Mina nii julge oma ütlustes pole kui sina ,vähemalt ma suuda midagi konkreetset öelda sest masiand võivad ka erineda ühe ja sama toote puhul ja nii hullult pole süübinud ,et kusagilt paberitest näiteks reaalset kiirendust ka uurida ,et kas see tunne vastab ka reaalsusele mis mõne masina puhul jätab ku isärtsaka mulje kuid reaalsuses see nii kahjuks pole. Mina igatahes siiski mõistan ,püüan mõista ja aru anda et milleks on loodud erinevad masinaklassid kuigi mida uuemaks aega seda udusemaks muutuvad piirid ja kõik muu.kasvõi suurust arvestades masinad kasvavad metsikult.Kunagi no ma ei tea 90 ndatel olid ikka piirid suht reaalsed ja kõik sinna juurde kuuluv ehk siis miniklass-väike keskklass-keskklass ja esindus autod.Ja nõnda ikka oli ka eristatud masinate omadused.Aga sellegipoolest miniklassist siis et no olegem ausad ,et ei maksa imestada kui kusagil on plastikut,või vedrustus jäik või istud kui puki peal.Eks see kõik ole ka harjumuse ja konkreetse inimese tunde asi ning kes milles mida näeb.Mõni näeb smardis ideaalset autot näiteks kus kõik on timm.sellepärast ise ka lihtsalt tõin võimalikud tooted mis endil pirni põlema panid ja las uudistaja uurib täpsemalt.Minuarust valjult selliseid jäikasi arvamusi on tsipa patt välja ütleda kuigi see õigus on kõigil ,mina lihtsalt nii ei suuda.Ja ma ei taha ka nüüd hetkel või üldist oma arvamust otseselt siin öelda ,sest sõidaks kõigi nendega ja mina neis üheski otseselt halba ei näe.Jah inimeste nõudmised on ka erinevad ....
kahju on lihtsalt neist kellele võib näiteks mingi margi negatiivsem promo või midag isellist nukraks teha ,sest eks paljudel ole ehk mingi mark südames ja kes kui kinni selles on ,ses mõttes ongi parem kui otseselt oma eelistustega riidu üles ei kisu sest võimalus met mõlemal on õigus .Ah purki .
Välaj tuua võimalikud variandid ja huviline valib and thats itt.Mina ütlen ,et see on hea siis nii see olema ei pea.
Mõne masina jätsin välja lihtsalt selletõttu ,et vastu poleks aga vabal valikul ka ei ostaks , sest välimus jättis lihtsalt nii külmaks.Muidu asjalik ja puha , nimesi ei nimeta.
Vastikud teemad

Kas keegi nii ka masina soetanud on ei tea kuid kindlasti.
Aga kui mini klass disla või väike kesklass disla siis jah no tõesti miksmitte väike kesklass ehk Golfi klass juba ja kohe hakakn oma sõnu sööma.
Keeg ivõiks nüüd kindlalt öelda et mis ja kuidas ja siis võin rõõmsalt või nukralt rahulikult hingata.
Ma ei oska soovitada sest suuremaltjaolt kõik on normaalne.
Aga huvitav seda teada et mileks diisel antud juhul kasvõi nii väikestel autodel ja mootoritega ja üldse miks diisel -ok kusagilt maalt ma hkkan midagi mõistma ka ,et milleks diisel ga .......................
Mina ei kirjutanud seda.