DevilDeVille kirjutas:
minu silmale on selle disain veel imelikum, kui 2000-2005 devillel, a see on maitseasi. ruumi on sees parasjagu, infinity spidoola teeb viisakat häält ja sõita on meie auguäärtel üpris mugav. ise omanud pole, sõitnud olen. tuttavad on omanud ja remontinud kalli raha eest näiteks käigukasti. minu arust kuulub veidruste valdkonda ka pirni vahetamiseks eemaldatav stange ja tiivakoopas logari taga peituv aku.
see logari tagune aku on enamustel Cabforward rystleritel, Stratus, sebring, 300m jne.. (ja nende analoog masinatel Dodge, Plymouth nime all)
olen kahjuks või õnneks aint 3.5ga sõitnud, paris mõnus laev, lai rehv ja FWD paneb autot ujuma tee peal (eriti Tallinnas), aga samas pehmem kui minu präegu "kass" Kui mitte välimus, siis vb olla isegi mõtleks, sellist rüppaja kohta
XG kohta, mul mittu aastat oli Galant, ja kui sai istuda XG rooli taha, siis enamus nuppe oli minu jaoks tuttavad, kahjuks too isend (mitte see mis lingil), polnud ideaalses seisukorras, seega ma ei saa öelda, kui pehme on selle vedrustus, kui nt mootor ja kast on mitsult pärit, ja välimus nagu usakal, mulle see meeldis, aga mulle ei meeldi rihmadega mootorid, ja kastid kuhu käib sisse mitte ATF õli