Tere!
Olen pikka aega mõelnud, et võiksin teha teema ja sõber käis kah pinda.

Jutt käib siis suve viimastest päevadest ja minu 17-ndast sünnipäevast, ehk 15.08.2012, kus üllatuspeole saabudes toodi maja ette sõprade ja vanemate poolt ostetud Audi A4. Üllatus oli suur ja ei uskunud vähemalt kaks päeva, et see minu auto. Tegelikult oli see minu teine auto, aga mitte nii isiklik.
Rääkides autost, on tal kaks alumist iluliistu ees ustelt puudu, summutis on kuskil väike auk ja käike vahetades on mingi jõnks sees. Loomulikult on kuidagi lömmi sõidetud kliimatoru, mis vajab vahetamist ja auto on mingi kõksu üle elanud, sest üks esituli on vahetatud vanema vastu ja stange on kinnitatud kuidagi imelikult.
Hetkel autol tehtud õlivahetus, kõik rihmad, filtrid ja mõned jubinad veel. Loomulikult oli auto soditud täis veekindla markeriga, mida küürisime sõbraga kaks päeva ja siis andis juba välimuse.
Varustus:
X4C = National sales program Italy
B0A = Component parts set without country-specific design requirement
C0V = Steel wheels 6J x 15
G0C = 5-speed manual transmission
H6S = Tires 195/65 R15 V
J1P = Battery 220 A (44 Ah)
M57 = 4-cylinder gasoline engine 1.6 L/74 kW MPI HITACHI with MVEG 2/EU 3D base engine is T6S
Q1A = Standard front seats
1AC = Anti-lock brake system (ABS)
1Q2 = Mass damper for steering wheel, 31Hz
2PQ = Steering wheel for air bag system
5RQ = Right exterior mirror: convex
5SL = Left exterior mirror: aspherical
T6S = 4-cylinder gasoline engine 1.6 L unit 050.A
3S0 = Without roof rails/roof load rack
4UE = Air bag for driver and front seat passenger
0G1 = Gearshift lever
8AV = Radio
8GD = Alternator 90A
8RE = 4 speakers (passive)
1LA = Disc brakes, front
3FA = Without roof insert (standard roof)
1BA = Standard suspension/shock absorption
Näitan pilte algsest, mis veeres minu maja ette ja kui soditud ta oli. Hea mõte olid roosad ilukilbid.

Sisustus oli maru must!

Tulevikus plaanis osta autole madaldus, randiga velg, reelingud, taha smoke tuled, ette kas teha park suunda põlema või siis mingid disaintuled. Ma usun neid mõtteid tuleb veel, aga enam-vähem algne kirjas.
Loodan, et jutt ei ole igav ja väga mõttetu ning nüüd vaja hakata tegutsema nii palju kui aega on.