Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 05:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Odavamapoolsed Jaguarid.
PostitusPostitatud: 14.04.2012 16:53 

Räägiks paari sõnaga ehk lahti oma kogemuste ja kuulutujutde põhjal mõnest jaaguarist.
Ütleme siis kuni 2500€ maksvad sõidukid.

XJ6
XJ40

Autol on stiili ja mainet küll ja veel, aga kui auto peaks leidma kasutuse igapäevastes teoimetustes, siis kuidas nad ennast õigustavad.
Maine ja kõige muu poolest nagu eelistaks jaguari kõigile audidele ja bmw -dele ja muudele ..levinumatele markidele, aga kokkupuude on täpselt nii suur, kui mõned korrad olen XJR -iga vms sõita saand.

Aga tagasi pöörduda nüüd nende kahe konkreetse mudeli, XJ6 / XJ40 juurde, kuidas on nende tehnilise poolega?
On palju levinud tüüpvigu, mida hoolikalt üle vaadata, samuti kui juttu teeme igapäevases kasutuses olevast autost, siis kui ahned nad kütuse poolepealt on?
Samamoodi kui kanged hinnad neil varuosadele on ja kuidas nende saadavus on, kas ainult esinduse kaup või enamus asju ikka tavalistest varuosa poodidest ka saadaval?

Igasugune adekvaatne info on teretulnud, sest tegelikult on hetkel üks üsna mõnus isend veel müügis ka.
Suured tänud!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Odavamapoolsed Jaguarid.
PostitusPostitatud: 14.04.2012 17:31 
Kasutaja avatar

Olles ise omanud 1-te 3.6l mootoriga xj40, küll usa varjanti ehk lahjema mootoriga,üle aasta, oskan veidikenegi pajatada
Masin minukätte sattudes oli suht õnnetu oma rippuva lae ja pekkis nivoo amortidega.
Samas juppe saab inlismaalt suht ok hindadega, odavamalt igast asendist kui eestist!
Tellisin uued vajalikud jupid ja nautisin seda aega kui sellega ringi liikusin.
Kõige hullemad on neil tagumised pagassi luugid, neid eestist enam korralikke ei leia ja inglisest tellides maksad vigaseks ennast....Selle ajajooksul sai veidikene parendatud mõningaid vigu, et endal hea tunne oleks, ja enamuse ajast sai ainult kallatud ja tallatud, ja imevigi ei esinenud.No ja mahlad said ka kõik viimseni vahetatud.
Põhiline et igasugu sisustuse vidinad oleksid olemas, sest migid mõtetud junnid maksavad hingehinda ja saadavus ka teab mis luxus pole..
Üldiselt julgen soovitada küll, igapäeva autona oli mul endal kasutuses, ja jäin rahule.
Kui ise hoolitsed ja enamvähem hoolitsetud masina saad siis on kõik normaalne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2012 15:38 
Kasutaja avatar

pole ise jaguare omanud, aga naised saunas räägisid, et rüpavad palju, roostetavad ja varuosad kirved

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2012 16:01 
Kasutaja avatar

Alex on solvunud, et sellise küsimusega otse tema poole ei pöördutud :D

Scorpio Ghia kirjutas:
pole ise jaguare omanud, aga naised saunas räägisid, et rüpavad palju, roostetavad ja varuosad kirved

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 20:34 
Kasutaja avatar

919 kirjutas:
Alex on solvunud, et sellise küsimusega otse tema poole ei pöördutud :D

Scorpio Ghia kirjutas:

miks pean solvuma, mul oli mitu xj40 SR foorumis, võib üle vaadata mu päeviku

kui ma olen kellegi peale solvunud, siis ainult selle kutti peale, kes sai minu käest raha Tatra 613 eest, ja kadus ära :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 20:39 

Sinu autopäevikud olen läbi lugenud kõik.
Ootasin siin pigem veel lisa sellele, mida juba tean või kellegi teise arvamusi.

Ja sinu tatraga ei ole mul mingisugust pistmist olnud.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2012 22:34 
Kasutaja avatar

Seepärast ma nii kirjutasingi :) enamus vanemaid foorumlasi on neid ja paljusid muid sinu autoteemasid lugenud

Scorpio Ghia kirjutas:
miks pean solvuma, mul oli mitu xj40 SR foorumis, võib üle vaadata mu päeviku

Kuna sa enam väga aktiivne siin ei ole, siis offtopicut edasi. Jäidki Tatrast ilma? Mis auto järgmiseks plaanis?

Scorpio Ghia kirjutas:
...kui ma olen kellegi peale solvunud, siis ainult selle kutti peale, kes sai minu käest raha Tatra 613 eest, ja kadus ära :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2012 09:14 

mkb kirjutas:
Mis Subaru Imprezast sai?

Või Saabist või Volvost või Range Roverist või S420-st või Xantiast või mõnest muust.
Iga paari kuu tagant uus teema ostuabisse tundub tavaline olema.
Meenutab veits tilkurlust või mis :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2012 11:46 

Subaru laideti nii maha ja ei saanud midagi.
Ja iisakule niipalju, et poole sinu jutuga võib nõustuda, aga poole lisad sa ikka juurde, et vahvam või ägedam sell välja paista.
Mine hakka ükshetk oma elu elama ja jäta teised rahule..mingisugune isiklik vimm vms..
Foorum ongi sellejaoks, et uurida ja küsida..kui sa sellest veel aru ei ole saanud, siis võta natuke aega endale ja mõtle..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2012 12:03 

Minul on oma eluga kõik korras-tänud muretsemast.
Ja mingit isiklikku vimma ei ole-kuidas saakski olla inimese vastu,kellega ma 1X elus suhelnud olen ja minust
oluliselt noorem on.
Aga noh, ma sama vana olin siis muutusid ka mul soovid-mõtted iga paari tunni tagant :waah

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis