Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 28 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Üliodavad autod Auto24s
PostitusPostitatud: 01.03.2012 21:10 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Tegelikult olen ise ka tundnud, et see "vahetusvõimalus odavama vastu + kompensatsioon" oleks nagu häbiplekk oma kuulutustel.
Mul tekkis praegu idee, et järgmine kord kui huvi auto vastu on, peaks küsima kas auto ikka müüja nimel ja kaua juba olnud on.

Kõige kergem küsimus ongi miks autot müüd?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.03.2012 23:11 

k3rt kirjutas:
Fluid kirjutas:
Tegelikult olen ise ka tundnud, et see "vahetusvõimalus odavama vastu + kompensatsioon" oleks nagu häbiplekk oma kuulutustel.
Mul tekkis praegu idee, et järgmine kord kui huvi auto vastu on, peaks küsima kas auto ikka müüja nimel ja kaua juba olnud on.

Ja ka kõige lollim. Sellise küsimuse peale võib ükskõik mida kokku valetada.
Sellele küsimusele saad ise vastuse vaadates kui kaua on auto inimese käes olnud, kas ta otsib vahetusvõimalust (iga hinna eest teine auto saada) jnejne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 03:19 
Kasutaja avatar

k3rt kirjutas:
Fluid kirjutas:

Sest vaja ei ole? :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 16:00 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
k3rt kirjutas:
Fluid kirjutas:

Sest vaja ei ole? :think

No tavaliselt on pikka vaikus või tuleb mingi iba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 16:19 
Kasutaja avatar

Noh sai kunagi ühele huvilisele öeldud, et ostsin auto edasimüümise eesmärgil, sain hea hinnaga. Huvi auto vastu sai suhteliselt kiiresti otsa :D :D Nii, et pole midagi imestada, miks iba aetakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 22:33 

Mingitel Tartu ärikatel on veel kindel laks see, et "rihm ja rullikud 20000km tagasi vahetatud, õli 5000km tagasi vahetatud"

dsl777 kirjutas:
Fluid kirjutas:
Kas ma olen õigesti aru saanud, et väljendid "istu sisse ja sõida" ja "tuled-klaasid terved" viitavad otsestelt rondiärikatele?

100%

Istu sisse ja sõida, midagi remonti ei vaja.
Tuled-klaasid terved.
Ilus ja puhas.
Inimese nimi: Rus/Est või Automark
Googeldades numbreid leiab kümneid sarnaseid kuulutusi.
Kuulutuses suurelt A U T O M A A T/D I I S E L (pealkirjas).
Ilusad pildid missest, et ront.
Kindel vahetusvõimalus.
"ÜLIÖKONOOMNE AUTO" - märgitud tavaliselt nt. linnas ca 7l/100km olenevalt mootorist

jnejne... Nende trademark

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2012 23:18 
Kasutaja avatar

Teema muutub vägagi OT-ks :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2012 02:56 

Ands kirjutas:
Mingitel Tartu ärikatel on veel kindel laks see, et "rihm ja rullikud 20000km tagasi vahetatud, õli 5000km tagasi vahetatud"

dsl777 kirjutas:
Fluid kirjutas:
Kas ma olen õigesti aru saanud, et väljendid "istu sisse ja sõida" ja "tuled-klaasid terved" viitavad otsestelt rondiärikatele?

100%

Istu sisse ja sõida, midagi remonti ei vaja.
Tuled-klaasid terved.
Ilus ja puhas.
Inimese nimi: Rus/Est või Automark
Googeldades numbreid leiab kümneid sarnaseid kuulutusi.
Kuulutuses suurelt A U T O M A A T/D I I S E L (pealkirjas).
Ilusad pildid missest, et ront.
Kindel vahetusvõimalus.
"ÜLIÖKONOOMNE AUTO" - märgitud tavaliselt nt. linnas ca 7l/100km olenevalt mootorist

jnejne... Nende trademark

Pigem on selline mentaliteet tuttav Viljandi "autoärikatelt". Nende kuulutused tunneb juba kaugelt ära, aga vaatama minnes on olukord 110% ristivastupidine kuulutuses olevast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2012 09:31 
Kasutaja avatar

Ei pigem hoopis jõgeva autoärikatelt. :D:D

Tegelt on neid autoärikaid terve Eesti täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 20:46 

Autot otsides sai ka Viljandis selliste ärikate peale satutud. Kuulutuses pildid kõik väga maasikad, jutt hea "Naisterahva auto, müügis, sest esindusest uus asemele võetud, kõik remonditööd tsekidega tõestatavad jne.." Kohale sõites oli karm reaalsus see, et tagaluuk oli hõbedasele autole hall pandud, kliima rihma polnud, el peeglid ei töödanud, klaasis mõra. Ei saa aru nendest, kes kuulutuses vigu välja ei too, ega ma kuulutuse järgi ju nende masinat ära ei osta. Selle isendi turuhind polnud kaugeltki kõige odavamate seas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 22:05 
Kasutaja avatar

See miks müüd on tõesti üks eluidiootne küsimus. Kui ongi vaja lahti saada, siis vaevalt keegi seda ütleb. Samas äkki on vaja raha mujale kui auto alla paigutada, kas ma pean siis ostjale oma elulugu rääkima hakkama?
Vahetus odavama vastu ei pea ju samuti tähendama, et iga hinna eest vaja lahti saada. Kui ma näiteks autot müün jällegi põhjusega millegi muu jaoks raha saada, siis on ju mul vaja endale mingi liikumisvahend vaadata. Kui minu auto huvilisel on jällegi auto mis mind huvitab, siis miks mitte vahetada. Mul on ka olnud selliseid autosid, mis puhtalt müügis ja kui pakutakse odavamat vastu, siis miks mitte osa raha ja juba kätte saada ja ülejäänut (uut) autot edasi müüa. On olnud selliseid vahetusi küll, kus asemele saadud auto on auto24 kuulutuse panemisest 4-5h järel juba ARK-s ära vormistatud või paar päeva hiljem ära müüdud. Alati ei pruugigi vahetatav auto müügis olla ja omanik lihtsalt ei viitsi müügiga jamada. Mina hoopis ei saa aru 1:1 vahetuse mõttest. See on tõesti pigem selline, et mõlemad loodavad oma risust lahti saada ja nagu siin ka paar teemapüstitust on näidanud, siis ongi nii läinud, et paar tundi hiljem on teema, kuidas saaks nõuda tagasivahetust. Eriti lahe on vaadata, et kui sul müügis mingi ökonoomne diisel, siis on postkast täis mingite 2.5+L bensukate vahetuspakkumisi (1:1-le), kuigi kuulutuses on selge sõnaga, et odavam või siis vastavalt kallima vastu. Kui ei ole kõige müüvam masin, siis olen omal ajal isegi 3000+ eurot peale maksnud ja maksimum kuuga hoopis sellest teisest ökoliikurist lahti saanud, mis vahetuseks tuli. Teine aga tahtis jälle mingi raha kätte saada ja müüs minu oma edasi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2012 10:18 

Mina igatahes olen oma vastuse kätte saanud, need autod tulevad www.autorahaks.ee portaalist ja sinna võib võileiva hinnaga viia igaüks ka korraliku auto mitte ainult sara. Niiet hoian silma lahti. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2012 17:40 

ma isegi imestasin, et jutud neil alati nii head, aga samas ei ole neid masinaid väga liikumas näinud. (müügiportaalides-foorumites lugeja autod)
Ongi mingi ühe vanema omaniku käes olnud tükk aega ja siis seal rahaks tehtud. Ühe korra olen tartu sõitnud..mingi pool aastat tagasi ja korraga ühe ärika 2autot üle vaadanud ja no enam ei usu sõnagi seda juttu mis seal kirjutab vaid rahulikult lasen kuulutuse üle. Sest kui jutt megahea ja hind megahea, siis on asi kahtlane. Küll nemad ju tegelikult korraliku auto hinda teavad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 28 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis