Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 27.07.2011 18:51 
Kasutaja avatar

oopc loogija ja normaalne mõistus ei käi ühte lausesse kokku,
selle asemel,et närve raisata lisage ignoreeritavate nimekirja.

mina olen ostnud sulas audi ja corvette samuti, mõlemad olid kaugelt üle 10 000e

liisinguid ja laene ei oma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 19:22 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sellisest asjast nagu asjade väljateenimine ja iga asi omal .õigel ajal on vähesed kuulnud ja tunnistavad sellist asja .võimalust.
Paljudele ongi maailm liisimine.laenamine.pärandused jne.Ise ei viitista üldse midagi aga kõike soovitakse.
Sisse tulek korralik .investeeringud liisingute laenude kõrvalt siis peaks nagu maja ära ka ostma ehk aga ...
See investeerimis jutt on tore küll nagu ka sissetulekute jutt.Korralik sissetulek siis pole keeruline mõne aja jooksul millegi jaoks miskit ära koguda ja kui veel seda sissetulekut investeerides kuidagi kasvatad.
Kui käin mandariine korjamas austraalias .et eestis omale triikraud osta ega see mind targemaks ei tee.
Mõni välismisioonilt ka tundnud asjade vastu huvi . seades enda elu ohtu .et saada omale 4 rattaline sõber .Olen tahtnud öelda .et elame näeme mis elu toob .sest sõjas pole ohutu.
Istud keset miinivälja ja sirvid Auto24-ja. :hail
Milleks sõtta lähed .et kui tagasi tulen kui tulen siis ostan omale auto. :?
Kinnisvaraga on teisem teema veidike usutavasti.
Suur probleem ong iselles .et inimesed hääldavad ja nimetavad asju valesti OSTSIN MAJA .OSTSIN AUTO kuid tegelikult mitte.Milleks on vaja ennast erutada ja pasunasse möla puhuda.
Olgem ausad:Liisisin auto.maja kus tööl käid .käin välismaal.Olla aus siis pole jamasi ka.
Jah on tegelasi kes elavad ka teiste kulul ilma laenude .liisinguteta.Või on rattad alla saanud tänu teisele .kolmandale isikule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 10:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Kuidas nüüd see liisinguteema siia sobib? Kui ostja müüja käest auto soetab läbi liisingu, siis tegelikult on ta tilganäppija?

Oopc, Sulle oleks vaja lusikatäit empaatiavõimet, et asju näha ka muust kohast kui ainult oma mätta otsast. Ja siis ka seda klaviatuuri, mida vist Alwayslate pakkus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 16:00 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Sellisest asjast nagu asjade väljateenimine ja iga asi omal .õigel ajal on vähesed kuulnud ja tunnistavad sellist asja .võimalust.
Paljudele ongi maailm liisimine.laenamine.pärandused jne.Ise ei viitista üldse midagi aga kõike soovitakse.
Sisse tulek korralik .investeeringud liisingute laenude kõrvalt siis peaks nagu maja ära ka ostma ehk aga ...
See investeerimis jutt on tore küll nagu ka sissetulekute jutt.Korralik sissetulek siis pole keeruline mõne aja jooksul millegi jaoks miskit ära koguda ja kui veel seda sissetulekut investeerides kuidagi kasvatad.
Kui käin mandariine korjamas austraalias .et eestis omale triikraud osta ega see mind targemaks ei tee.
Mõni välismisioonilt ka tundnud asjade vastu huvi . seades enda elu ohtu .et saada omale 4 rattaline sõber .Olen tahtnud öelda .et elame näeme mis elu toob .sest sõjas pole ohutu.
Suur probleem ong iselles .et inimesed hääldavad ja nimetavad asju valesti OSTSIN MAJA .OSTSIN AUTO kuid tegelikult mitte.Milleks on vaja ennast erutada ja pasunasse möla puhuda.
Olgem ausad:Liisisin auto.maja kus tööl käid .käin välismaal.Olla aus siis pole jamasi ka.
Jah on tegelasi kes elavad ka teiste kulul ilma laenude .liisinguteta.Või on rattad alla saanud tänu teisele .kolmandale isikule.

Ja olgem ausad, kust sinu merss tekkis? Kõigil ei ole pärandust perse taga, ning seetõttu tuleb oma elu ju kuidagi elada.
Aga kopa viskab ette see, et mõni mees siin liisingusse nii põlastavalt suhtub. Samas arusaadav, kuna tema enda töö liisingut ju ei võimaldaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 19:00 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Üldiselt ma ei saa osadest asjadest aru .et millest sa räägid .Esiteks automargid ja pärandused.Kui see kõik ka näiteks tõsi oleks ja keegi tuleks kellegi suunas lahkunute teemal rääkima siis see asi on väga kole.
Sina ehk kelgiksid selliste asjadega .mina ammugi mitte ja see kõik on samuti juba teisem teema.
Mõndade jaoks ongi kas oled saanud päranduse või käinud välismaal tööl .muid valikuid pole.
Kas nüüd minna välismaale või oodata kelelgi pärandust .Anekdoot.
Ma räägin asjadest .mitte hakka jahuma kellegist ja ei tea millest.
Ma ei tea muidug ikus turul te käite .Mina käin säästumarketis ja rumalusi seal ei kuule.
Ja see liisingu värk sessuhtes .et ei saa olla inimene võrdeline sellega tihtilugu kes on ostnud miskit kes aga mitte.
Ja .et OT poleks siis need liisiad on tilka näppinud küll .et vaatavad muinasjutu raamatus pilte ja tahavad aga pärast kui juba on palju süütuid näpitud .tuleb välja .et see ainult muinasjutu raamatus ja seda ei võimalda neile keegi.
Tuleb pakikestega tegelane ja lahendab asja kohe
Mul on õigus oma arvamusele ja muudele asjadele nagu teistelgi .niiet .mõistvat suhtumist lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 20:12 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
täielik liisingu ila

Miks siis ka väga rikkad inimesed sõidavad liisingus olevate autodega? Räägin praegu nt. Eesti rikaste edetabelist...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 20:47 

ega nad erainimesena ei liisi, firmal vähe mõttekam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 21:49 
Kasutaja avatar

Mida te jaurate sellel liisingu teemal. Igaüks valib oma saatuse ise. Mina isiklikult ei teeni nii palju, et a´la 20 000 eurot vaba raha kinni panna auto alla. Tunduvalt lihtsam on 3 aastat ära sõita ja peale seda auto pangale tagastada. Inimene, kes suudab auto sulas välja osta, palju õnne, oled teinud elus õiged valikud (või on sul rikkad sugulased), jätka samas vaimus ja tunne ennast erilisena, sest sinusuguseid ei ole palju. Ja need, kes väidavad, et auto peab maksma sama palju, kui sinu ühe kuu palk, siis minge selle jutuga kuu peale või puu taha või ma ei tea kuhu. Krt, mugavus maksab ja mille kuradi pärast pean ma sõitma 20 aastat vana Passatiga? Muidugi jah, äärmustesse ei tasu langeda, a´la kuupalk 500 eurot, sellest laenude, liisingute ja muude kohustuste osa hõlmab 400 eurot ja 100 euro eest kuus pead iseenda, naise, 2 last ja ämma ära toitma. Ühesõnaga niikaua kuni inimene suudab elada ja liisida samal ajal, siis no milleks peab võimlema???

Ja mis vahet seal on, kas liisib eraisik või juriidiline isik. Maksma peab nii või naa. Kui sul on firma ja lased firmal oma auto kinni maksta, siis see on ju enda tagant varastamine :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 19:45 

Sry, aga mingi 20k € masin sulas välja osta on suht täislollus. (või noh, kuidas keegi soovib muidugi).
VÄhegi kõvem ärimees (nagu siin foorumis vähemalt 50%) siis suudad selle rahaga ikga kell topelt rohkem toota kui liisingu kuumakseks vaja.
Ja mis teema see on räigelt OMADA mingit asja (eriti veel nii mõttetut nagu auto, või pliit või trimmer?).
Lõpuks on ikka vana utiil, mis tuleb na**ui visata, ja mis vahet seal on kelle oma ta on.
Jah liisingul on intress, aga inflatsioon on hetkel vist (veel?) suurem, nii et kokkuvõttes ei näe väga vahet...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 21:04 

Tooks pisikese näite.Lähen võtan autorendist mingi .ütleme .et uhkema sõiduki ja teen siia teiste sekka ka oma teema sellest kas see oleks kudiagi väär.ebaõiglane.See on lihtsalt piltlik näide situatsioonist ja see situatsioon laialdlasem.
Käsi laiutavad just paljud need kes niiöelda rendikatega ringi uhavad .
Muud polegi midagi .et kas on enda isiklik või mitte..See .et liisitud auto on minu oma ja ma ostsin selle kui essa sissemakse tegin .selline jutt lihtsalt tundub väär.

Viimati muutis oopc, 29.07.2011 21:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 21:14 

Diiliga rahulolu .rahuloluks aga no on vahe kas on sinu oma või laenad naabri oma.Mina teen igatahes vahet.Ma ei saa öelda .et naabrimehe naine on minu naine kui nad on abielus.No öelda võin aga nii ei saa olla .vähemalt eesti seaduste kohaselt vist.
Või vaatatd aknast ja näitad kelelgile mõne suvalise asja suunas .et see minu.
Asi lihtsalt asjade tegelikkuses .mitte kelelgi .näiteks liisiate vastu.Kui liisia peab liisitud kaupa enda omaks see lihtsalt on liialdus.
Väga palju on kuulda hüüdeid .et ostsin uue auto-võttis liisingusse :?
Ma milionäär-tegelikult sai SMS laenu.see lihtsalt ei tundu ega jäta päris muljet.Endale ei tundu just väga keeruline lugu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 21:27 

Rasked põhimõtted ja asjad eh kküll .no võib ka muid näiteid tuua .mitte varalisi.
No näiteks naiseks võtta ümberlõigatud mees.Saams see mees on rohkem naine siis kui liisinud asja kasutaja.
Kui juba juriidiliselt ka pole asi korrektne siis .. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 21:56 

Pole veel jooma hakanud .pean liiklusesse minema :D
Teen tsipa lihtsamaks .juhuks ku isa juba jooma oled hakanud :D Et kas on vahe naabrimehe. mehest tehtud naisel ja enda oma looduslikul naisel.Tegelikult seal on mitu erinevaust isegi .seda võin sulle vihjeks ette ära mainida kui mõtlema .otsima hakkad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2011 22:12 

jan021 kirjutas:
oopc kirjutas:

Ja olgem ausad, kust sinu merss tekkis? Kõigil ei ole pärandust perse taga, ning seetõttu tuleb oma elu ju kuidagi elada.
Aga kopa viskab ette see, et mõni mees siin liisingusse nii põlastavalt suhtub. Samas arusaadav, kuna tema enda töö liisingut ju ei võimaldaks...

Jah...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2011 02:43 
Kasutaja avatar

Mitte, et seal suurt vahet oleks, aga oopc, teed ikka vahet kasutusrendil ja liisingul? Kasutusrendi puhul tagastad auto või maksad jäägi + km? ning liisingu puhul kirjutatakse auto sinu nimele peale viimase makse tasumist. Viimase puhul ei rendita autot vaid makstakse selle eest järelmaksuga.
Kui sa ostad omale järelmaksuga uue led-televiisori, siis kellele see kuulub? Sinult ju ei küsita enam televiisorit tagasi, vaid raha.

Sinu loogikasse süübides, siis on liisijad tegelikult rikkamad, kui otse väljaostjad. Nad maksavad kokkuvõttes ju rohkem konkreetse auto eest. Ega pangad need ole, kes õhust ja armastusest oma kasumeid tee.

Arutleme siin pikalt sinu probleemide üle, kuid pole siiani vastust saanud, kas sa siis pole tõesti ühtki asja järelmaksuga soetanud? Kust su eluase näiteks pärineb, mis rahade eest?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis