part1 kirjutas:
charly kirjutas:
Füüsikust PART´ile niipalu teadmiseks, et Suur ja raske masin ei "kuuletu roolile" ei hiljem ega varem, kui miski muu, vaid pehme vedrustus tekitab mulje, et auto keerab veidi hiljem, kui juht on rooli keeranud. Ülijäiga vedrustusega ja randmejämeduste stabikavarvastega S600 on sammuti kardile sarnase juhitavusega.
Kui tahad arva nii, mul kama, ei viitsi vaielda, inimestega kes füüsikat ei jaga.
part1 kirjutas:
charly kirjutas:
Füüsikust PART´ile niipalu teadmiseks, et Suur ja raske masin ei "kuuletu roolile" ei hiljem ega varem, kui miski muu, vaid pehme vedrustus tekitab mulje, et auto keerab veidi hiljem, kui juht on rooli keeranud. Ülijäiga vedrustusega ja randmejämeduste stabikavarvastega S600 on sammuti kardile sarnase juhitavusega.
Kui tahad arva nii, mul kama, ei viitsi vaielda, inimestega kes füüsikat ei jaga.
Foorum, kui avalik vestlus koht internetis ongi ju vaidluste ja arvamuste koht ?
Nüüd kui oled pudistanud siia endalegi arusaamatuid fraase ja teksti, muutub äkki see vaidlus mõttetuks, kuna sa ei suuda ennast arusaadavaks teha MITTE kellegile ?
Ma läheks siinkohal selle füüsika tunniga edasi ja jään ootama sinu seletust "roolile kuuletumisest"

Saaksin aru fraasist: "auto ei kuuletu su ajule", aga roolile, ja siis veel pugeda füüsika taha ...
Äkki head ja laiemad rehvid soodustavad seda kuulekust võrdeliselt inertsi ja massiga ?

Inerts, vedrustus ja muud faktorid segavad sul autot roolimast ?
Miks küll sa ise siis NII ebaturvalise autoga sõidad, mis absoluutselt "roolile ei kuuletu "?
Ja järjekordselt küsin, et sa lahti seletaks, mis asi on siis lõpuks see, mis auto kenasti roolile kuuletuma paneb ?

Kui ringraja autoga tegemist pole, siis alla poole miljoni maksvaid tänava eksemplare vist polegi ?