Ah mis seal ikka, teen enda sarabanist ka teema ära kuigi pole nagu suurt midagi veel näidata.
Aga pikkamisi katsun teda teha.
Niisiis sai endale ka lõpuks esimene päris isiklik auto ostetud. Kuna aga olen veel odav tudeng siis 300 euro eest sõitev ja toimetav auto igati timm.
Kuulutuses oli algselt hinnaks mingi 430-450 vms, aga kaks hea jutuga kauplejat oli mul kaasas niiet see oli minutite küsimus kui vanapapi hinna 300 peale lasi. Polnud tollel ju ülevaatust ega kindlustust 3 aastat. Oli näha ka et asi on seisnud päris kaua, vahetevahel käima ikka pandud et kolvirõngad kinni ei jääks.
Tulemus oli see et raha eest autot küll, midagi kapitaalset tal viga ei olegi, pisivead mis ei lähe palju maksma(klapisääretihendid ja sellest tulenev tossamine, stabika puksid, lambda, nüüd hiljaaegu ka bensupump). Kere on ka kõva, vähesed roosteaugud ja matiks tuhmistund värv mis vajaks üle poleerimist.
Ainuke tõsisem viga oli bensiinipaak mis esimeses bensiinijaamas lekkima hakkas poole paagi pealt. Õnneks sõbral oli korralik paak käepärast ning mõne päeva jooksul alla pandud.
Välimuse osas tahaks ta lihtsalt viisakamaks ja muhedamaks teha, edevatest valgetest velgedest piisab et isikupärasem oleks. Veel toonklaas ja kere poleerimine ja hakkab looma
See pilt veel esimesel õhtul tehtud, sõbrad olid usinad kohe autot puhtaks pesema.

Värv tegelikult reaalselt ei läigi nii, pilt oli värskelt pärast pesemist tehtud kui auto veel märg oli

Reaalselt oli kapott ja juhipoolne tiib nii matt, ma proovisin käsitsi pastaga nühkida et kas üldse on mingit lootust. Nagu näha siis mingi potentsiaal selles lakis on. Peab leidma kellegi kes selle auto masinaga üle poleeriks, käsitsi seda autot valge inimese kombel läikima ei saa.

Viimane esmaspäev sai ilusamad veljed ka muretsetud järgmise suve tarbeks et natuke isikupärastada. Rehvid on muidugi liiga suured, eks talvel vaatab mingid 205/50/16 rehvid peale. Mõtlesin küll 45 profiiliga aga pelgan et meie kuumaastiku peal läheb liiga püksirihmaks vist.
Ahjaa, stendi peal vaatasime et 3 velge 4'st on kõverad ka, 2 tükki neist üsna hirmsasti

Eks lähevad siis talve jooksul sirgendamisse. Talvel sõidan nagunii plekkidega