oh issand, part...kui sa nüüd loeksid oma teksti läbi, siis midagi pole kui sierra ja sierra. Mingi viimased 8lehekülge
Sierra armatuur nüüd küll pole mingi luksuslik, isegi natukene mitte.
kunagi teema alguses pakkusin vectrat. Ei ütle nüüd, et vectra on parem kui sierra. Aga siiski ju esivedu

Armatuuril pole ju ka häda midagi, vähemalt käega katsudes on pehme, mitte nagu täis plastik sierral

vectral vähemalt mingigi kate peal.
Remont on nii sierral kui vectral väga kerge ja kui vähegi taipu on, siis saab kenasti hakkama.
Ja minu arust sierra roostetab täpselt samamoodi kui vectra (kui mõlema auto kere hooldada ja silm peal hoida, siis ei ussita kummalgi autol midagi ära)
Samuti on teada vectrate tüüpviga (tagumised vedrukandurid) aga alati saab ostes silm peale visata ja kui need okei, siis nad on ka 3-4a pärast ok. Esimese auto kui ostsin, siis ei osanud seda vaadata ja ühte kandurit tegelikult polnudki, vaid üks suur auk. Aga sinna läks mingi 4mm plekitükk külge roostevaba kruvidega ja sõitis väga edukalt edasi, ilma et vedru tuppa tuleks.
Vaiksuse puhul teeb enamus vanadele! autodele 2.0 8v SEDAAN vecta silmad ette. Muidugi peavad all olema ka vaiksed rehvid (sest rehvimüra tuleb neil kergelt sisse minu arust) Aga maanteel sõites on pöörded alla 2000 ja mootori häält üldse kuulda pole. Kui võrrelda siin paljukiidetud sierraga, siis on vahe suur, sest neil lööb mootoriheli ka sisse.
Ja ma ei saa aru, miks peaks karpaga auto võtma tänapäeval? Miks hädaldada mingi mõttetu lambda pärast. Kui midagi elektroonikaga viga, siis vecul loeb veakoodid traadijupiga ära ja sellega saab tõesti ka 5aastane poiss hakkama. Ja kui näitab lambdat veaks, siis so what...100eeku eest saab kasutatud ja 600eeku eest tutika. Ja vahetus ei nõua muud kui ühe "poldi" lahti-kinni keeramist.
Seega ühel autol on ühed vead ja teisel autol teised vead. Aga minul on praegu 3-s vectra ja olen ülirahul (kuigi doch mootoriga ja mootori häält on ka sisse kuulda). Muidugi kui ostmiseks läheb, siis ise vaatasin ennem oma 10tk läbi kui sain sellise mis minule sobib. Ei välista, et neid ronte on ikka omajagu ja kui vaadata ei oska, siis on kehva ost. Kui aga tead mida vaadata ja endal näpud otsast ei kuku kui õli näevad, siis on ikkagi Vectra hea valik.
Ei taha siin mingit kiidulaulu esitada, aga lihtsalt räägin omast kogemustest.