KenOlen kirjutas:
offline kirjutas:
Siia foorumisse mõttetu sellist teemat teha, need kellel on audi kiidavad audit, bemmimehed kiidavad semjorkat ja mingid vennad kelle sõbral on S klass kiidab seda.
Mul need kõik olnud ning kõigil on ka omad plussid. Hetkel on facelift d2 ning sellega olen väga rahul, nendest kolmest minusilmis parim.
Sulle meeldivad kõik autod ju ja jäävad pikemaks ajaks
Kuna sa neid omanud siis võiksid mingisuguseid plusse miinuseid võrdluseks välja tuua

No offline omamis aegu arvestades sealt vast väga peale sõidu ja salongi omaduste välja ei too. Vaevalt seal nüüd miskiseid remonte tehtud on. Mina omasin E38-t 9 kuud ja matsin sisse koos ostu ja müügihinna vahega kuskil 3000 eurot. Ok seal oli sees ka gaasiseadme paigaldus kuskil 1000 euro kanti. Siis enam ei viitsinud ja läks müüki. Salong muidugi üks mugavamaid, mis mul olnud on. Nn seljatoe ülemise poole regulliga comfortistmed olid mugavad küll. Samas julgen väita, et peagi sõidan ma sama kiiresti kuskil 3x odavamalt sama kiiresti (ehk siis vs 750). Ok auto on küll väiksem, aga ikkagi. Algul mõtled küll, et mis see kopikas suurem kütusekulu on, aga lõpuks hakkad mõtlema, et miks ma nii palju pean kulutama asjale, mida võiks hoopis mujale suunata. Ja nagu tõesti öeldi, siis tegu on ikkagi oma aja luksusautoga ja seal iga asi maksab kobedalt. Minul näiteks olid nn sportamordid, kus nupust vajutades jäikust muudeti. Esimesed maksid ei rohkem ega vähem kui 12 000 krooni tükk, B osana ei tehta. Lisaks käib see roolivõimu õli pealt. Mul üks tagumine toru hakkas ka lekkima, mis muidugi tähendas, et autoga sõita ka enam ei saanud. UMi tarne oli vist 1-2 nädalat.