dellu kirjutas:
500 euri võib treila olla, järgiminemise kiirmeetodil küll selle numbriga välja ei mängi.
Mina lähenen igale soovile personaalselt, sest ainuüksi auto asukohast sõltub päris palju, sest on Saksamaa ju nii 1000x1000km ja suur vahe on kas tuua mingi ökopunn diisel või suure mootoriga bensukas. Näiteks kui ühe sellise viimasega Bahnil juba näit üle 15/100-le hakkas minema sai ikka konkreetselt hoogu maha lastud muidu oleks lõpuks ise peale veel maksnud.
Lisaks veel see, et kuidas sinna ligi saab. Kas on piisavalt lähedal, et ühistranspordiga hakkama saada või on ka vaja rendikas võtta. Sellest kuust ei lenda enam Ryanair ka, kuigi ega enamasti on minu toodud autod üldse kippunud muudel marsuutidel olema. Air-Balticu puhul alla 200 väga ei lenda, muud veel kallimad.
Lisaks veel see raha teema, et igaühel pole oma taskust maksta, eriti kui soovivad liisingusse võtta. Lühiajalisi finantseeringuid pakutakse nii 8-10% kuus kolmandate osapoolte poolt. Liisingu puhul aga koos toomisega võib pea 20 päeva rahulikult arvestada. Seega jah, siit võib tõesti tulla, et mida kallim auto seda suuremad toomiskulud. Enamus siiski leiavad ise selle raha tuttavate abiga, seega jääb ikkagi ainult nn äratoomise teenuse kulu. Mina muidugi toimetan nii, et sobivad kuulutused vaadatakse ise välja, mitte nii, et tahaks mingit 5-nda seeria bemarit, äkki otsid midagi.
Nii ongi
http://www.automad.ee