traur kirjutas:
-T6nn kirjutas:
kassu kirjutas:
200 000 on Audi V8 mootorile nuusata

Täiesti pommikindel tehnika.
Suurimad tänud

Kuid mis võiks olla antud auto nõrgim külg?
Ilma autot nägemata on seda keeruline pakkuda. Iga eksemplar on ikka teisest erinev.
Aga 4,2 liitrine mootor on Audi mudelitel kasutusel juba mitukümmend aastat, sellega väga ei eksi. Kuidas eelmine omanik on oma sõidukit hoidnud, on ka järgmise pidaja arvamuse vundamendiks.
Mina olen täpselt sellist autot ka pidanud, vahetada oli vaja mõned sillajupid (eest ja tagant), katalüsaatorid, kollaseks kiskusid isetumenevad peegliklaasid, hakkas streikima raadioantenni võimendi (avant) ja mingi jama oli kord ka kõikivate pööretega tühikäigul. Muud nagu ei meenugi. Kestis kaugelt üle keskmise.
Hea kuulda ainult positiivset auto suhtes. Endal ka tulemas ost Avant kerega mudelile. Pole kõhklusi ostu suhtes, aga siiski on hea teada kuidas foorumikaaslased autost arvavad.
Ma arvan et see on nüüd küll kõige rullnoklikum ja tobedaim küsimus, aga vastavalt võimsusele...kuidas see elukas üldse edasi liigub. Kere tal raske... Võtame näiteks võrdlusesse 540 210km bmw, kas võime rääkida samaväärsusest või ehk isegi paremast performancest? Küsimus siis ainult kuiva ilma kohta