Multi rool.
JNE....
Värv on väga huvitav, päikese käes on selline kuldne, pimedas sinakas ja pilvise ilmaga hall.
Vahetanud olen ka mõned pudinad ja käisin ka ülevaatlus , mis läbi puhtalt nagu ma ka lootsin.
Vahetanud olen tagumised kettad , kuradima kallid olid miskit 80 euri mllegagi tk.
Samuti vahetasin ka klotsid.
Geneka rihmaratta, geneka pinguti ja geneka rihma ja miskit oli veel
Sõita on autoga hea, salong on kvaliteetsest matereljalist, mõnus pehme ega nigise kusagilt.
Samuti on ka probleeme autol nagu prantsasel ikka.
Vahepeal viskab veateadet
electronik fault ja siis ei lase nupust starterit panna, laseb korra nõksu ja katkestab ära.
Uksed lahti ja lukku pannes ja ust avades nagu resetib ära selle vea vms , siis läheb ilusti käima.
Kahtlustan ise kapoti alla aku peal olevad 2 veidrat kaitset 30 ah.
See viga on siis kuidas juhtub , vahel ei viska nädalas kordagi ja vahel viskab ülepäeva.
Samuti suutsin ka ühe küljelaiendi puruks sõita, murusees oli betoon püsti ja ei märganud seda ümber pööramisel...
See ootab värvimist, ja lappimist, sain ka juba hinnapakkumise.
Üldiselt olen autoga rahul küll ja enamgi.
Lisan ka kaks videot siia autost.
1 Kiire ülevaade autost.
http://toru.ee/view/575697513b872 Katus peale ja maha.
http://toru.ee/view/9aa48dcc4fc7Fotod.