valdot kirjutas:
Tervist:to krss
kõik see jutt on õige!
1:elamine tasuta(toit, korter)
2:300euri iga kuu maksta pole probleem.
3:koguda on muidugi mõtekam,kuid vennike kellega tööle käisin lahkus töölt ning 40km middle on no where next to nothing liikuda on eriti karm.
4:Tänapäeval on elu nii hukas ,et tõesti ei usaldaks samuti kellelegi järelmaksu autot müüa,kuid on olemas vastavaid seaduslikke organeid kelle vahendusel seda teha saab(ntx:www.sofi.ee)
Pm pole esimese auto ost,ning soov ka midagi korralikumat saada(kuna korteris elades pole võimalik parandada)saab ka servudes aga seeselleks.
Asi läheb juba teemast mööda,kuid TILGANÄPPIJAD..andke tuld!

1) Sinu jaoks tasuta, aga mõtle nüüd selle peale, et kellegi taskust see raha siiski tuleb. Ma saan aru, et ema hoolib lapsest, aga mingi aeg oleks vist nagu ise ka aeg hakata oma kulusid kandma?
2) Pool tuludest igakuiselt auto alla panna pole vast ka kõige targem. Mis siis teed kui järgmine kuu näiteks käigukast peaks lendama, selle remont suure tõenäosusega on kallim kui sinu kuu-paari tagasimaksed. Kuidas siis maksad? Kui saladus pole, siis millised on intressid sellisel teenusel, mis lepingutingimused? Mis saab siis kui enam tagasi ei maksa (must tsenaarium et oled näiteks homsest töötu)? Kelle nimel on auto?
3) Jah arusaadav, aga nagu tõesti enne soovitati, siis ostad ala 600 euri auto (alla selle on isegi valikut küll). Kui finants järgmine kuu lubab siis jälle kohendad midagi jne. Kui hakkab raha tekkima, siis lükkad vana auto müüki ja ostad parema asemele. Nagu mainiti, siis hea õnne korral võid selles hinnaklassis ka odavalt kätte saada sellise "panni", kellel uus auto olemas ja vana hoovis ruumi raiskamas. Pärast võid kallimalt maha müüa isegi.
4) Ja mis garantii see sama asi annab, kui ostjal ikka raha pole. Omal kogemus olemas, kus sai ka kunagi järelmaksuga antud. Raha sain sissemakse + ühe kuumakse. Loomulikult tasuta sain kaasa ka avariilise auto + kõrgema kindlustusmakse, kuna auto minu nimel. Siis oli väidetavalt ostja töötu ja võtta polnud midagi. Selle raha eest ei saanud isegi autot korda, kõrgemat kindlustuse hinda naudin siiani, kuna mul ka autosid palju olnud, siis on kõikide autode konfitsent nüüd kõrge (mitu korraga). Mul oli lepingus tingimus sees, et kui üle 2 kuu maksmata, siis võtan auto tagasi ja kõik maksed on automaatselt rendimaksed. Kättesaamine oli ka omamoodi ooper, leidsin auto valvega parklast. Võtmed olid olemas, mina ju omanik ka, aga autot ei saa isegi politseiga kätte. Õnneks valvur niipalju tegi, et helistas ise auto sinna toonud isikutele ja ostja ema tõi siis dokumendid ja teised võtmed parkla valvuri kätte ja sain auto kätte. Mulle keegi näole anda ei julgenud. Kuna auto tegin enne liikumisvõimetuks (signa minu pandud ja teadsin kohe kust ja mida kiirelt ellimineerida), siis kes teab mis muidu saanud oleks veel. See nn vahendusfirma pühib pärast käed puhtaks ja ütleb, et see on juba ostja-müüja vaheline juriidiline probleem. Sinul ostjana muidugi vedas ja loodetavasti oled viisakas ja aus ostja lepingu lõppemiseni. Palju muidu intressideks maksad, ehk palju auto tavahinnast kallimaks läks?