Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 08.09.2012 23:41 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Ei tea mida need numbrid seal näitavad :D See sõltub isegi rehvirõhust mis tulemust näitab.

Ei tea jah mida või kuidas need näitavad. Töökaaslasel oli ka ülvaatusel üks amort 0, teine 78. Lasi esinduses amordi ära vahetada ja nüüd uus oli 80. Võta nüüd kinni.

Fluidi bemmi teemal, kui see 15a vana auto on niikaua vastu pidanud pidi see korralikult tehtama ju. Seda enam, et avarii juhtus 2000 3a vana autoga. Seega 99% tehti seda kasko korras ju, vaevalt üle poole miljoni maksval autol seda polnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 09:49 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Reimers kirjutas:
Ei tea mida need numbrid seal näitavad :D See sõltub isegi rehvirõhust mis tulemust näitab.

Ei tea jah mida või kuidas need näitavad. Töökaaslasel oli ka ülvaatusel üks amort 0, teine 78. Lasi esinduses amordi ära vahetada ja nüüd uus oli 80. Võta nüüd kinni.

Ma olen pidevalt teinud ÜV-t igale müüdud autole, tean neid numbreid mis peavad olema peast, kuna pidevalt piinan töötajaid, et mis numbrid peavad olema jne. . ükski amort ei näita stendil üle 85%, isegi tuttikas, lagi mida olen mina näinud on 82%. Alumine piir mis peaks olema enamustel autodel on 52%, alla seda on amort väsinud ja peab olema vahetatud, kuid mõnedel autodel, eriti USAkatel, võib see number olla ka madalam, kuna nendel on lihtsalt pehmem vedrustus tehasepoolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 12:29 

Scorpio Ghia kirjutas:
dellu kirjutas:
Reimers kirjutas:

Ma olen pidevalt teinud ÜV-t igale müüdud autole, tean neid numbreid mis peavad olema peast, kuna pidevalt piinan töötajaid, et mis numbrid peavad olema jne. . ükski amort ei näita stendil üle 85%, isegi tuttikas, lagi mida olen mina näinud on 82%. Alumine piir mis peaks olema enamustel autodel on 52%, alla seda on amort väsinud ja peab olema vahetatud, kuid mõnedel autodel, eriti USAkatel, võib see number olla ka madalam, kuna nendel on lihtsalt pehmem vedrustus tehasepoolt.

Paar nädalat tagasi paide uues ülevaatus punktis , 2007 aasta B6 passat tagumised amordid 90%.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:49 
Kasutaja avatar

http://www.auto24.ee/used/1078616
Mõned kuud tagasi oli müügis tunduvalt odavamalt ja läbisõit oli ka 242 000km, nüüd 129 000km.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 21:57 
Kasutaja avatar

croco kirjutas:
Sai käidud vaatamas, siis sellist volvot pärnust
http://auto.motors24.ee/vehicles/364076-Volvo-V70-1998.aspx?pg=0&sort=price.ASC
Väga heas korras pidi olema aga reaalsus oli hoopis teine.
Iluvigasid täis eest puudu oli üks plastik, tagant stangelt värv oli maha koorunud.
Roostet polnud, sest tsingitud kere.
Radikas oli roolivõimu vms õli täis olevat roolivõimu paagis mõra sees olnud ja igale poole lennanud.
Oli lisatud mingi chip aga reaalsus oli see, et orginaal softi ümber tehtud vms, mille tagajärel oli sihuke
tahmalont järel kogu aeg nagu sõidaks kivisöe peal kuna asi tundus kahtlane otsustasin
ülevaatuspunktis ostueelse kontrolli teha ja välja tuli järgmised vead.
Ülevaatuselt sellise londiga läbi ei saa öeldi kohe ära ning üv saab aasta lõpus läbi.
Juhipoolne tagumine käsipidur 0
Parem pooltelje kaitsekumm oli läbi eeldavasti minekul pooltelje ots kh.
Paremalt õõtsapuksid
Roolilati vasak ots samuti läbi
Amordid oli ees v.p 42% p.p 48% ja tagumised v.t 15% ja v.p 37%
Rääkis, et aasta alguses vahetas just ringi amorte ära jne aga ei tea mida või keda vedanud on kui amordid nii läbi.
Pealekauba webasto ei töötand pump või midagi peetis. Talverehve ei ole ainult talveveljed mingid saab kaasa, nii et täiesti tühja käik oli tartust.
Kellel raha palju, siis võib osta selle peavalu omale.

Tean seda Meest kes Selle auot omanik on, See auto on Kindlasti Korralik, See Tahmalondi teema on ikka väga konkreetne, kui normid korras ja ise mõistlik siis saab ikka iga Kellaga läbi.

Muide Kui minul oleks Huvi Volvode vastu Ültse siis võtaks selle ära küll, kuna ma tean et see auto on Korralik ja see et pooltelje kumm katki on...auto ikkagi 98 aastast. Ja amortide kohta on siin kõvasti räägitud.

Korra nägin (autoomaniku) ja ta rääkis sellest ostjast ka, tuli ostma UUT autot, Ja Ütles mulle et ongi hea et maha ei müünud nii J.......e Mehele...Ehk ostab keegi mõistlik mees Ära.

Iluvead ja asjad, need pole kindlasti Niihullud kui mainutud.

Ei kaitse kedagi lihtsalt Ütlen, et see Auto on Korralik, Ja kui keegi leiab et tahmalont teda ei hirmuta siis Aus auto ausate Pisi vigadega, JA SEE AUTO EI TAHMA NII NAGU KIRJAS, enamus Vahtralehega Diislid Kordades ja kordades Hullemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2012 22:24 

zigarett kirjutas:
croco kirjutas:
Iluvigasid täis eest puudu oli üks plastik, tagant stangelt värv oli maha koorunud.
Roostet polnud, sest tsingitud kere.
Radikas oli roolivõimu vms õli täis olevat roolivõimu paagis mõra sees olnud ja igale poole lennanud.
Oli lisatud mingi chip aga reaalsus oli see, et orginaal softi ümber tehtud vms, mille tagajärel oli sihuke
tahmalont järel kogu aeg nagu sõidaks kivisöe peal kuna asi tundus kahtlane otsustasin
Ülevaatuselt sellise londiga läbi ei saa öeldi kohe ära ning üv saab aasta lõpus läbi.
Parem pooltelje kaitsekumm oli läbi eeldavasti minekul pooltelje ots kh.
Paremalt õõtsapuksid
Roolilati vasak ots samuti läbi
Amordid oli ees v.p 42% p.p 48% ja tagumised v.t 15% ja v.p 37%
Rääkis, et aasta alguses vahetas just ringi amorte ära jne aga ei tea mida või keda vedanud on kui amordid nii läbi.
Pealekauba webasto ei töötand pump või midagi peetis. Talverehve ei ole ainult talveveljed mingid saab kaasa, nii et täiesti tühja käik oli tartust.
Kellel raha palju, siis võib osta selle peavalu omale.

Tean seda Meest kes Selle auot omanik on, See auto on Kindlasti Korralik, See Tahmalondi teema on ikka väga konkreetne, kui normid korras ja ise mõistlik siis saab ikka iga Kellaga läbi.

Muide Kui minul oleks Huvi Volvode vastu Ültse siis võtaks selle ära küll, kuna ma tean et see auto on Korralik ja see et pooltelje kumm katki on...auto ikkagi 98 aastast. Ja amortide kohta on siin kõvasti räägitud.

Korra nägin (autoomaniku) ja ta rääkis sellest ostjast ka, tuli ostma UUT autot, Ja Ütles mulle et ongi hea et maha ei müünud nii J.......e Mehele...Ehk ostab keegi mõistlik mees Ära.

Iluvead ja asjad, need pole kindlasti Niihullud kui mainutud.

Ei kaitse kedagi lihtsalt Ütlen, et see Auto on Korralik, Ja kui keegi leiab et tahmalont teda ei hirmuta siis Aus auto ausate Pisi vigadega, JA SEE AUTO EI TAHMA NII NAGU KIRJAS, enamus Vahtralehega Diislid Kordades ja kordades Hullemad.

No palun väga osta ära kui sa tead, et nii korralik on. Mina ei tulnud uut autot ostma nagu sina väidad siin..ma tulin autot vaatama kuna kirjas oli, et väga heas korras ja iluvigadest ega millestkist muust polnud mulle räägitud mitte kui midagi. Minul on peres 97a diisel ja nagu ma ütlesin tallegi, et minu auto ka paremas seisus kui tema oma ning mis vabandus see on, et auto 1998a oma?? Milleks panna neid lisasid kirja kui need niikunii ei tööta. No palun minge vaadake ise, siis kuidas auto tahmas. Kuidas kellegile minu arust oled nt sina kah jobu aga minu silmis see midagi ei muuda.
Kui sa tead seda meest, siis mis sõltumatust jutust siin rääkida saab kui sa toodad mingit hülgemöla.
Tagatipuks helistas auto omanik kah mulle just hiljuti ja palus, et ma enda kirjutatud teema tema auto kohta ära kustutaksin. Tema arvates, ei ole ilus tema autost rääkida siin foorumis kuna tema ka siin kasutaja. See on minu nägemus sellest autost ja ma ei võta enda postitatud teemasid mitte mingil juhul maha, sest miks peaks inimene sõitma teisest eesti otsast kohale ja täielikult iga nurga peal pettuma autos, sest kui on ikkagi väidetud "väga heas korras" siis ma eeldan ikka kirjeldusele vastavat auto seisukorda. Mitte, et hakkata mulle ohkima näed tema ei käi iga kuu ülevaatusel autot kontrollimas. No aga see pole minu probleem, siis ei ole mõtet väita et auto väga heas korras. Ja auto omanikule pole mulle midagi muud öelda, et tee auto korda mis vead ülevaatusel sulle ette lauldi ja siis võib see sul olla heas korras. Kui väga vaja, siis võin ülevaatuse paberid ka netti ülesse panna, kui arvatakse et umbluud ajan. :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 02:55 

No see tahnmalont ongi Eesti diislite teema paljusgi, mis linnas töristavad, ja omanikud üritavad iga kopikat kokku hoida. Tuleb korralikult pähe anda vahepeal, et turbo ka tööle rakenduks, egr puhtaks köhiks, ja torud puhtaks lööks saastast. Siis ei lähe eelpool mainitud asjad pekki ja ei ole londiste ka taga, kui korraks vaja kiirendada. Inimesed võiks aru saada et turbomootorid on arvestatud nii, et turbot kasutatakse ka, vastasel juhul tekib muud peavalu.

EElnev jutt puudutas loomulikult musta tahmalonti, mitte sinist.

Viimati muutis tomcraft, 11.09.2012 08:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 08:12 
Kasutaja avatar

Tahmalont tahmalondiks, mees lihtsalt tõi välja fakte.
Ma ei saa sellest zigareti jutust aru.
Üks mees käis vaatas auto üle ja viis ka ülevaatuspunkti kontrolli. Tõi välja hunniku konkreetseid vigu.
Milleks on vaja hakata ümmargust umbluud ajama et ma tean seda omanikku ja see auto täiesti veatu ja üldse peaks croco ilmselge laimu siit kustutama.
Parem helista oma automüüjast sõbrale et las mainib need vead kuulutuses juba ära, siis ei pea "heas korras" auto ostjad aega kulutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 10:05 
Kasutaja avatar

mootors on igalt poolt õline ja kütet lekib: http://www.auto24.ee/used/752690
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 10:24 
Moderator
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
Üks mees käis vaatas auto üle ja viis ka ülevaatuspunkti kontrolli. Tõi välja hunniku konkreetseid vigu.
Milleks on vaja hakata ümmargust umbluud ajama et ma tean seda omanikku ja see auto täiesti veatu ja üldse peaks croco ilmselge laimu siit kustutama.
Parem helista oma automüüjast sõbrale et las mainib need vead kuulutuses juba ära, siis ei pea "heas korras" auto ostjad aega kulutama.

No aga tundub, et zigarett ise ongi see müüja.
Lisaks: miks on suvaline sõna tema tekstis suure tähega?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 11:13 

Tegelt on üldse hämmastav, et inimesed julgevad oma vanade autode kohta õelda "väga heas korras". Kui auto on väga heas korras, siis ta peaks olema ju uue vääriline aga vanalt autolt seda oodata veel madala hinna juures pole ju loogiline. Siit moraal - vanade autode müüjad - ärge ütelge, et teie autod on väga heas korras ja vanade autode ostjad - ärge lootke, et autod on väga heas korras :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 11:29 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:

See, et 13a vana auto mootor on õline, pole küll mingi eriline viga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 12:04 
Kasutaja avatar

zigarett kirjutas:
croco kirjutas:
..
..

..

See on auto müüja otsene valetamine kuulutuses, et auto on väga heas korras, kui mitme vea tõttu auto tegelikult ei läbi isegi ülevaatust.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 14:31 
Kasutaja avatar

Omanik algselt ei pruugi nendest vigadest isegi teadlik olla aga pärast kontrolli peaks küll kuulutuse tekst muutuma jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 19:07 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
charly kirjutas:

No aga tundub, et zigarett ise ongi see müüja.
Lisaks: miks on suvaline sõna tema tekstis suure tähega?

Minu auto see pole, Kui Omanikuga suheldi auto ostu teemal, siis peaks ikka igaks petteks küsima auto kohta täpsemalt, olema skeptiline jne. Mina arvan et see auto on OK ja kõik. Ilmselgelt veatu ma pole kindlasti väitnud. Sõnu tunnete aga lugeda ei oska...Las see teema jääda, arvasin kohe, et jään jalgu kõigile kui kirjutan, et tean seda autot ja et pole see nii raibe midagi...

PS: minu autodest on siin foorumis teemad olemas, ja need mis müünud olen pole ka minu teada kellegile jalgu jäänud, et ilged raiped. Muidugi minu autod alati vanemad olnud ja omanud ikkagi väga täpset infot.

PPS: Eile juba ütlesin et muudaks kuulutuse ära kuna siis tulevadki kõik vabriku autot otsima. Mis ta teeb on tema enda asi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis