Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 20:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 18 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Subaru Forester 2008-
PostitusPostitatud: 27.11.2013 02:53 
Kasutaja avatar

Ainuke asi, mis selle auto juures häiris oli lühike esimene käik ja üsna kergelt kärssama minev sidur. Keegi kirjutas siin, et pool aastat oli kärsakas sees. Minul lahendus asi nii, et peale siduri korraliku kärsatamist (täielikult enda viga tegelikult) vahetati esinduses nii sidur kui ka kõik salongi filtrid, ning hais oli kadunud. Jõnksutamise võib ajada puhtalt lühikeste käikude, diisli ja nelikveo kaela - see ei ole mingi ebanormaalne nähtus, ning kui 1 päevaga sellest lahti ei saa, siis järelikult ei oska sõita. Kohalt võtab see samuti suht järsult, ilma gaasiga mängimata, mis on tegelt väga mugav kui ära harjud.
Muidu ütleks, et 5+ auto. Piisavalt pehme ja mugav, samas juhitavus väga hea. Ning auto on väga öko, kui arvestada pidevat nelikvedu, isegi südatalvel lühikeste otstega püsis kütusekulu üsna madalal. Samas kui antitiib, normaalne velg ja kroomitud sumpa otsad peal on, näeb ka päris hea välja.
Need kes siin ohtrast lagunemistest ja kolksudest räägivad - no ma ei tea mis rontide otsa te sattusite, aga autol millega mina sõitsin, olid kõik hooldused õigel ajal tehtud ja mitte ühtegi viga ei ilmnenud. (kasutasin ca. 5a vältel ja auto omanik oli kalamees, ehk siis päris palju offroadi koos paadiga). Siiamaani kindlalt kõige parem forester minu jaoks (kasutanud: 2,5T 169kw 2006a; 2,0D 108kw 2009a; 2,0T 177kw 2014a)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2013 13:07 
Kasutaja avatar

Ma arvan et auto, mille omanik on ise ostnud ja ise hoolduse eest tasub kestabki paremini, sest hoitakse paremini. Firma auto, millega sõidavad erinevad inimesed, kel autost täiesti ükskõik, ilmselt saabki rohkem vatti ja laguneb rohkem. Siit ka erinevad kogemused vastupidavuse osas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2013 13:45 
Kasutaja avatar

Reeglina jah.
Kuid sellist Corollat oma 1.6 mootoriga ei ole vist keegi suutnud, ka firmaautona, ära lõhkuda.

Pilt

Igav, kole, kuid saab lapselastele pärandada

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 18 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis