usku kirjutas:
kj kirjutas:
Tsiteeri:
natukenegi seisnud autol jäävad pidurid kinni. See on juhtunud nüüdseks jutti juba 4 alfaga, mis jäid igapäevasest sõidust pooleks aastaks seisma ning pärast seda tuli kõigil pidurid põhjalikult üle käia
No Alfa võib vigane olla, aga seda ei tasu küll väga automargi süüks ajada, juhtub selliseid asju kõigil autodel põhimõtteliselt.
selleks peab ikka aastaid seisma. Alfal piisab paarist kuust, et pidurisadulad kapremonti saata

Austin pidurdab pärast 2 a seismist nagu uus. Deville võttis selle hästi kokku - Alfal juhtub see lihtsalt väga ruttu ja keskmisest tihemini. minul näiteks ei ole ühegi muu autoga pidurijamasid olnud, kuigi need on ka aastaid seisnud - sellest ka sellised üldistused, mis muuhulgas klapivad margifoorumites kirjutatuga. Alfadel on muide palju fännifoorumeid, tseki neid!
ma olen 9 aastat töötanud automüügiplatsil, kus läbi keskmist oli pidevalt 160 sõidukid, KÕIKIDEL autodel jooksevad supordid, trumlid jne kinni, isegi mitme kuuga, minu kogemused on sellised, ma olen arutanud, et selle aja jooksul minust on läbinud nõks üle 3000 sõidukit, et arvan väikene kogemus mul olemas