Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Sõiduauto vanemale naisterahvale?
PostitusPostitatud: 13.10.2012 09:52 
Kasutaja avatar

Audi poolt. Bemmidega on see teema, et emale võib hakata meeldima aga leia turult isend mis on selline, et julged emale kätte ka anda. Või remondid end vaeseks. On ka bemmil kaprissed ja tüütud vead. Lisaks kulukad. Lappa veidi remondi teemasid bmw foorumis ja kaob see isu ka ära. Kuigi ise olen vaadanud igapäevaseks accordi 2000a kanti. Lisaks enamasti saab 4x el aknad, kondi jm pudi veel kaasa kui nt audis sama raha eest väntad aknaid. Lisaks tehnika on pidanud minu tutvuskonnas igasugustele loomkatsetele vastu. Va kere mis tahab ussitada ja tagasupordid mis roostetavad kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 12:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Mersusid on erinevaid, ma ei tea neist eriti midagi. Aga kas sellist varianti manuaalina kah tehti?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 12:36 
Kasutaja avatar

Tehti ikka, põhimõtteliselt vanematele Mersudele alla V8 pakuti ka manuaali.

Selle "lifti" hind on ikka.....vastav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 16:51 

Osta mu a6 ära ja teema lõppenud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 20:14 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
krss kirjutas:
]Minu arvates devalveerivad Audide mainet eelkõige need "pimefanaatikud", kes sellist inseneripraaki igal pool muudkui õigustada üritavad. Mis krdi pärast peaks vastupidavust hindav inimene kasutama kallimaid varuosi ja vahetama neid detaile korrapäraselt, kui paljud sarnaste aastakäikude oluliselt mugavamad autod ei nõua mingeid detaile ega korrapärast vahetust, vaid sõidavad originaalis sinna 400-500tkm vahemikku ja seejärel pole erilist vahet, kas remondid 30 või 50e maksvate juppidega ja kestab ilma probleemideta auto reaalse kasutusea lõpuni.

Mis autodest jutt on?
Mingist telliskivi disainiga volvost?

No ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 21:38 
Kasutaja avatar

Sellisteks, lühikesteks otsadeks poed jne vajalik liiklusvahend võiks 90 ndate Corolla farmar või liftback olla. Audi on kindlasti läbivuse, mugavuse ja roostekindluse poolest parem aga Corollale tuleb vähem kätt külge panna vast, kütet võtab ka vähem. Et soovitaks seda samuti vaadata.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 21:43 
Kasutaja avatar

Ma hetkel (veel) jaapanlased ja prantslased välistan.

Audi 2,4 121kw manuaalkasti otsas on vist kütusesõber, oskab keegi reaalsetest kogemustest kosta midagi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2012 22:05 
420 SEL kirjutas:

Audi 2,4 121kw manuaalkasti otsas on vist kütusesõber, oskab keegi reaalsetest kogemustest kosta midagi?

saadanast diisel mootorite kõrval vist kõige mõttetum bensiinimootor Audidel imo. Olematu mineku ja suure küttekulu ehk kompenseerib mingisugunegi mugavus salongis, a vististi oleks targem enne osta haagiselamu.
Ise ei ole omanud, aga sõbrad on piisavalt praktiseerinud.
Iseasi kui suur on erinevus C5 ja B5 keremudeli vahel, a arvan et ega seal olulist vahet vast polegi.. Kui Audi jääb, siis ilmselt vanainimesele oleks heaks töötavaks lahenduseks 1.8 või 1.9TDI, millest viimast meie maalt Quattrona raske leida

Üles

PostitusPostitatud: 13.10.2012 22:07 

Umx kirjutas:
Mersusid on erinevaid, ma ei tea neist eriti midagi. Aga kas sellist varianti manuaalina kah tehti?

OT, aga kuidas selline asi kestab? Just nelivedu jms? Tundub huvitav relv 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 10:55 
Kasutaja avatar

420 SEL kirjutas:

Peres juba palju palju aastaid A6 C5 2.4 mootoriga ja ei oska mootori kohta küll halba midagi öelda. Liigub täitsa normaalselt, kütet võtab üle keskmise nagu V6 mootorid ikka(keskmiselt peab arvestama vähemalt kümnega) aga töökindlus on väga hea. Mootor kestab üli hästi, pole olnud ühtegi suuremat probleemi ega väljaminekut va. 240000 pealt suur hooldus(rihmad ja möllud) mis oli natuke kulukam aga see tuli nii või naa teha.
Võin väita, et väga pommikindel mootor on ja hea asi on veel see, et võrreldes igasugu 1.8 ja muude väiksemate Audi mootoritega on V6 mootoriga ikka tunduvalt mugavam sõita. Käib ilusti ühtlaselt, väänet on juba madalatel pööretel, käiku peab vähe vahetama jne.
Vahepeal oli mõte see auto uuema vastu vahetada aga vaadates kui hästi ta kestab(välja arvatud veermik) siis see mõte sai praeguseks hetkeks maha maetud ja sõidab see auto vähemalt paar aastat veel edasi meie peres.

Sõbral oli A6 C5 1.8T mootoriga, mis ei olnud kah teab mis öko aga sõita oli ikka minu silmis kuidagi ebamugavam kui V6, ei sobinud kuidagi selle kere ja auto olemusega kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 11:55 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:

Tuttaval on juba aastaid selline nelikvedu-diisel-automaat.Sattusin korra tema juurde,kui ta midagi putitas ja jutt läks varuosade hindadele.Mulle tundusid need lausa ulmeliselt kallid ja saadavusega pidid ka kehvad lood olema.Mingisuguseid vidinaid oli ta kusagilt soomest koba peale saanud jne.Endamisi mõtlesin,et nahhui sellist autot pidada,mille mingi varusosa maksab rohkem,kui auto ise kasutatud peast.Võin eksida aga vist oli jutt esimesest pooltejest või millestki.Foorumi jupijumalad saaksid idee poolest oma kataloogidest vaadata varuosade hindasid ju?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis