Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Võimalikult pika kaubaruumiga kaubik,veok vms b/c1 sõiduk
PostitusPostitatud: 23.04.2012 19:06 

Oskab keegi midagi soovitada. Kindlasti diisel. Aastast 2000 ja peale. Auto mõõt peaks mahtuma 7meetri sisse ja sealjuures omama võimalikult pikka kaubaruumi. On see bussi või veoka kujul ei oma tähtsust. Auto kõrgus pole samuti eriti oluline, samas võiks jääda 2,35 m sisse-pole väga tähtis. Laius ei oma tähtsust. Samas ei teeks paha kui auto oleks vähemalt tühisõidul võimalikult ökonoomne ja ei laguneks igal võimalusel. Sõidumugavus ja juhi heaolu on teisejärguline faktor auto valikult. Raha on võimalik kinni matta kuni 20k samas võimalusel eelistaksin kuni 10-15k maksvat masinat. Kindlasti vaatan sobiva varianti korral ka vähem maksvaid liikureid. Samas mingit totaalselt ronti pole mõtet osta. Ise olen sprintereid uurinud, aga jutud on nii äärmusest äärmusesse.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Võimalikult pika kaubaruumiga kaubik,veok vms b/c1 sõidu
PostitusPostitatud: 26.04.2012 12:58 
Kasutaja avatar

Mina sõitsin kunagi 2005 aasta VW Lt35ga, täispikk, ja mahtus just täpselt sinu mõõtmetessse kui ma hästi mäletan. Hea vastsupidav auto, selle aasta jooksul mis ma temaga sõitsin ei olnud absoluutselt ühtegi probleemi. Et enne kui ostma hakkad vaata seda. Sprinteril eriti, aga natuke ka LT-l vaata roostet, Sprinter roostetab nagu vanakurat

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis