erx1111 kirjutas:
Hetkel vaatame 7000.- ringis Passateid, mis need 103kw isendid endast kujutavad, samamoodi piesopihustitega nagu A4?
Sellest 2,0 103Kw mootori laadsest asjast on juba enne ka siin räägitud. Aga kordan siis üle omadest kogemustest. 2,0 läheb hooratas peeti kordades rutem kui 1,9 mootoril. Maksab umbes 500eur. Siis mingi aastani (vist kuni 2007) on nõrk õlipump all, mille ajam mingi aeg laiali jookseb. Uus pump maksis toona 800eur, pluss siis õlipumba kett jooksis veel läbi mootori otsakaane. Turbo on nõrgem kui 1,9 mootoril. Endal jooksis mul ka turbo laiali. Turbo vahetus suurusjärk jääb umbes 600-1200 euroni.
Sai siis veel vahetatud seal ka lamdaandureid ja väiksemaid vidinaid mis kõik hetkel ei meenu.
Endal läks aastaga ainuüksi remondi alla 3000eurot ja siis veel lisaks korralised hooldused mingi summa.
Mõne hea külje tooks kah välja: passat ise suur ja suhteliselt mugav. Maanteekiirusel võiks müra natuke vähem olla. Seest näeb minu silmis ilus ja stiilne välja. Välimus kah ilus, taga kasutusel juba led tehnoloogial tuled, mitte pole mingid hõõglambid nagu A4jal.
Compfortline sisu väga pehme ja mugav- vähemalt minule. Ja nagu siin igalpool räägitakse, et elektrooniline käsipidur streigib, siis see oli ainuke asi vist mis mul laitmatult töötas, vaid nupu suutsin omast lollusest ära lõhkuda.
Ise vaatan ka ilmselt varsti B6 passati poole tagasi aga siis kindlasti 1,9 mootoriga. Chip vahele ja on minekut küllaga.
Niipalju kui olen rääkinud inimestega kes endale 103KW isendi on soetanud siis alla 2kilo euri pole veel keegi alla pannud.
Kokkuvõtteks Passat igati hea ja aus pill aga selle 2,0 mootori juures küll ei meenu ühtegi head asja.
Kütet võttis kah samapalju nagu 3,0 bemar.