Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Mondeo 2,5T (carcom)
PostitusPostitatud: 21.07.2013 17:08 
Kasutaja avatar

See teine auto on minu oma. Antud paber on mootori vahetuse ja sellega kaasnevate tööde kohta. Ma ei saa aru, mis hooldustšekke taga otsitakse. Selle jaoks on olemas hooldusraamat, kus on kirjas informatsioon tehtud hoolduste kohta. Seda informatsiooni meie esindusest ei saa, kuid on võimalik helistada Belgia esindusse ja küsida sealt. Seda, et keegi hakkaks 10 000€ autol suure avarii pärast 10 000 eurost mootorivahetust tegema + remontima + uusi turvapatju autosse panema, mina ei usu.

Kui ma Belgia liisingufirmalt auto ostan, siis pole nendel eelneva ajaloo kohta mingit aimu. Ma ei usu, et Swedbank oskab midagi öelda autode kohta, mis nendel kasutusrendis on olnud.
Keegi ei hakka Fordi esinduses mootorit remontima a'la plokki keevitama või plokikaant vahetama. Fakt on see, et mootor on vahetatud ja minu arvates on see ainult boonuseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2013 18:29 
Kasutaja avatar

Ega mul ka tglt oma auto kohta pabereid pole kuna tglt on kõik kirjas esinduses digitaalsel kujul :D

Aga mis selle James Bond Mondeoga siis on ? On auto siis muidu korralik või ? Velgede kraabitud ääred on suht kama kuna nii madala rehviga on see normaalne kulumine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2013 19:18 
Kasutaja avatar

Väga korralik auto on. Kriibitud veljed on ainukene viga kuid see on 6 aasta ja õhukese rehviga 20" veljega tavaline nähtus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2013 19:33 
Kasutaja avatar

No velgede värvimine ei maksa suht midagi ja ega nende 20" ei kannata siin väga liigelda ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2013 20:23 
Kasutaja avatar

Kusjuures Comfort asendis on liiklemine ka nende 20" velgedega täiesti OK

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2013 11:01 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1475436
see peaks ka enam - vähem ju edasi käima. vähemalt pereautole vastavalt. väikse ls eestist ostetud masin tundub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2013 11:35 
Kasutaja avatar

pole viimased 6-7 aastat endale teadaolevalt küll vastu ühtegi äärekivi sõitnud,seega see jutt,et "see on normaalne" ei päde.

eks mingi tavainimese auto kellel autost suht ükskõik lihtsalt.
Mõttetu põdemini,eesti värk. Peaks hea meel olema,et mootor vahetatud,aga ei ..pigem jääb ostmata :kill

ja mõne inimese jaoks on ka normaalne remontida mootor 10k eest,sest rahal pole tähtsust. (tõsi küll,enamasti sõidavad need inimesed ka paremate autodega....)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2013 14:08 
Kasutaja avatar

See velgede kriipimine oleneb ikkagi juhist ja sõidustiilist. Mina samuti velgesid ei kriibi aga mu naine ja mõned inimesed, kellele autot laenanud olen, on sellega koheselt hakkama saanud.

Ju ta ikkagi ettevõtte auto oli ning seetõttu ka korda tehti. Auto oli terve aja ühe omaniku käes(6 aastat). Üldiselt ostetakse seal autod täishooldusega kasutusrenti. St. kõik vead, mis selle perioodi jooksul ilmuvad, remonditakse täisteenuse pakkuja poolt. Kui see periood on lõppenud, lähevad autod oksjonile.

Samas töö teostamise hetkel oli auto alla 5 aasta vana ning Fordil on võimalik garantiid pikendada 5 aastani, seega võis antud töö ka garantiikorras olla.

Teemaalgataja poolt on selline teemapüstitus muidugi imelik. Kui ta autot vaatamas käis, siis ei maininud ta kordagi, et talle midagi ei sobiks. Kõik vead, mis olid, said ette näidatud(kriibitud veljed ja üks kriim tagastangel).

Almera14, sa oled noor inimene, oskad arvatavasti inglise keelt, mõni sõber ikka oskab kui ise ei oska, belglased üldiselt ka. Kui ikka reaalselt huvi on, siis helista http://www.garagebeckers.be/ ja küsi järgi.
Number on: +3212394767.

Mina võtsin praegu sportlikust huvist kätte ja helistasin. Esindus ütles mulle, et auto sõitis kiirteel ning järsku juhtus mootoriga midagi. Kui mootor esinduses lahti võeti, avastati, et vigastada on saanud klapid ja kolvid. Seejärel vahetati mootor ning luges mulle ette sama kuupäeva ja summa, mis kuulutuses oleval paberil. Ühegi avarii kohta nendel infot pole.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis