Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 13:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: MB GL-klass
PostitusPostitatud: 19.02.2013 20:06 
Kasutaja avatar

Ei mõlemas ei ole, selle eest LC V8´s päris ohtralt. Seepärast see igalt poolt välja paistmise osa imelik tunduski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2013 23:06 

Inferno kirjutas:
sa iisak leiad ka koha kust arvustusi küsida. Vaata turu alla mis autosid müüakse, tugev enamus on alla 4000-5000 euro.

Hea kui mõnekümnel foorumikasutajal on paarikümne tuhande eurone auto. Vale koht küsimuseks ma arvan .
Ei teagi samas mis see õige koht on . Kõigil on kokkupuude - samas mitte personaalne siiski enamasti.

Mersuga sõita on väga hea,nagu eelnevadki märkinud on.. remontida, mitte nii tore.
Ehk,tavaline sakslane . Olen Silberis ise aasta töödanud,letis. Ulme summasid taovad inimesed remontide alla.kreisi.

Nagu ma oma esimeses postituses kirjutasin siis ega ma eriti ei lootnudki.
Samas postkasti olen ma nii mitugi asjalikku ja infoküllast kirja saanud-seega "juu nevee nõu..." :think
Aga las ülejäänud "lingikatsujad" ka kisavad-hoiavad vähemalt teema elus 8)
Hetkel veel ei mata GL-i mõtet maha.
Vähemalt postkasti tulnud info põhjal. Ei ole ju midagi kohutavat ja ulmekallist.
Peale seda kui kunagi oma E38-le tutikad EDC-amordid ostsin ei tundu enam ükski varuosa liiga kallis kui auto seda väärt on :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.02.2013 00:25 

art kirjutas:
Miks mitte Q7 või hoopis LCV8? :)

Ei taha kedagi solvata, aga LC200 ostavad vist kolhoosi ajal zil'i juhid olnud onud kes nüüd kuskilt liiga palju raha saanud.

To: iisak

GL on ikka pigem auto mitte veokas. 320CDI V6 on suht pommikindel. Probleeme oli vana 400CDI'ga, 420CDI on uuem mootor ja see suht OK. Aga seda sa ilmselt juba teadsid. Remontima ei pea ju ka Silberis kui rahakott ei kannata ja garantiist savi on. Mujal on tunnihinded oluliselt odavamad ja tehakse ka sitast saia mitte ei vahetata kohe uue vastu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 00:07 

See kõik võibki nii olla kui ei oleks kaht "pisiasja" neil jänkijunnidel:

1. Ümbertöödeldud kokapudelitest salong .
Nt 70000km sõitnud Escalade nagises ja klobises seest hullemini kui mingi riisikast pereauto.
Ei ole vaja hakata vastupidist tõestama-olen rohkem kui ühega kokku puutunud.
2. Olematu maastikusuutlikus
Täispikast suburbanist kohmakamat autot ei ole ma roolinud....

Ehk siis nagu Poola pesupulber-sigaodav aga s...agi ei pese :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 00:44 

ARvestades autode hinnaklassi ei tohiks olla probleem lasta üleliigsed plastikjunnid üle nahatada - peaks igati viisakas saama :)
Puht huvist veel, et mismaastikule on plaanis GL vms taolise maasturiga minna? Klapperjahile vast üksgi terve mõistusega inimene ei roni sellise masinaga, ja lume sees peaks suburban ilusti hakkama saama? Oma pika teljevahe tõttu ilmselt kõige karpsakamate hulka ta ei kuulu tõesti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 12:43 

iisak kirjutas:
Inferno kirjutas:
sa iisak leiad ka koha kust arvustusi küsida. Vaata turu alla mis autosid müüakse, tugev enamus on alla 4000-5000 euro.

Hea kui mõnekümnel foorumikasutajal on paarikümne tuhande eurone auto. Vale koht küsimuseks ma arvan .
Ei teagi samas mis see õige koht on . Kõigil on kokkupuude - samas mitte personaalne siiski enamasti.

Mersuga sõita on väga hea,nagu eelnevadki märkinud on.. remontida, mitte nii tore.
Ehk,tavaline sakslane . Olen Silberis ise aasta töödanud,letis. Ulme summasid taovad inimesed remontide alla.kreisi.

Nagu ma oma esimeses postituses kirjutasin siis ega ma eriti ei lootnudki.
Samas postkasti olen ma nii mitugi asjalikku ja infoküllast kirja saanud-seega "juu nevee nõu..." :think
Aga las ülejäänud "lingikatsujad" ka kisavad-hoiavad vähemalt teema elus 8)
Hetkel veel ei mata GL-i mõtet maha.
Vähemalt postkasti tulnud info põhjal. Ei ole ju midagi kohutavat ja ulmekallist.
Peale seda kui kunagi oma E38-le tutikad EDC-amordid ostsin ei tundu enam ükski varuosa liiga kallis kui auto seda väärt on :hail

GL kuulukse vaevlevat samade hädade käes, mille küüsis enamus nüüdisaegset tehnikat: autotehased on tootnud suurepärase produkti, mida kohapealne "esindus" ei suuda konditsioonis hoida. Aga ilma hoolduseta sureb iga asi kiiresti maha. Seda enam õhkvedrustuse või ühisanumsissepritsega vaudiisel... Mõlemad hädad siin ka mainitud. Ning teades teemaalgataja kartmatust veidi eripärasema tehnika ees, siis ei ole elektrikalade püügivahendite kodugaraaži (või kodustatud remondimehe garaaži) arsenalisoleku hädavajalikkus uudiseks.

Alternatiivsed remondikohad ei oma pahatihti teavet võimalike eripärade kohta, mistõttu konkreetse isendi vigu õpitakse kliendi kulul. Sealt need legendid tekivadki. Tahtmist hädalist aidata võib olla, kuid teadmatusest asjata lõhutud x000 eurone tükk ei rõõmusta kumbagi osapoolt.

Ning foorumites puuduva info üheks põhjsueks on ka see, et vastavas hinnaklassis oleva liikuri hankimist võimaldava sissetulekuga inimesed reeglina ei käi netis kõvatamas... :uhoh

Sõiduomadustelt on GL ilmselt üsna hää kompromiss maantee ja maastikuomaduste vahel, rõhuasetusega mugavusele. Klapperil võiks sellega ilmselt üsna kaugele jõuda, kuid lõpeb see üritus paratamatuölt mõne katkenud ju(ukse)htmekarva tõttu kõige ebasobivaimal hetkel.

MB ja Toyota on ideoloogiliselt teineteisest nii kaugel, et nende vahel otsustamine ei allu ühelegi ratsionaalsele argumendile. USAraua talumine nõuab aga Tõeliselt Karvaseid Mune. Või vastavat kodust kasvatust... :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 13:11 

Tänud kõikidele vastajatele.
Hetkel jäävad igasugused autode peale mõtlemised ära kuna tuleb hakata oma ettevõtte laiendamisega tegelema. Sinna lähevad ka kõik ressursid.
Võimalik,et juba lähitulevikus pakun tööd kahele luksepale!
Seniks võib selle teema lukustada-vaatab mis tulevik toob :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 13:13 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Tänud kõikidele vastajatele.
Hetkel jäävad igasugused autode peale mõtlemised ära kuna tuleb hakata oma ettevõtte laiendamisega tegelema. Sinna lähevad ka kõik ressursid.
Võimalik,et juba lähitulevikus pakun tööd kahele luksepale!
Seniks võib selle teema lukustada-vaatab mis tulevik toob :think

Mul on hea meel,et leidub ka inimesi,kellel on prioriteedi paigas :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2013 13:18 

Prioriteedid tuleb ise omal paika ajada.
Täna on seis selline,et kas tuleb laieneda ja edasi areneda või vaikselt kokku kuivada.
Mina pooldan esimest varianti.
Aga see ei puutu enam GL-klassi ostuabisse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2013 11:01 
Kasutaja avatar

Nädala ajaga prioriteedid muutusid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2013 00:42 

Nädalaga võivad väga paljud asjad siin maailmas muutuda.
Näiteks kuid tagasi alustatud läbirääkimised lõppeda postiiivselt.
Mõned uued võimalused sülle kukkuda,millest peab KOHE kinni haarama.
Soodsad pakkumised tulla mis hiljem lisatulu võivad tuua.
jnejne...
Seega hetkel ei näe nagu põhjust irooniaks :?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis