Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 22.04.2011 23:21 

Läbisõit vist viimane asi, mida vaatan.

Enda igapäeva liikuril sai alles kodus majaees tähelepanu pööratud, et palju see number seal näitab :D
Sai tehniliselt üle kontrollitud. Ja "uue" auto rõõm oli muidugi meeletu..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2011 23:30 

Kui ostja soovib nn broneerida autot mingiks ajaks, siis ei näe mina selles mingit probleemi. Näide elust a la 5-6 kuud tagasi. Müüsin oma autot (91 Galant GTi) ala 2x kõrgema turuhinnaga kui netis oli. Auto tõesti korras, mõne iluveaga ainult, oleneb kellel riivab silma 1-2 roostetäppi, kellel mitte. 17" velg hea suvekaga veel, 14" tutikad naast talvekad kaasa. Rihmad,rullid,õlid,filtrid kõik a la 500km enne müüki tehtud. Noo müts maha kõige ees.
Ostja siis neti teel võttis ühendust Soomest. Eesti ehitaja. Uuris ja puuris pilte juurde. Sai. Palus ka bronni panna 2 nädalaks, ütlesin, et ikka saab, juhul kui tõesti keegi 1-2 kilo kõrgema hinnaga sullis maja ette ei tule. Tiksus 2 nädalat täis, tuli kutt laevalt maha, tegi 2 tiiru ümber auto, luges eurod peo peale ja diil tehtud. Auto oli tema jaoks sellises olukorras nagu räägitud.

Moraal see, et ei ole küsinud kunagi mingit bronni raha vms. Olen küll andnud eriti spetsiifilise kauba peale (tahtjaid 100:1) ettemaksu või pigem tagatise. Ka bronnirahaga võidakse teile kõigile kotid taha tõmmata, kuna ka see ei garanteeri 100% midagi. Vb mingine eelis seis või rahulikum uni, et "ma nüüd saan selle omale". Eelnevalt ka öldud, et müüja-omanik on kunn. Selles suhtes on, et tema otsustab kellele müüb. Sellele, kes tuleb raha peos, või sellele kes bronnis 50:50 variandiga sinule, et tuleb ostab 1-2-3 päeva pärast ära.

Tee mis tahad, otsustab see, kel raha peos. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2011 23:41 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Peaks saama see kes esimesena sula ulatab.Raban kusagil sügaval põrgus alles ning kogun sääste ja juba bronnin siis see pole viisakas.Ehk ma oleks tahtnud seda kohe osta aga ei saa ,sest üks piiks kusagilt põrgust tegeleb lollustega. Antud juhtumis mis viimane kasutaja siia kribas jälle minujaoks kurb tõsiasi ,et piiksud põrgust keerasid jälle pa...a kokku.Igalpool on nendega üks jama ,vähemalt minujaoks.haiget teeb :D
Nojah tegelikult ok kui tõesti bronniks antakse ulme summa masina väärtusest ja see vend bronnis asja omale olles ise kuu peal ,no olgu siis teglt ka.samas siiski osad bronnivad pikemaks perioodiks ja selle tõttu ,et püüda ming isumma mingil moel kokku ajada see on jama nagu.
Sul on kindel summa raha,vaatad omale sobiliku hinnaga masinaid ning lähed vaatama.Oled teisest linnast siis helistaks ette kas masin alles ja tulen teisest linnast vaatama ,et palun kas te saaksite sellega arvestada .Mitte ,et ise olen tallinnas ,huvi pakkuv auto on pärnus ning ütlen palun hoidke ,et bronnin ,kahe nädala pärast tulen pärnu üle vaatama tallinnast.
Lihtsalt on endal nõnda ka old ,et lähed vaatama ,viimane juhtum oli ühes esinduses pakutav kaup ,vaatad kuulutus olemas,märkeid pole bronnist jne ,lähen vaatma ,pakub huvi,tahaks sisse istuda ning siis teenindaja ütleb ,et sellele pandi kahjuks juba helistades mõneksajaks bronn.Mõned panevad ka bronn siis ehk kui masinaga midagi juhtunud või muud taga mõtted kuid on ka nõnda olnud ,et helistad ning ütled ,et oled võimalik ostja kui asi sobib ja ,et sull on kaasas ning öeldakse ,et bronn on juba peal ja siis mõneaja pärast helistab sama müüja tagasi ,et jätkuvalt saada see kaup .ustavasti oli näppija bronninud kauba kusagil pilve peal olles viimases näites.
tsirkus käib edasi ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2011 18:58 
Kasutaja avatar

Kui müüja on nõus mulle broneerima,siis mind küll ei huvita,mida keegi teine poolkõva ostja sellest arvab.Muidugi müüja võib ka öelda,et hoiab aga tegelt ei tahagi keegi teine seda autot.Kui aga siiski teine huvline peaks sularahaga platsi ilmuma,siis 99%müüjatest annaks auto ära ilmselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2011 21:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Miks sa muidu bronnisid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2011 17:05 
Kasutaja avatar

SIin jääb osade jutust mulje, et bronniraha antakse lihtsalt niisama peopeale, ilma mingit paberit vastu nõudmata?

Siiani ikka ilusti kõik nö. ettemaksud paberile ilusti kirja, vormingus ala "mina olen võtnud sinult sellise summa sellise auto ettemaksuks ja vajadusel tagastan" jne.

Ilusti isikukoodid, vajadusel dokumendinumbrid ja korralikult allkirjastatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2011 19:35 

Ettemaksu ei tagasta.
Garantii raha, juhuks, kui "kindel ostja" alt hüppab.
Niikaua peletain ju teisi kliente eemale, kellest mõni tahab kohe sula peopeale laduda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2011 22:07 
Kasutaja avatar

fordipede kirjutas:
Ettemaksu ei tagasta.
Garantii raha, juhuks, kui "kindel ostja" alt hüppab.
Niikaua peletain ju teisi kliente eemale, kellest mõni tahab kohe sula peopeale laduda.

Oleneb siiski summast kuigi jah, sõnastasin nats valesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 16:43 

Mina oskan broneerimise kohta öelda nii palju et,kui ise otsisin liikurit,siit samast foorumist jäi üks silma.Mõtlesin,uurisin,pidasin nõu.Meeldis,palusin broneerida,omanik tegi ka seda.Oli broneeritud oma 3 nädalat,kuniks ühel hommikul helistasin, et kokkusaada.Kuna vahemaa oli suur ning tuli liikuda bussiga, siis omanik oli nõus isegi kesklinna vastu tulema jne.
Läksime kohale,mina vaatasin masinat,tema vaikis.Tegime proovi sõidu,arutlesime ning oligi arki minek.Ei mingit broneerimis tasu ega midagi.Suured kiitused!..Mitte mingisugust üleliigset jura.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 17:47 

Viimane tegelane, kellele sai vastu tuldud broneerides ( tahtis enne teha auto tehnilist kontrolli ) oli küll mõnus vana..

Kokku lepitud ajal kokkulepitud kohas passid siis üksi müüdava autoga, ja "kindlat ostjat" pole kuskil
Telefonis tuli välja, et ei ole vaja seda autot enam neil, ning oldi muidu ülbed, et miks üldse helistasin.

ca nädala peletanud muid huvilisi eemale.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 18:17 
Kasutaja avatar

Mina igastahes hakkan käsiraha küsima. Juhtus nii, et korraga tekkisid kaks ostjat. Mõlemal oli kole kiire ostmisega. Ütlesin, et olen neljapäeval kodus ja siis saan näidata. Käis üks vaatamas, ütles ,et ta mõtleb ja annab nädala lõpus teada. Reedel käis teine ostja, vaatas. Tingis natukene ja ütles ,et võtab ära. Kuna tal hetkel käru kaasas polnud ja raha oli arve peal. Siis bronnis ära ja lubas järgmise nädala reedel käruga tulla. Lõime käed, küsisin veel üle ,et kas on 100%-iline ostja. Ütles ,et jah. Rõhutas veel mulle ,et võtab ära ja ,et ma seda kellelegi muule ei annaks. Tema käis reedel vaatamas. Esimene ostja käis neljapäeval. Pühapäeval helistas esimene vaatamas käija ,et ta jõudis järeldusele ja võtaks ratta ära. Lubas juba pühapäeval järgi tulla, kuna tal kiire asjadega. Ütlesin, et ratas on bronnitud. Helistasin siis kiiresti sellele, kes bronnis ja rääkisin loo. Tema ütles, et ta on 100%line ostja ja, et ma ei annaks ratast sellele teisele ära. Selge.. Meest sõnast, härga sarvist. Ei tahtnud kaa mingi nõme müüja olla ja bronnitud ratast ära müüa. Aeg lendas ja oligi järgmine reede. Tulin veel ekstra varem koju, et juhul kui ostja peaks varem tulema. Ootan, ei midagi. Õhtu käes ja ei midagi. Õnneks leidsin telefonist selle ostja numbri. Helistasin ja küsisin, et kaugel on. Kõigepealt ehmatas ära ja siis hakkas mingit pahna tootma. Tere vänt küll ikka. Lõpetasin kõne ära ja helistasin sellele, kes pühapäeval soovis rattale järgi tulla. Tema aga teatas ,et ostis juba ratta ära.
Nüüdseks ainult "money talks" Ei hoia ilma rahata kellegi jaoks midagi, kui teised ostjad on olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 21:19 
Eliit
Kasutaja avatar

Pole mõtet bronnidagi ju.

Kui ma Passatit müüsin, siis mul oli ka neid "kindlaid võtjaid" küll ja veel.
Mina ütlesin, et maksa raha kohe ära, et minul pole aega siin oodata. Kes ees - see mees. Lihtne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2011 23:24 
Kasutaja avatar

Sellega meenus mulle taaskord meie foorumi kasutaja ny33 (tehingu arutelu käis küll läbi VWKlubi). Tahtis miskeid passati juppe, aga pidi Eestisse jõudma a la nädala pärast ja siis ostab ära. Ütlesin et kes ees see mees, hoidma ilma bronnitasuta või välja maksmata ei hakka. Läks nädal mööda, vaikus. Kirjutasin, et jupid alles ja millal kaupa teeme? Vastus nagu tavaliselt täis vabandusi, et tööd palju ja raha olemas, nii et peagi-peagi :). Tänaseks küll enamus juppe juba läinud, aga kuna olen selle inimesega paar korda varem ka kokku puutunud, siis tegelikult ma isegi ei eeldanud et see tehing teoks saab. Siis olid ka vabandused, et küll on raha kontoris, ei saa õhtul kätte, siis sai politseilt trahvi jne. Milleks üldse kõvatada siis, kui reaalselt midagi ei osta. Ühe tehingu küll tegime, aga see oli ka läbi kivide ja kändude. Algul pidime kohas x kohtuma, hiljem pidin talle need ise kätte viima ja kohapeal veel hakkas tingima juba kokku lepitud hinda (kauba oli varem üle vaadanud + käisin nendega veel ka kontrollis-kuhu tegelikult tema ka pidi tulema). Seal ka midagi ei avastatud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2011 23:01 
Kasutaja avatar

Mis mudelit need soomlased siin sihtisid, kui saladus pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.06.2011 09:07 
Kasutaja avatar

krss, kuidas see motika broneerimine välja nägi? Ütlesid et tahame osta ja sellega kõne lõppes? Mingeid käsirahasid ega midagi?
Ma nüüd ei mäleta, kas olen siia kirjutanud, aga käisin Aprilli lõpus Saksamaal puhkusel. Üks tuttav andis ka paki raha kaasa, et too talle auto. Lexuse esinduses oli müügis üks auto hinnaga 11600, kuna helistasin 30 minti enne poe sulgemist, siis kohale ei jõudnud (80 km). Palusin järgmise päeva lõunani ära bronnida. Paar tundi hiljem hakkasin kuulutust välja printima, et kohapeal hea vaadata kas klapib jne. Ülla-ülla, auto hind hoopis 15400. Hommikul ei hakanud kohe kohale minema vaid sai helistatud. Öeldi kohe ilusti otse ära, et meie auto ja ise teame mis teeme. Ei huvita, mis hinnaga sa eile broneerisid, täna on hind selline ja maksa või käi kuupeale. Täiesti uskumatu, et autoesindus toimetab sedasi. Samas mingeid käsiraha ja muid lepinguid maksnud pole, seega pole midagi nõuda ka. Kui võtta nii, et oleksin siit piletid ostnud jne, et kohale saada ja seal liikuda oleks ikka kulud päris suured olnud.
See oli ühe konkreetse auto kohta, enne ja peale seda läks veel mitmeid autosid ninaalt ära, paar olid fake kuulutust somaalia sõpradelt ka :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis