Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 14 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Audi 90 Quattro 2.3(?)
PostitusPostitatud: 02.05.2012 17:06 
Kasutaja avatar

On siis silme ees ja ka unistus Audi 90 Quattro. Hea võimalus ka osta, onult umbes 1000€. Auto ise väga hästi hoitud ja selles suhtes stockis, et mingeid tuuninguid ja möllusid pole autoga tehtud. Et mis te ise arvate autost? Mitte sellest kindlast vaid üldiselt. Mootor peaks olema 2.3, kui vaatasin siis oli vist nii. Või oli siis 2.0. Keegi teab nt tüüpvigu või ohtusid sellega? Kas nt nelikvedu võib vahel jamada vms? Suvel oleks plaan küll see raha kokku ajada ja osta, edasine oleks ideepäraselt väike välimuse muutus. Veidi OT ka aga ideepäraselt võiks auto välja näha lõpuks oranž metallik, mustad tagatuled, tagatuledes LED'id, väike spoileriring, pisuke madaldust ja kroom summutiots. Aga mida ise arvate siis autost? Kui sama teema olemas siis võib admin lukku panna ja linki siia visata :)
Hendrik

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi 90 Quattro 2.3(?)
PostitusPostitatud: 02.05.2012 17:22 
Kasutaja avatar

Mulle on ka samas soovitatud et osta praegu auto ära, aega veel on, teedele asja ju pole. Ja see hind millega saan sellises seisus auto on tegelikult lausa liiga odav minu arust. Auto24's on selliseid vähe ja nood on kas rondid juba või esivedu. Kes teab, auto võib iga hetk eest ära minna ja olengi ilma. Tööd kas pole (püsivat) siis on ju hea nokitseda selle auto kallal :wink: Ja kui ise ei osta siis vb paps tahab osta, omegal sillad suht kokkuvajund juba. Siis teaks paps ise ka neid vigu mis võivad ilmneda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 17:29 
Kasutaja avatar

Jah, seda küll aga seekord (ütlen päris tõsiselt) MA TAHAN SEDA MASSINAT! :) Ja minu puhul kehtib see reegel et kui ma midagi väga tahan, siis lõpuks ma ka selle saan. Isegi kui peaksin pm terve suvi ainult papsiga tööl käima. Vot nii on lood. Aga aitab veits OT'st, kellegil veel OT on öelda siis PS, ämme risusta seda teemat siin :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 18:21 

Tahtsin lihtsalt ka midagi kirjutada siia teemasse :)

Tee suvi otsa tööd, kogu raha, äkki suve lõpus tahad hoopis midagi muud juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 19:19 
Kasutaja avatar

Ma arvan, et 1000 eur korraliku kerega neliveduse eest on OK hind. Audide kohta ei oska üldiselt midagi arvata. Mulle endale nad sümpaatsed pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2012 07:47 
Kasutaja avatar

Seda tuleb jah tõdeda et inimesed on laisemad ja masinad uuemad. Aga õnneks mul piisavalt tuttavaid veel kes teavad ka vanematest liikuritest, nendega nõu pidada ja kõik on timm :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2012 18:59 
Kasutaja avatar

Minumeelest vägagi mõistlik masin, päris viisaka minekuga, nelivedu täiesti toimiv. Varuosade saadavus suur, hind äärmiselt odav, sama mis opel, või odavam. Auto hinna kohta ma ei oska sulle midagi öelda, kõik oleneb seisukorrast, aga ma ei ostaks omale 1000 eest 80/90 kerega audit, maitse asi kah samas. Aga sellessuhtes et selle masina ehitus on vägagi lihtne ja kui keegi sind saab aidata tutvuda autode ja masinatega, siis pole mitte midagi keerulist. Vaata et sellega siis puusse ei keera, saab piisavalt suure hoo ülesse ja juhitavusega see masin ei hiilga just, aga ei midagi hullumeelest ka pole. Ma ise piilun vaikselt midagi vanemat alla tuhande, kas riisikat(civic, lancer) või miskit tagaveolist(sierra, lada, 3er, 5er) põnevat, millega teha ekstreemkatsetusi, mitte igapäevaks. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 17:11 

....

Viimati muutis Krisz, 28.05.2012 22:57, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 18:48 
Kasutaja avatar

Nu aga raha ju pole , mis sa ostad , 200 € -gi pole veel kokku saadud , et lada kere osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 08:05 
Kasutaja avatar

Ära osta jah sellist õnnetust,audi on üldse viimane auto mida osta,ei viitsi hetkel põhjendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 10:27 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:
Ära osta jah sellist õnnetust,audi on üldse viimane auto mida osta,ei viitsi hetkel põhjendada.

Tegelikult küll.

Ise-enesest nagu see 2.3 on üsna töökindel , aga see krdi neetud mehhaniline pritse jebib kõikidel . Tulemuseks igasugused puterdused ja üsna suur kütusekulu. Korra aastas lagunevad ära esimesed amordipadjad.
Ainsana mida osta julgeks oleks kaas 1.8 66kw , karburaatoriga variant v6i siis mõni diiselpill. Kahjuks neid kumbagi 90nena saada pole ja 80 on ikkagi tavaliselt ilma yhegi lisata ja mingite eriti rõvedate kartulikoti materjalist istmete ja polstritega.
No ja b3 bagasnikust ei hakka üldse rääkima. Vasta istme seljatuge on paak püsti ja paremal kõljel v6i põrandal siis varuratas. No absull sinna ei mahu mitte midagi.

Aga kuskil põllul v6i rajal pähe anda on ilmselt väga ideaalne auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 10:30 
Kasutaja avatar

Jah , viiene Pemm on väga hea auto. Aga ei oska põhjendada.

edit: Viiese eeliseks on tema olematu hind ilmselt . Parjad põlluralli rondid liiguvad miskise 300€ eest juba ja varuosai on ka palju saada. Igastahes palju parem valiku kui tänaseks eestis m6ttetult ülehinnatud e30 . Igasugused rondid on müügis projekti nime all hinnaga miskised 1500€ jne.

Kui hakata v6rdlema samas seisukorras autosid siis ongi e34 täpselt poole odavam kui 30.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 12:13 

Ma saan aru küll, et poiss kogub raha ja värki. Et pole veel eurosid 200-gi koos :D , aga.....

sellegipoolest saan ma aru, et ühe suvega on võimalik selline summa vabalt kokku ajada. Samuti ei võta tükki küljest hüva nõu siin jagada. Siis saab mõni teine asjast huvitatu näiteks tulevikus sama teemat lugeda.

Igatahes- nagu eel mainitud, 2.3 on pritsega paras jeblamine. Oli tuttaval samuti 2.3 ja kus see asi puterdas ja poos... kardetavasti oli asi pritses. Kütet võtab 2.3 minu arust samuti üsnagi palju- võrreldav REAALSE e34 525 141kw kuluga (kui mitte rohkemgi! Pigem kaldun arvama et audi joob rohkem miskipärast. Siiski quattro ka mis juurde annab kulus).
Ehituse poolepealt- esiveolisel sai põhja alt vaadatud seda elu ja no tõesti. Mõni väga üksik puks seal on ja ehitus sildadepoolest tõesti lihtne. Mootori poole pealt ka peaks ütlema, et lihtne. Ainult pritse on suht s*ta koha peal tal (segab mõnedele detailidele ligipääsu). Pagass- luukpäral (3 ust) ütleks, et ei ole ta midagi nii väike.

Mina sinu asemel selle 1000 euri eest seda masinat ei ostaks (kui oleks sul see kogu teenitud summa). Miks? Peale tööd lähed sa ju kooli ja siis enam tööl sa ei käi- pappi ei tule ja sõita ei saa, kütet võtab ka palju, seega vanematelt nurutud raha eest saab sõita väga vähe... Kui ikka tahad seda audit, siis tasub kaubelda hind alla. Nii, et jääks sulle ikka midagi raha kätte ka- saad kütet osta, remontida, täiustada enda maitse järgi ning jooki ka veel limpsida. Samal ajal neitsikuid sebides selle masõõna sangas :D . Aga jah, selleks peaksid soovitavalt 200-300 euri peale auto ostu endale alles jätma minimaalselt. On sõidumõnu ja saad suve ka nautida.

No ja teise variandina võiks üldse osta diisli... võtab vähem kütet, on väänet (peaks nagu meeldima ka, kuna vääne on siis see mis sind istmesse surub). Samuti saad muid "vigureid" tänu väändele paremini teha. Ja kui veel maal ka elad ning sinine diisel või üldse diisel odavalt kätte tuleb ja Ansipit niimoodi "üle saad lasta", siis pigem juba diisel. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2012 17:21 
Kasutaja avatar

Samas, millist neliveolist autot kannatab üldse u 1000 euroga osta?
Endal küll kogemus ilma neliveota ja r4 b3ga. Aga pmtslt sama pritsega kui too 2,3. Samuti ei saanud toda õieti käima kõigil reziimidel, aga see ei seganud tolle auto käima panekut -25 juures. Ma ei usu mitte kuidagi, et kuu aega seisnud 1000 eurose TDSi paneb -25 juures nö poolest pöördest käima.
Peale pritse on ülejäänud auto korrashoidmine,võrreldes tonnise e34 riismetega,lapsemäng. Korras e34 ei ole samas b3ga võrreldav aga viimati istusin taolises kaassõitjana aastal 95 vist.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 14 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis