Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 29.03.2011 21:21 
Kasutaja avatar

valdot kirjutas:
Tervist, olen 20.a. samuti soov osta autot järelmaksuga(sissemakse 300.- edasi igakuiliselt vähemalt 200-300.-) ning elan ka emaga! kas see teeb siis nüüd minust tilganäppija?...Muidugi saan aru müüjatest..ajab närvi küll!...kuid arvan, et neile kellele järelmaksu soovi ps-i saatsin.. seda teemat loevad..vaevalt nad siis järelmaksupeale enam annavad:D

Lugesid üle mitme rea ja siis hakkasid lahmima? Seal on ju selgesõnaliselt öeldud, et inimene on töötu ja elab kodus, ehk mingeid sissetulekuid tal pole ja seega suure tõenäosusega ära ei osta.
Kust see järelmaksu teema sisse tuleb? Kuigi jah, ei taha nüüd solvata, aga mõtle ise mis mulje sa müüjatele jätad kui täiesti võõralt inimeselt sisuliselt laenu lähed küsima. Nagu "klassikud" kunagi on öelnud, siis parim vastus sellistele on "mul on liisinguga/pangaga kokkuleppe, et mina ei tegele laenude andmisega ja nemad auto müügiga". Kui sa ei saa juba pangalt laenu, siis miks seda peaks eraisik andma. Järelikult sul kas ei ole kindlat töökohta, et pank sind usaldaks või tuleb sissetulek mustalt, mis võib samuti homme kadunud olla. Seega mõtle ise ... . Kui inimesel on kuulutuses järelmaksu võimalus on teine asi. Ma aitasin kunagi sõbral 6000 kroonist Opelit müüa ja sain ka kirju stiilis, kas saab järelmaksuga. No adnke andeks. ei tea palju see kuumakse oleks olnud, 100 krooni kuus?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 21:24 
Kasutaja avatar

Ehk siis pikem jutt lühidalt - kui rott oled, sõida bussiga :uhoh.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 21:51 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Ehk siis pikem jutt lühidalt - kui rott oled, sõida bussiga :uhoh.

Tõnu

.........ja jänest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 21:56 

Tüüpiline..no pagan kui ma saan 500.- kuus palka,siis ei saa naq eriti 1500 eurist autot lubada või mis?Raha koguda? Jah saab,kuid autot kiirelt vaja, et jätkata tööl käimist.Võtta pangalaenu, et 1500.- autot osta?Naeruväärne!
Aga end of OT...on olemas ka normaalseid inimesi...kes on vastutulelikud ja saavad aru,et õpilasel ei ole eriti vaba raha.
saimegi diilile 300 igakuiliselt-mõlemad oleme rahul!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 22:04 

oleks siis jutt paarituhandesest masinast,oleks mõeldavam.
Leping millega mõlemad nõus oleme maksab samuti 156.-
Ei oska kohe seda enam kommeteerida.
End of Valdot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 22:26 

Tervist:to krss
kõik see jutt on õige!
1:elamine tasuta(toit, korter)
2:300euri iga kuu maksta pole probleem.
3:koguda on muidugi mõtekam,kuid vennike kellega tööle käisin lahkus töölt ning 40km middle on no where next to nothing liikuda on eriti karm.
4:Tänapäeval on elu nii hukas ,et tõesti ei usaldaks samuti kellelegi järelmaksu autot müüa,kuid on olemas vastavaid seaduslikke organeid kelle vahendusel seda teha saab(ntx:www.sofi.ee)
Pm pole esimese auto ost,ning soov ka midagi korralikumat saada(kuna korteris elades pole võimalik parandada)saab ka servudes aga seeselleks.

Asi läheb juba teemast mööda,kuid TILGANÄPPIJAD..andke tuld! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 22:36 
Kasutaja avatar

jahm...nüüd puutun tõsiselt nende tilganäpijatega kokku...nimelt vaja kiirelt raha ja müün mesat tõsiselt odavalt.tyybid lubavad igapäev tulla,isegi hinna alla tingind nii palju...tykk aega kauplevad ja lõpuks kui ytled ok...siis vaikus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 23:00 

FOX1000 kirjutas:
jahm...nüüd puutun tõsiselt nende tilganäpijatega kokku...nimelt vaja kiirelt raha ja müün mesat tõsiselt odavalt.tyybid lubavad igapäev tulla,isegi hinna alla tingind nii palju...tykk aega kauplevad ja lõpuks kui ytled ok...siis vaikus :D

Tervist,ju siis tal polnud soovi siiski autot osta... :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 23:04 
Kasutaja avatar

valdot kirjutas:
Tervist:to krss
kõik see jutt on õige!
1:elamine tasuta(toit, korter)
2:300euri iga kuu maksta pole probleem.
3:koguda on muidugi mõtekam,kuid vennike kellega tööle käisin lahkus töölt ning 40km middle on no where next to nothing liikuda on eriti karm.
4:Tänapäeval on elu nii hukas ,et tõesti ei usaldaks samuti kellelegi järelmaksu autot müüa,kuid on olemas vastavaid seaduslikke organeid kelle vahendusel seda teha saab(ntx:www.sofi.ee)
Pm pole esimese auto ost,ning soov ka midagi korralikumat saada(kuna korteris elades pole võimalik parandada)saab ka servudes aga seeselleks.

Asi läheb juba teemast mööda,kuid TILGANÄPPIJAD..andke tuld! :hail

1) Sinu jaoks tasuta, aga mõtle nüüd selle peale, et kellegi taskust see raha siiski tuleb. Ma saan aru, et ema hoolib lapsest, aga mingi aeg oleks vist nagu ise ka aeg hakata oma kulusid kandma?
2) Pool tuludest igakuiselt auto alla panna pole vast ka kõige targem. Mis siis teed kui järgmine kuu näiteks käigukast peaks lendama, selle remont suure tõenäosusega on kallim kui sinu kuu-paari tagasimaksed. Kuidas siis maksad? Kui saladus pole, siis millised on intressid sellisel teenusel, mis lepingutingimused? Mis saab siis kui enam tagasi ei maksa (must tsenaarium et oled näiteks homsest töötu)? Kelle nimel on auto?
3) Jah arusaadav, aga nagu tõesti enne soovitati, siis ostad ala 600 euri auto (alla selle on isegi valikut küll). Kui finants järgmine kuu lubab siis jälle kohendad midagi jne. Kui hakkab raha tekkima, siis lükkad vana auto müüki ja ostad parema asemele. Nagu mainiti, siis hea õnne korral võid selles hinnaklassis ka odavalt kätte saada sellise "panni", kellel uus auto olemas ja vana hoovis ruumi raiskamas. Pärast võid kallimalt maha müüa isegi.
4) Ja mis garantii see sama asi annab, kui ostjal ikka raha pole. Omal kogemus olemas, kus sai ka kunagi järelmaksuga antud. Raha sain sissemakse + ühe kuumakse. Loomulikult tasuta sain kaasa ka avariilise auto + kõrgema kindlustusmakse, kuna auto minu nimel. Siis oli väidetavalt ostja töötu ja võtta polnud midagi. Selle raha eest ei saanud isegi autot korda, kõrgemat kindlustuse hinda naudin siiani, kuna mul ka autosid palju olnud, siis on kõikide autode konfitsent nüüd kõrge (mitu korraga). Mul oli lepingus tingimus sees, et kui üle 2 kuu maksmata, siis võtan auto tagasi ja kõik maksed on automaatselt rendimaksed. Kättesaamine oli ka omamoodi ooper, leidsin auto valvega parklast. Võtmed olid olemas, mina ju omanik ka, aga autot ei saa isegi politseiga kätte. Õnneks valvur niipalju tegi, et helistas ise auto sinna toonud isikutele ja ostja ema tõi siis dokumendid ja teised võtmed parkla valvuri kätte ja sain auto kätte. Mulle keegi näole anda ei julgenud. Kuna auto tegin enne liikumisvõimetuks (signa minu pandud ja teadsin kohe kust ja mida kiirelt ellimineerida), siis kes teab mis muidu saanud oleks veel. See nn vahendusfirma pühib pärast käed puhtaks ja ütleb, et see on juba ostja-müüja vaheline juriidiline probleem. Sinul ostjana muidugi vedas ja loodetavasti oled viisakas ja aus ostja lepingu lõppemiseni. Palju muidu intressideks maksad, ehk palju auto tavahinnast kallimaks läks?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 23:14 
Kasutaja avatar

järelmaksuga ostajatele 2 sõna - tagatiseta väikelaen - meil pankasi piisavalt kes neid annavad ja kui seda ka ei taheta anda siis järelikult inimesel pole kindlat sissetulekut või ei tunne oma kohustusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2011 23:25 

Kindel sissetulek olemas...töökaotusest pole probleemi...ema on soomesja korter kuulun niivõi naa maksmisele,miks siis mitte seal sees elada.
To dellu...kõik on väga õige....kuid see ei tähenda et müüja üle peaks laskma...kindel soov autot saada..et tööl käia..on olnud ja edaspidigi selliseid m.nne..kes maksavad sissemaksu ja esimese kuu ja siis arvavad et lasevad üle..kuid tõesõnaga mina nii ei taha..soov on osta auto järelmaksule..ja kõik..muidugi on vahendusfirma päris kallis...kuyid tõesti on kiiresti autot vaja....
kõikke seda jama on liiga raske kommeteerida...tuleb vist jõusaalist ära tulla :rokib ..
kuid seeselleks...olge tublid ..jne..tsau blau

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2011 00:10 

auto läks katki :D:D
Kuid siiski see ei tähenda et kõik sellised oleks..
kui oma audit müüsin,siis vennike helistas et tuleb lõunal..enne lõunat oli kohal andis raha ja oligi kõik..väga otsekohene...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2011 00:14 

mkb kirjutas:
Äkki tuleb jala? :D

Hah hea :D

Kurat ei tea kas mina olen ainuke selline ostja kes läheb kohale ja ostab asja ära, ei viitsi mina tingida ega midagi (kiire kiire kiire on) :D muidugi peaks vaatama aga ime kombel on isegi väga korralikud isendid kätte sattunud (ptui ptui ptui). Müüjat tuleb kah usaldada..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2011 00:22 

ksenoon kirjutas:
mkb kirjutas:
Äkki tuleb jala? :D

Hah hea :D

Kurat ei tea kas mina olen ainuke selline ostja kes läheb kohale ja ostab asja ära, ei viitsi mina tingida ega midagi (kiire kiire kiire on) :D muidugi peaks vaatama aga ime kombel on isegi väga korralikud isendid kätte sattunud (ptui ptui ptui). Müüjat tuleb kah usaldada..

sigar oli jh eriti "korralik" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2011 00:26 

jah..pigem ikka AG teema ksenoon..
Kuid siiski ilusad on nad kõik olnud..eriti see 2.6..:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis