Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 15:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: USA'st auto toomine.?
PostitusPostitatud: 05.12.2010 23:39 

Keegi äkki on kursis mis moodi ja kuidas sealt see transport välja peaks nägema,kui kulukas see olla võiks jne....on kellegil kogemusi,uurin puhtast uudishimust.... :)

Terv.
Harlet

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: USA'st auto toomine.?
PostitusPostitatud: 06.12.2010 04:59 
Kasutaja avatar

Merekonteineriga ikka Muugale-Paldiskisse. 1000-1500 USD/auto orienteeruvalt. Lisanduvad siinpool veel konteinerihoiukulud(hooldustasud) olenevalt sellest kaua bürokraatiaga läheb, aga 5000 krooni võiks arvestada.
.
Kõvasti infot ja kindlasti pädevamat saab ikka in torque we trust lehelt: http://www.tqhq.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 08:45 
Kasutaja avatar

Aga mul samas teemas natuke konkreetsem küsimus. Auto maksab usas ca 10 000.- dollarit. Auto on aastast 1998-2002. UMBES mis hinnaga oleks auto minul Eestis ja arvel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 10:48 
Kasutaja avatar

Heigo kirjutas:
Aga mul samas teemas natuke konkreetsem küsimus. Auto maksab usas ca 10 000.- dollarit. Auto on aastast 1998-2002. UMBES mis hinnaga oleks auto minul Eestis ja arvel?

toomise hinda sulle öeldi, pane autole juurde toll ja KM (ca 28% vähemalt), pluss tüübikas 7500-13000 (bens - diisel), ümber ehitamine (tagumine udukas, külgmised suunad ees jne)

ma kunagi tõin endale GMC Safari Taanist, mis oli juba seal ümberehitatud, isegi kellad oli KM/H, aga nussiti siin täiega, esialgselt ARK töötaja ei pannud tähele, et suunadel olemas juba E5 (pidin ära vahetama, kui vahetasin ära, siis ise märkasin, et suunadel oli E5 tähistus).. siis tagurdamis tuli oli mitte seal kus peab olema jne (kuid mul GMC oli spoilaring, ja kinnitatud tagurdamis tuli oli raami külge).. aga eks, siin nussitakse :) arvesta veel seda, et komissjoon otsustab kuni 3 kuud, kas saad üldse panni arvele või mitte :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 16:53 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
arvesta veel seda, et komissjoon otsustab kuni 3 kuud, kas saad üldse panni arvele või mitte :)

nuh, see kolm kuud reaalsuses taandub korras paberite puhul umbes kolmeks päevaks.

sul ja mul kogemused olemas, eks ole, ei hakka selle teemal vaidlema ;)
on olemas juhtumid, eriti suvel, kui asi venis päris mittu kuud (üks inimene puhkusel, teine jne).. ma ise ootasin enda auto otsust 2 nädalat, kuni mul lõi üle ja tülitasin oma tutvused selles hoones, siis sain vastuse sama päeval, kui hellasin.. samas ühe usa bussiga läks mul mingi 1.5 tundi, inimene vaatas üle isiklikult (sa tead, et tavaliselt tehakse pilte ja saadetakse neid edasi), ja 1.5 tunni pärast oli luba olemas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 19:19 

Need tüübikinnitused-arvelevõtmised on tite peer vannis võrreldes sellega mida Muuga NSV-s läbi tuleb elada :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2010 22:54 

Kas tuledel peab enam olema E märgistus? Kaotati see asi ju mingi aeg tagasi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2010 11:54 
Kasutaja avatar

Kristjan123 kirjutas:
Kas tuledel peab enam olema E märgistus? Kaotati see asi ju mingi aeg tagasi?

tuledel mitte, kuid ise pandud suunadel, tagurdamis tuledel jne peavad olema.. tuledel mis on paigaldatud tehase poolt piisab DOT-ist

iisak kirjutas:
Need tüübikinnitused-arvelevõtmised on tite peer vannis võrreldes sellega mida Muuga NSV-s läbi tuleb elada :bs

oh jaa, ma olen ise päris palju autosi Taanist toonud, ka Muuga sadama kaudu.. üks kord mulle tehti trahvi, selle pärast, et konteiner polnud tühjaks tehtud, kuid absurdne moment oli selles, et konteiner oli laeva peal, ja sadamas polnud ruumi seda kuhugi paigaldada :)
Selline tunne jah, et Muuga sadamas jäi aeg maha ja oled Back to USSR

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis