Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 20:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suur mugav auto.
PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:51 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
kui öelda sõna rondiärikas siis tuleb esimese asjana meelde black civic.
Oli see piisav selgitus? :D

EI. Seleta lahti, mida see tähendab. Sa ju meil nii tark,ilus ja elukogenud täiskasvanud mees. :D Igasugu mitte ronte omanud ja kasutanud, et see ei tohiks olla raske missioon sinusugusele fraierile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:52 

Jube jahupea sa tõesti loe mu eelmist postitust uuesti seal kirjas kõik ja sinu jaoks veel ära seletatud ka.
Sa muidu sellise cadillaciga sõitnud ka oled, et siin seda maha teed muidu? Sa tundud lihtsalt niisama tühikargaja olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 13:56 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
Jube jahupea sa tõesti loe mu eelmist postitust uuesti seal kirjas kõik ja sinu jaoks veel ära seletatud ka.

Üldiselt võib siit järeldada, et sa ikka mitte muhvigi ei tea. Seletan siis ise, mis see sõnaühend peaks tähendama.
Ront=eriti otsalõppenud auto, ilmselt ka liikumisvõimetu ja olematu plekiga. Ärikas= see kes ajab mingit äri.
Paneme need kokku ja otsi minu autode seast välja mõni ront. Mitte sinu enda olematu mõistuse mõttes(sinujaoks ju kõik autod rondid).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 14:02 

Enamus sul rondid.
Sellega on paljud inimesed nõus minuga ma arvan, et sa müüd ronte. Või noh sõitvaid ronte. Mis sinu jaoks on heas korras masinad. :D
Kui ma teaks milline sa välja näeks ja kui sind kuskil näeks siis vast tambiks isegi su maha. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 14:04 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
Enamus sul rondid.
Sellega on paljud inimesed nõus minuga ma arvan, et sa müüd ronte. Või noh sõitvaid ronte. Mis sinu jaoks on heas korras masinad. :D
Kui ma teaks milline sa välja näeks ja kui sind kuskil näeks siis vast tambiks isegi su maha. :kill

:( :hail
:D Äkki olen ma ka nii kõva mees(nagu siin mitmed olnud), et nüüd peale sellist ähvardust panen jooksuga miilitsasse avaldust kirjutama 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 14:38 
Kasutaja avatar

Täiesti vigane topic on ju see :D
olen e34 touringuga sõitnud,sõidumugavus puudub,ruumi pole ees rääkimatta taga sõitjatest :hail
Devillist ei tea ma kottigi ja hoian suu kinni selle koha pealt :)
Lang :lol :lol
Tean vähemalt ühte pikka scorpat,sellel esiosa detailid uuema oma vastu vahetada (92-94) siis peaks norm olema,ma ei saa aru miks need langid nüüd ette v6eti :D
Ehk otsite sellest kah pikema s6iduato :D
http://www.nettiauto.com/ford/scorpio/2688695

Isegi soomes on soosituima automargi sees teisel kohal ford 8) ühesõnaga hea odav pidada,roostetab,mugav,ei lagune nagu enamus peldikuid.

Suosituimmat automerkit

o Toyota
o Ford
o Volkswagen
o Mercedes-Benz
o Volvo
o BMW
o Opel
o Nissan
o Audi
o Peugeot
o Renault
o Citroen
o Honda
o Mazda
o Fiat
o Chevrolet
o Mitsubishi
o Chrysler
o Skoda
o Saab
o Seat
o Hyundai
o KIA
o Dodge
o Subaru
o Suzuki
o Alfa Romeo
o Jeep
o Lada
o Porsche
o Jaguar
o Pontiac
o Land Rover
o Cadillac
o Mini
o Lexus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 14:52 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
Enamus sul rondid.

Sulle tuleks juba sellepärast keretäis anda et pensionääre peksad! :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 15:08 

Black-Civic pensionäär? :D
Irw päris hea nimi Pensionäärist rondiärikas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 19:00 

mis see teema nüüd oligi???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 19:39 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Fallos lubas mind ka telefonis niimodi hirmutada, et ma ei julge kunagi oma jalga eestisse tõsta :err
Ainuke, et tal pole välismaale helistamiseks raha :D

:lol :lol
Teema oli vist Suur mugav auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2010 19:44 

kaabakaz kirjutas:
Fallos lubas mind ka telefonis niimodi hirmutada, et ma ei julge kunagi oma jalga eestisse tõsta :err

Ma ei näind lihtsalt vajadust oma ajusi ragistada sinu peale. Oma aja ja rahaga muutki teha kui ameerika rahabossidele helistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 10:47 
Kasutaja avatar

ma ei tea, kuhu vaatavad moded, aga siin ca 7 lehte jura, mitte asjast..

btw, hiljuti sain sõita Hyundai XG-ga, ei usu, et odav pidamises, kuna pärineb mitsu tehnikal, ja nt mistu atm kastid tahavad saada enda oma õli, mitte ATF nt. Lülitid sees nagu Galandil, välimus nagu usakal, pluss ustel pole akna raame, oma pärane masin :)

http://www.auto24.ee/used/744905

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 13:29 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
ma ei tea, kuhu vaatavad moded, aga siin ca 7 lehte jura, mitte asjast..

btw, hiljuti sain sõita Hyundai XG-ga, ei usu, et odav pidamises, kuna pärineb mitsu tehnikal, ja nt mistu atm kastid tahavad saada enda oma õli, mitte ATF nt. Lülitid sees nagu Galandil, välimus nagu usakal, pluss ustel pole akna raame, oma pärane masin :)

http://www.auto24.ee/used/744905

Ja kuidas siis sõiduomadused on?

Teadjamad mehed võiks mulle rääkida Rüüsler 300M-st. Seda, et 2,7 lirtsused motod vastu ei pea & kipuvad lagunema ning suisa kotti jooksma, tean isegi. Enam pakub huvi just 3,5 lirtsused ja 3,5 lirtsused high-output tähe kombinatsiooni kandvad isendid. Antud teemakonteksti peaks auto oma suuruse ja võimsuse koha pealt sobima.

Autolehe artikleid pole mõtet soovitada, neid olen iseig lugenud ja pilte vaadanud. Küll autot hetkel osta ei kavatse ent huvi asja vastu on suur.
Kui teema prahist puhastada, saab järgmise ostuhuvilise jaoks üsna ülevaatliku & asjaliku teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 15:37 
Kasutaja avatar

Fallos kirjutas:
kaabakaz kirjutas:

Ma ei näind lihtsalt vajadust oma ajusi ragistada sinu peale. Oma aja ja rahaga muutki teha kui ameerika rahabossidele helistada.

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 15:51 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
minu silmale on selle disain veel imelikum, kui 2000-2005 devillel, a see on maitseasi. ruumi on sees parasjagu, infinity spidoola teeb viisakat häält ja sõita on meie auguäärtel üpris mugav. ise omanud pole, sõitnud olen. tuttavad on omanud ja remontinud kalli raha eest näiteks käigukasti. minu arust kuulub veidruste valdkonda ka pirni vahetamiseks eemaldatav stange ja tiivakoopas logari taga peituv aku.

see logari tagune aku on enamustel Cabforward rystleritel, Stratus, sebring, 300m jne.. (ja nende analoog masinatel Dodge, Plymouth nime all)

olen kahjuks või õnneks aint 3.5ga sõitnud, paris mõnus laev, lai rehv ja FWD paneb autot ujuma tee peal (eriti Tallinnas), aga samas pehmem kui minu präegu "kass" Kui mitte välimus, siis vb olla isegi mõtleks, sellist rüppaja kohta

XG kohta, mul mittu aastat oli Galant, ja kui sai istuda XG rooli taha, siis enamus nuppe oli minu jaoks tuttavad, kahjuks too isend (mitte see mis lingil), polnud ideaalses seisukorras, seega ma ei saa öelda, kui pehme on selle vedrustus, kui nt mootor ja kast on mitsult pärit, ja välimus nagu usakal, mulle see meeldis, aga mulle ei meeldi rihmadega mootorid, ja kastid kuhu käib sisse mitte ATF õli :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis