Qu!7 kirjutas:
Osta endale see auto ja siis tule vaidlem ja no kui sa keskmist tahad siis ma olen seda juba kütusekulu teemas kajastanud, 10.2l sajale ( linn ja maantee võrdselt ). Osta endale 540, sõida sellega linnas ja räägi edasi, selle 18l sajale võid endale sinna samusesse väänata. Kas siis Ebk-s ei ole piisavalt 540 omanikke kes sulle kütusekulu avaldaksid ? või sa ei julge uurida mis on tõde ?,. vb 4.4 võtab rohkem aga 4.0 96a. võtab justnimelt 12 linnas inimese moodi sõites. Mina rohkem 2.0l mootori omanikega ei viitsi vaielda kes ei lepi, et 4.0 võtab nii vähe kütet kui teie riisikas, ehk siis minupoolt kõik. Teine variant - tehke oma 540 korda kui rohkem kütet võtab.
inimese moodi või mitte, aga tekkis küsimus, et kuidas Sa antud kulunumbriteni liru per average km jõudsid? Kas kompuutri järgi või kasutasid täispaak meetodit?
paralleel universiumis on taolised kulunumbrid ehk tõesti võimalikud, aga reaalses elus küll mitte.
seleta palun lollile ära, et kuidas Sa saad tehasest ette antud kulust 4-6 liitrit madalama tulemuse?