Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suure pere auto
PostitusPostitatud: 04.02.2012 05:22 

talon kirjutas:
plekkvelg kirjutas:
Edit by Umx: ja kuidas kurat mul on meelde jäänud, et inimene otsib 7-kohalist?! Müsteerium! :)

Oled kunagi turvatooliga majandanud? Millisesse autosse mahutad 3 tooli kõrvuti? Reaalselt peab auto olema 3 istmereaga. Ja kõik read peavad olema reaalsed, mitte abikohad. Enamus pole vist kokku puutunud turvatoolidega(autode pakkumised on ikka ulmelised)

Safira, grandis, c-max ja muud sellise dmasinad on 7 kohalised aga see ei tähenda, et kõik read on inimlukud. Turvatool nõuab rohkem ruumi kui tava inimene( nii edaspidi kui laiupidi).

Ma ei oska muud lisada, kui et kui sai keevitatud 3 last sellise liinitööna, et 3e turvatooli on korraga vaja, siis oleks võind arvestada sisse ka chevy vani ostukulud (või mingi analoog kapteniistmetega). Vabandused, kui taheti 1e titte, aga loodus otsustas 2 tki tasuta kaasa saata, ehk siis kukkusid välja kolmikud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 10:28 
Moderator
Kasutaja avatar

Olen ikka turvatoolidega ja -hällidega majandanud. Eks vast seepärast eeldasingi 7 istme olemasolu.
tomcraft on ikka oma sõiduvees - elukauge ühesõnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 10:35 
Kasutaja avatar

tee mis sa teed aga 100% jätta R klassi mersu valikust välja,see seisab rohkem kui sõidab,R klass VÕIB vabalt iga nädal sul seistab teeninduses-peppu kukkunud mersu.

uute mb busside koha pealt võin öelda ,et muidu on enam vähem ,aga roostega peab ettevaatlik olema.

mina soovitaks
toyota previat
ford galaxy
mercedes viano
Volkswagen Touran Cross 2.0 TDI DPF 125kW
http://www.auto24.ee/used/438030

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 10:50 
Kasutaja avatar

Korduvalt sõitnud siin selle citroöen berlingo pilliga ja imehea auto ausalt öeldes.

Mul endal ka alahambra, 3 last ja 2 täiskasvanud + käru vist sinna ei mahuta. Õigemini 6 kohalisena mahutab, aga ainult ühe käru.

istmed näeks välja nii,et üks laps ees, 1 taga ja 1 viimases reas, üks vanematest keskmises reas.
Nii saab kõiki sättida enamvähem. Ehk siis põhimõtteliselt saab hakkama ja ega väga alternatiive polegi taolistele autodele.

http://www.amiflex.ee/pilt/v/autod/seat/ ehk osta see ära mult. Käivitub ka külmaga ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 20:42 

Umx kirjutas:
Olen ikka turvatoolidega ja -hällidega majandanud. Eks vast seepärast eeldasingi 7 istme olemasolu.
tomcraft on ikka oma sõiduvees - elukauge ühesõnaga.

Mis ma nüüd ikka nii elukauge, kuigi jah, 3e last mul pole :(
Väike huumorprisma 3e lehekülje kohta ei tee vast halba, loodetavasti leiad söödava kombo :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2012 23:17 

E70 kerega BMW X5. Soovitavalt 3 istmereaga, kuhu on hea vahel vanemaid lapsi kupatada kui turvatoolid maha jäänud või vanaema ka kaasa tahab tulla. 3 istmerea häda on, et akna alumine äär on liiga kõrge ja seetõttu ei näe lapsed hästi välja ja hakkavad pikemal sõidul virisema. Pluss pooel on eraldi vent sinna ja ka piisav ruum 3 istmerea taga - mahuvad poekotid ära ja ka laste pead pole vastu tagaklaasi (turvaprobleem).

Kõrgema auto - maasturi kasuks räägib ka see, et seal on mugavam lapsi turvatooli kinnitada - ei pea palju küürutama ja ei löö pead ära.
Volvo XC90 võiks ka variant olla - ühesõnaga kõik teada tuntud "soccer mam" autod.

paljulapseline Muhv @ E70

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis