Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 25 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ostuabi
PostitusPostitatud: 02.07.2011 01:38 
Kasutaja avatar

m2giorav kirjutas:
Eesmärgiks ongi mingi väiksem ja lahjema mootoriga auto osta, kuna hakkan põhiliselt ainult linnasiseselt sõitma ja kuskil tuhande euro piiridesse tahaks jah jääda.

m2giorav kirjutas:
Tegelt ega väga väiksed autod ei kutsu, suure auto pisik sees, aga vaatab mis saab:P.

vaatab siis, jah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2011 03:05 
Kasutaja avatar

Ise prooviks audi kupeed - tollel mille lingi sa andsid on hea 85kw mootor, ei roosteta, seest on salong palju kenam kui sirje oma ja väljast on üldse üks kuramuse naistemagnet, tuner01 väitis et paned hange ja ostad uue stange... no nii roosiline see asi ikka ei ole. Need stanged on väga minev kaup ja raske saada. Lisaks on sirje kepikast VAG grupi omadest palju hullem, ebatäpne ühesõnaga. Omasin sirjet pea 10 päeva enne kui üks a4 mulle sisse lendas külg ees, selle aja jooksul ei suutnud ma esikäigul ja tagukäigul vahet teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 21:02 

neG kirjutas:
Ise prooviks audi kupeed - tollel mille lingi sa andsid on hea 85kw mootor, ei roosteta, seest on salong palju kenam kui sirje oma ja väljast on üldse üks kuramuse naistemagnet, tuner01 väitis et paned hange ja ostad uue stange... no nii roosiline see asi ikka ei ole. Need stanged on väga minev kaup ja raske saada. Lisaks on sirje kepikast VAG grupi omadest palju hullem, ebatäpne ühesõnaga. Omasin sirjet pea 10 päeva enne kui üks a4 mulle sisse lendas külg ees, selle aja jooksul ei suutnud ma esikäigul ja tagukäigul vahet teha.

Sierra saab kätte odavamalt (jääb raha kütte ja kõige muu jaoks)+ kindlasti korralikumas seisus kui audi kupee :)
See et sa esikäigul ja tagakäigul vahet ei suutnud teha- no ma ei tea, minul sellist probleemi küll ei ole olnud ühegi sierraga. Võib-olla sellepärast, et mul kõik tagurpidikäigud kastil taha käinud. Stanged on igal masinal minev kaup, eriti talvel. Sierrale saad lihtsalt odavamalt selle. Ma ei taha nüüd pardiks muutuda ja sierrat kiita nagu see pulmaautoks kõlbaks, aga kulud on selle masinaga väiksed. Muud midagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 00:32 
Kasutaja avatar

Tegelikult jalgratta saaks veel odavamalt + paremas seisukorras kui Sierra.

Vb on asi minus, aga 1000-1300€ eest autot osta ning mõelda kas Sierra või Audi Coupe, ajab veidi naerma küll.
Hästi hoitud Coupe sobib valatult ka tänapäeva autode sekka ning Sierra asemel eelistaks Vaz2101`e, vähemalt on stiilne.
Näiteks mul naine soovib A4 maha müüa ja b4 Coupe selle asemele soetada...sügavalt kahtlen, et ta A4`st Sierrasse istuks.

Just my opinion...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 14:38 

Suurem osa naisi et istu elus A4jast cope`i, sierrasse veelvähem....muidugi kui sa tõstad neiu rula või velo otsast autose, siis pole ju väga vahet mis marki pill on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2011 15:10 

DeLaBig kirjutas:

Vb on asi minus, aga 1000-1300€ eest autot osta ning mõelda kas Sierra või Audi Coupe, ajab veidi naerma küll.
Hästi hoitud Coupe sobib valatult ka tänapäeva autode sekka ning Sierra asemel eelistaks Vaz2101`e, vähemalt on stiilne.
Näiteks mul naine soovib A4 maha müüa ja b4 Coupe selle asemele soetada...sügavalt kahtlen, et ta A4`st Sierrasse istuks.

Just my opinion...

Ma vist siin ei vaadanud enda lõpupostiga, et jutt käib 1000-1300 eurost. Selle raha eest saaks normaalsema audi coupe vist ehk küll. Ma miskipärast arvasin, et max 700 eur ja võimalikult korralik masin. Minu viga täielik :D :hail . Samas see jutt, et 2101 eelistada sierrale, no ma ei tea nüüd kohe...
Kui on VÄGA korralik ja muudetud isend, siis on kena küll, kuid kui võtta keskmine 01 ja keskmine sierra, siis ei ole siin küll mingit žigulli eelistamist. Samas, nagu sa ütlesid: Just my opinion.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2011 18:28 

DeLaBig kirjutas:

Just my opinion...

Coupe võib väljast kena olla, sees aga istud ikka nagu 87. aasta Audi B3-s.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 08:45 
Kasutaja avatar

:D
tomcraft kirjutas:
Suurem osa naisi et istu elus A4jast cope`i, sierrasse veelvähem....muidugi kui sa tõstad neiu rula või velo otsast autose, siis pole ju väga vahet mis marki pill on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 18:48 
Kasutaja avatar

Naisi vist tõmbas bemm? vahet pole kas ront või mitte.

nagu öeldakse, et muidu pole kõva mees kui ront e36 omanud pole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2011 22:42 

zombie kirjutas:
Naisi vist tõmbas bemm? vahet pole kas ront või mitte.
:D

Ja mitte vähe... :rokib :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 25 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis