Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: 2007+ väikeauto (VW, Ford, Opel ...?)
PostitusPostitatud: 16.02.2012 21:13 
Kasutaja avatar

Võrdlusmomenti teiste väikeautodega pole, aga Yaris peaks suht kindlapeale minek olema küll! Plastik salong tal on , aga tehnika kestab ja veermik ka! Sõbra naisel on yarka, kasutab seda ühtlasi ka enda töös ning pm esmasp-reede vurab mööda tallinna " perfektseid " tänavaid. Esimene omanik ja siiani ainult hooldused - isegi ühtegi sillaosa pole vahetatud! Is peaks olema kindlasti üle 120 000.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 11:28 

fiat grande punto ka täitsa arvestatav, 1.4 mootoriga ei tohiks jalgu ka jääda. Suurust täpselt parasjagu ja ka ülalpidamine ei tohiks liig kalliks minna.
Sõber just müüs oma suzuki swifti maha, mis oli ka täitsa arvestatav. Kui ta selle uuena 2007 ostis, istusin sinna suure eelarvamusega, aga muutsin kohe oma meelt. 60 000 km jooksul, mis tema sõitis, ei tulnud midagi remontida ka ja keskmine kütusekulu jäi 6,5 kanti. Samas minekut oli küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 17:50 
Kasutaja avatar

Karr000 kirjutas:
95% on lühikesed linnasõidud. Maanteele satub ehk paar korda aastas ja sealgi ta üle 90km/h väga ei sõida :D

Milleks siis üldse diisel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 21:18 
Kasutaja avatar

oopc paneb nüüd küll liiast.
Mazda 2 unusta ära. Selle tagavedrustus on sama kui sõita aiakäruga. Väga jäik. Lisaks on see analoog Fiestale, mille vedrustus on väga ok!
Smart, mõttetu väga mõttetu. Kaks istet pluss tagaistmed toidukottide. Statoli suvepesu laseb sul tuled seest vett täis ja kuivatamiseks pead esindusse pöörduma:D
Opel- väiksed diislid on väga uimased ja kiirendades on tunne, et tõmbaks selle käigukangi veel allapoole, et kiiremini liiguks.
Toyota Yaris, suht ok aga istumisasend on sama mis linnaliini bussis. Aygo- selle puki puhul ei ole vahet, kas ostad Toyota Aygo, Citroen C1 või Peukari 107, üks saast kõik. Soojaks talvel saada on jube. Sama probleem on Väikese Opeliga. Pluss Yarisel on komme libedaga pidurdades külglibisemisse minna.
Swith... Päris tore asjake aga ei liha ega kala. Kuluosad ei ole vist kõige kestvamad. Täpselt ei tea aga parem uuri foorumitest kui seda peaks valima hakkama.
Mini väga tore mänguasi aga liiga kallis selle suuruse kohta. Fiat, ülemakstud ja sama kui pubekas omab I Phone-i, et saada tähelepanu, tema enda arvates vähemalt. Samamoodi välistaks igasuguse prantsuse toodangu. Milleks seda jama.
Ford Ka- Suht ok väikeauto, juhul kui sa arvad, et Fiesta jääb suureks. Need Ka-d ja muud miniautod sobivad Itaalia, Prantsusmaa suurlinnadesse.
A klass on a päris tore aga... Kui meeldib siis meeldib ja kui ei siis ei.
Honda Jazz- vanainimese auto:D

Pulgale jätaks, Fiesta, Polo, Golf, Fabia(2008umbes) Esimeseks tõstaks Polo, mis on väga mõnusa minekuga, soojaks läheb talvel ja suht murevaba. Fiesta- koostekvaliteet pluss võib üllatada veel muudegi asjadega... Samas väga hea ja mugav. Skoda Fabia- uus vallutaja odavate autode klassis, mõõt küll rohkem Golfiga samas klassis. Viimaseks paneks Yarise- kui meeldib... Hea auto, istmed võiksid parmad olla. Samas Toyota diislid.... Ei saa seda länkarit soojaks ei saa seda yarist soojaks. Isegi kui lisakütte sisse lülitad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2012 23:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina nii julge oma ütlustes pole kui sina ,vähemalt ma suuda midagi konkreetset öelda sest masiand võivad ka erineda ühe ja sama toote puhul ja nii hullult pole süübinud ,et kusagilt paberitest näiteks reaalset kiirendust ka uurida ,et kas see tunne vastab ka reaalsusele mis mõne masina puhul jätab ku isärtsaka mulje kuid reaalsuses see nii kahjuks pole. Mina igatahes siiski mõistan ,püüan mõista ja aru anda et milleks on loodud erinevad masinaklassid kuigi mida uuemaks aega seda udusemaks muutuvad piirid ja kõik muu.kasvõi suurust arvestades masinad kasvavad metsikult.Kunagi no ma ei tea 90 ndatel olid ikka piirid suht reaalsed ja kõik sinna juurde kuuluv ehk siis miniklass-väike keskklass-keskklass ja esindus autod.Ja nõnda ikka oli ka eristatud masinate omadused.Aga sellegipoolest miniklassist siis et no olegem ausad ,et ei maksa imestada kui kusagil on plastikut,või vedrustus jäik või istud kui puki peal.Eks see kõik ole ka harjumuse ja konkreetse inimese tunde asi ning kes milles mida näeb.Mõni näeb smardis ideaalset autot näiteks kus kõik on timm.sellepärast ise ka lihtsalt tõin võimalikud tooted mis endil pirni põlema panid ja las uudistaja uurib täpsemalt.Minuarust valjult selliseid jäikasi arvamusi on tsipa patt välja ütleda kuigi see õigus on kõigil ,mina lihtsalt nii ei suuda.Ja ma ei taha ka nüüd hetkel või üldist oma arvamust otseselt siin öelda ,sest sõidaks kõigi nendega ja mina neis üheski otseselt halba ei näe.Jah inimeste nõudmised on ka erinevad ....
kahju on lihtsalt neist kellele võib näiteks mingi margi negatiivsem promo või midag isellist nukraks teha ,sest eks paljudel ole ehk mingi mark südames ja kes kui kinni selles on ,ses mõttes ongi parem kui otseselt oma eelistustega riidu üles ei kisu sest võimalus met mõlemal on õigus .Ah purki .
Välaj tuua võimalikud variandid ja huviline valib and thats itt.Mina ütlen ,et see on hea siis nii see olema ei pea.
Mõne masina jätsin välja lihtsalt selletõttu ,et vastu poleks aga vabal valikul ka ei ostaks , sest välimus jättis lihtsalt nii külmaks.Muidu asjalik ja puha , nimesi ei nimeta.
Vastikud teemad :D Kas keegi nii ka masina soetanud on ei tea kuid kindlasti.
Aga kui mini klass disla või väike kesklass disla siis jah no tõesti miksmitte väike kesklass ehk Golfi klass juba ja kohe hakakn oma sõnu sööma.
Keeg ivõiks nüüd kindlalt öelda et mis ja kuidas ja siis võin rõõmsalt või nukralt rahulikult hingata.
Ma ei oska soovitada sest suuremaltjaolt kõik on normaalne. :D
Aga huvitav seda teada et mileks diisel antud juhul kasvõi nii väikestel autodel ja mootoritega ja üldse miks diisel -ok kusagilt maalt ma hkkan midagi mõistma ka ,et milleks diisel ga .......................
Mina ei kirjutanud seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.02.2012 01:13 
Kasutaja avatar

Ma olen nende kõikide autodega sõitnud ja mitte üks kilomeeter ning mitte ühe konkreetse mudeliga vaid mitme erinevaga. Mazda 2 ja Ford Fiesta on ehitatud samale põhjale(2008 alates vist). Mugavuse vahe on aga öö ja päev.
PS: Krt õpi kasutama tühikut rohkem ja jätka rohkem uusest reast lauseid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 00:23 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Päris hea Clio
http://www.auto24.ee/used/985319

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 01:49 
Kasutaja avatar

Mazdad ongi FOMOCO ehk siis Ford motor company raamidel keredel

Clio peaks tglt väga hea asi olema :) Kõige uuemad odavama otsa Polod on ka juba saadaval 9k piirimail. Yarist pead vaatama et ei saaks G4S kunagist patrullautot need aeti seal ikka üsna auklikuks. Salongid olid enamusel lõhki põrandariie,esimesed istmed,uksepolstrid,armatuurid auklikud jne ühesõnaga kui valget värvi Yarist lähed vaatama siis kontrolli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 22:55 
Kasutaja avatar

2008 fiesta S, peres kasutusel tööl käimise autona

plussid:
+ mootori dünaamika ja kütusekulu (keskmine kk. on madalad 4.X L 100'le, käivitub ka tugeva pakasega)
+ veermiku töö ja juhitavus
+ hästi kokku pandud salong mis ei nagise ega kolise
+ üldiselt lihtsa ehitusega auto

miinused:
- mootori müra salongis on keskmisest diiselautost suurem
- taga trummelpidurid ning üleüldse pidurite süsteem võiks parem olla (võimalik, et olen harjunud passatiga)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis