Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Sõiduki ostmine järelmaksuga automüügi platsilt vms. kohast
PostitusPostitatud: 01.05.2011 16:06 
Kasutaja avatar

Vaja oleks soetada lisaks üks korralikum sõiduauto. Hinnaga 2000-4000 eur. Aastaarv peaks olema võimalikult uuemapoolne, tahaks heameelega diiselmootorit. Mark, mida ma aksepteerin. On Audi A4/A6, BMW 3,5-seeria, VW Golf/Passat , Volvo S80 ( 2,5 TDI 103kw. )

On silma jäänud platsid, kes müüvad autosid järelmaksuga. Tehakse lepingud jne. On kellelgi konkreetselt sellise tehinguga otsest kokkupuudet olnud. Kuidas käituda ning mis tasuks mul kõrvataha panna. Kuna koheselt 4000 euri tagataskust võtta pole, siis võtaks lühikese järelmaksuga omale meelepärase isendi. Kuna elada ka vaja siis päris paljaks end osta-kohe´ga teha ei saaks. Mis on need tingimused mida autoplats autot müües järelmaksuga vaatab/nõuab?

Tänud ette.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Sõiduki ostmine järelmaksuga automüügi platsilt vms. koh
PostitusPostitatud: 01.05.2011 17:58 

Oleneb müügiplatsist, neil erinevad tingimused järelmaksu ja intressi suhtes. Enamus tahavad siiski pool auto rahast kätte saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2011 23:27 
Kasutaja avatar

Üldiselt kipuvad nad oma intresse üle paisutama ja auto lõpphind muutub seetõttu ulmeliseks.

Ma saan aru, et liisingut või laenu sa veel taotleda ei saa kuna vist läksid ka äsja uue koha peale tööle?

Endal sama seis ja kaalusin ka järelmaksu.
Laitsin selle mõtte aga kiirelt maha ja esialgu võtan ligi mingi odavama, millega siis aasta lõpuni kärutada, et hiljem uuesti täieõiguslikult pangaorjaks hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:32 
Kasutaja avatar

Sai jah töökohta vahetatud. Pangalaenu ma enam ei taha, ei tea millal juhtub mingi sõjaaeg tulema ja siis hambad ristis maksa igakuu. Just sain pangalaenu kaelast ära. Järeka oleks võtnud mingi 3-4 kuu peale, et saada norm auto ja kiiresti välja osta. Eestis on transpordi vahend olemas millega saan igal ajal liikuda. Kuid vaja oleks ka teist kõrvale, millega saaks Kodust-Põtra ja Põdrast-Koju ( ka siin kohapeal objektidele sõita ) Et kui juba osta siis mingi vähe kabedam isend. Aga jah.. tundub et platsi pealt ostes maksad seda intressi neile juba poole auto jagu ning igasugused lepingusõlmimised jms. maksavad neil. Pigem ootan mil isa omale uue auto ostab ja ma ta A4 1,9 TDI omale saaksin soetada kohe kenasti:D Eks paugutan Eestis Compactiga veel seni kuni isa uue masina omale ostab :D

Pmst võib selle teema lukku panna.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis