Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 05:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 09.08.2011 20:23 
Kasutaja avatar

€uro ei tõsta hinda! :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 10:34 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Jutu järgi saavad paljud nüüd oma sierra eest kuusakoskis 300-400 Eur-i

Sai eelmisel nädalal Narva Kuusakoskisse suht mädanenud 91. a Transit viidud, selle eest sai 325 eurot, seega ei usu, et Sierra eest 300 eurotki saab. Auto-tonni hinnaks ametlikult 170 eurot.
Võib-olla on teistes linnades teised hinnad, pole uurinud.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2011 14:06 
Kasutaja avatar

mul noored venelased ajasid diili peese.
Üleeile mingi kolmveerand kümme õhtul, hellas mingi ülbe vend, et tahab maksimat näha, ütlesin kuhu tulla, kuna autol kindlustus puudub. Sama ajal helistas keegi mitte Tallinnast, ja ei oskanud sõita minu juurde, kuna inimene oli mingi 5 minuti kauguselt minult, läksin enda autoga vastu talle, kui jõudsin kohale, siis oli mingi noorikute kamp Maxima kõrval, tulid 3 autoga. Eesti poiss, kelle järgi käisin, ütles, et segama ei hakka, et läheb vaatab niikaua teist, ja kui need ei osta ära tuleb siis järgi.
Vene kuttid nägid, et olemas veel huvilised, ütlesid et nemad ostavad ära seda, et tal pole mõttet passida. Käisime tegime proovisõidu sellega, kõik nagu neile sobiks. Ütlesin, et auto dokid on kontoris, et lähme klaarime ära, teeme ost-müügid (2tk) ja loeme raha üle.
Kui jõudsin kontorisse, siis selgus, et kuttid tahavad osta järelmaksuga, et neil on 400 EUR ainult, ja tahavad kohe ära sõita sellega. Ütlesin, et ta võib 400 EUR praegu ära maksta, teeme järelmaksu lepingut ja homme tuleb, ARK-s toimib vormistus, mille käigus tema läheb vastutavaks kasutajaks, siis alles annan auto ja võtmed üle. Siis kutt hakkas tõmblema, et tal vaja täna sõita, et "patsanõ zhdut na raione" ütlesin, siis diil on katki, mina ei anna autot poole hinnaga kuttile kes pole veel 18 täis (see ilmus välja, kui olime kontoris).
Siis hakkasid kuttid kuhugi helistama, kuid kõik patsanid olid juba na raione, ja keegi nende järgi ei vitsinud tulla, hakkas kutt tõmbelma, et ma viiks teda Lasnakale, ütlesin, et viskan teda sinna kust ta tuli, ja sealt bussiga koju, emme juurde, aja raiskaja rsk. Ise süüdi kah, pole täpsustanud, kuidas need ahvid soovivad osta, aga eesti poissile ei hakkanud helistama, kell oli 23 läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2011 15:34 

Müügis 1995a liikur, 400 euri eest.
Sõidab, üv kindlustus olemas,muu normaalne, tiivaääred ja karbid roostes. Kõik kuulutuses kirjas ja üles pildistatud.
Härra helistab, küsib üle rooste kohta. Ütlen et on läbivat roostet ja vajab tegemist nagu ka kuulutuse tekstis ja piltidel näha.Tuleb kohale. Esimene reaktsioon: OIII JUMMAL KÜLL, SEE AUTO ON JU ROOSTES !!!! . Mainin, et seda oli kuulutuses näha ja pool tundi tagasi sai ka telefonis üle räägitud. Pakub 50% algsest hinnast, ehk natuke üle kuusakoski hinna. Lehvitan ja sõidan minema. Oli tore äripäev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2011 18:36 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Jutu järgi saavad paljud nüüd oma sierra eest kuusakoskis 300-400 Eur-i ja alla 600 polegi mõtet müüa.

Laiali löödud sierra (universaali) eest sai 200€... kui juhtmed ka vaseks põletada, saab paarkümmend rohkem.
Tükkidena võib küll rohkem saada aga kas niipalju, seda öelda ei oska.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 00:14 

Juhtus minulgi üks väga huvitav juhus.

Üks kodanik tuli Tartust pealinna E34 buumerit vaatama, mis mul müügis oli.
Olgu mainitud, et auto oli oma küsitava hinna eest 600 EUR. SUPER korras. Uued karbid, korrastataud väljalase, Kõik pehmed kohad tehtud. Nahksisu, püsikas, kompu. Korraliku mustriga rehvid. El aknad jne. Oleks tulnud ainult kütuseluugi ümbert värvi toonivahe kõrvaldada ning esipaneel sirgeks ajada, et kapoti esimene serv tiibadega kenasti istuks. Samuti oli roolikarbis loks, mis ka kuulutuses mainitud. Kaasa oli anda veel karter, uus tihend, püstak, piduri suppordid, väljalaske uued tihendid, varu radiaator ja veel mõningaid pudinaid. Samuti oli kõik mootori ümbruses vahetust vajav vahetatud, piduri ja kütusetorud algusest lõpuni jne jne. Ühesõnaga. Müüsin autot kiirmüügi hinnaga, et asjast kiiresti lahti saada kuna seisis endal ees ning tööl veel kiiremad ajad tulemas, kui hetkel on. Oleks endal aega oleksin auto juppideks lasknud ja rahulikult saadava tulu kahega korrutanud ainuüksi juba juppidest ja vanaraua hinnast.

Sebisin ennast töölt vabaks, et autot näidata. Seejuures pidin veel järgmine hommik kuuest uuesti 20h vahetuses tööl olema.

Saime kokku kusagil 22:30 Ülemiste parklas.
Tuli koos ühe "autodest jagava" taibuga koos.
Sai siis autot näidatud. Tehti autole paar tiiru peale. Küsiti igasugu küsimusi, millele ma üritasin vastata võimalikult täpselt. Sai siis sõidetud päris tubli ring samuti ka maanteel suuremal kiirusel. Tekkis imestus, miks auto ujub vagudes? Huvitav.. Äkki on asi rooliakrbis, mis kuulutuses mainitud oli? Auto on 89ndast aastast.. Ega ei ole vast päris uus vms.. Sellest ka vastav hind.. Loomulikult nii ebaviisakalt ma sellele ei vastanud, kuid olgu.

Peatusime järgmises parklas kus tehti autole uuesti paar ringi peale ja küsiti suhteliselt samu küsimusi uuesti. Proovisime kõik el aknad, püsika, alarmi akende sulgemise, juhiukse lingi peale alarmi töölehakkamise jne läbi. Kõik tundus tore. Näitasin veel mootoriruumis, mis vahetatud on ja kus uued jupid on jne. Huvitavamatest küsimustest jäi meelde korduvalt teemaks tulnud auto värv. Mis värvi see auto siis on? Arutleti pikalt ja laialt.. Sõjaväe roheline. Ei ole vist ikka tavaine roheline.. No piltidelt ja kuulutusest oli vast raske arusaada, et tegu oli tumerohelise metallikuga. Mille täpne värvinimetust ilusti kapoti all olemas...

Sai siis toredasti kümmekond minutit tagasi ülemiste parklasse sõita.

Tehti siis veel kümmekond tiiru autole peale. Otsustati, et läheb kaubaks.
Jätsin "autodest jagava" taibu autosse ja läksin ise koos ostjaga tema auto juurde pabereid vormistama.
Täitsime ja allkirjastasime ühe OM lepingu ära. Nõudsin endale veel teist koopiaks juurde, et juhul, kui mingi jama on pole minu mure.
Kõik oli tore. Kell oli juba 00:30 ja mõtlesin, et oleks viimane aeg kodupoole liikuma hakata ja takso tellida.
Taibu sõitis siis ka mõned kohad lähemale nende enda autole ja hakkas kohapeal automaatkastiga mängima. Ikka D sisse ja siis R sisse ja D ja R. Ei hakanud midagi ütlema ka.
Seejuures seletades, et väljalaskes ikka kahtlane klõbin, mis pidi mootorist sinna kanduma. No kurat.. Asi on otsast lõpuni korda tehtud ja originaal juppe kasutades. Eelnevalt sai veel näpuga näidatud läikivaid resokaid, millel veel markeriga varuosa numbergi peal... CO normis. Müra on vaiksem, kui 90% teisi samadest masinatest. 3L mootor teeb lihtsalt tummisemat häält aga jäin rahulikuks ja selgitasin, et väljalase on korras. Ning klapid töökojas reguleeritud. 400k sõitnud mootori klapid võivad ikka natukene klõbiseda ma usun... No see selleks. Siis tuli teemaks, et huvitav, miks kolmandalt neljandale vahetades pedaal põhjas vahetus järsku käib... Pole eriti ka ime, kui pöörded ligemale punasele on ja kickdown all.
Ostja luges rahakotist juba raha välja. Pani tasku ja istus korraks veel autosse. Hakkasid makki testima, mille olemasolu kuulutuses sihilikult kirjas ei olnud, sest auto läks makita müüki, kuid viimasel hetkel mõtlesin tühja kah. Viskan ühe juustu sisse. Paraku olid asjal juhtmed taga sassis ning ühe poole kõlarid olid tummad. Reaalsuses olid nad korras. Sai eelmine õhtu just teise makiga proovitud.
Igaljuhul lühidalt jäeti tehing pooleli. Anti mulle viisakalt OM leping pihku tagasi ning lubati hiljem helistada, kui ümber mõeldakse. Mille peale ma viisakalt andsin mõista, et ei ole rohkem mõtet selle auto osas helistada, sest pigem oleksin masina garage nurka kasvõi järelkasvu ootama jätnud, kui sellistele gieeniustele uuesti müüma läinud.

Sai vast veidi pikk jutt, kuid nii ebanormaalset automüüki pole ma veel enda kogemuste pagasi jooksul näinud.
Igaljuhul tagantjärgi sain tööl sõpradega kõvasti naerda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 14:35 

No neid kes otsivad 300-1000 euroseid autosid ja loodavad leida garantiiga tehasest välja veerenud masinaid on ennegi nähtud..nende kasuks ei räägi isegi kange alkohol.
Või siis inimesi, kes tulevad autot ostma, lendavad kohale kas ühe inimesi puupüsti täis topitud autoga või siis tullakse lausa kahe autoga, kus ainult juhid on kained, ning siis on kõik-kõige targemad tehnika mehed.

*Küljepeal on kriim
*Esimene klaas on kuidagi kehva
jne..
No cammooon mehed.. kui te oma viiesajasega autot tulete ostma, siis wtf te saada tahate? :kill

Ma neid 500 - 1000 euroseid autosid ostes ei suvatse isegi rohkem vaadata, kui kiirelt ring peale, et oleks ikka sama masin mis kuulutuses ja korras.
Baleno ost kestis mul vist täpselt niikaua, kuni me paberitele alla kirjutasime ja esimese proovisõidu tegin ka siis, kui rahad makstud, OML enda käes ja tuld.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 17:40 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
Jutu järgi saavad paljud nüüd oma sierra eest kuusakoskis 300-400 Eur-i

Sai eelmisel nädalal Narva Kuusakoskisse suht mädanenud 91. a Transit viidud, selle eest sai 325 eurot, seega ei usu, et Sierra eest 300 eurotki saab. Auto-tonni hinnaks ametlikult 170 eurot.
Võib-olla on teistes linnades teised hinnad, pole uurinud.

Tõnu

Hmm njaa. see 170€/t on komplektse sõiduki eest , mis võib sisaldada ka polstreid ja muud räissi. Näiteks opel rekordi eest sain ma sõitvana ära viies 235€. Samas kui oleks viitsnud näiteks geneka +starter eraldi ära anda el. mootoritena , Alumiiniumi ,vase, malmi ja aku eraldi + juurde veel kere(puhastatud sõiduk 210€/t)+boonusena katalüsaator~30-60€.

Siis oleks saanud üle 300€.

Aga sellise kirve hinnaga keegi toda osta ei tahtnud ja metalliks ta läks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 17:45 
Kasutaja avatar

eelmine nädal ostsin crx doonoriks. sõitsin kohale , ring ümber auto- sisu korras, rattad püsivad all , õli ei tilgu. ja kodusõit.kõik oli nii räägitud kuda räägiti ja ainsal pildil oli. Müüja oli veidi ehmund küll, et nii kiirelt ja ilma midagi küsimata täidame paberid, raha sulle - võtmed mulle ja oli meeldiv äri ajada.
Minu ehmatus oli hoopis selles, et 50ndates proua andis crxga nii talda, et 318is andis sabas püsida :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 22:02 
Kasutaja avatar

Kirjutan ka siis ühe loo mis hetk tagasi juhtus, mitte küll minuga , aga olin rõdul suitsetamas.
Tulid siis 2 umbes 25 aastast tüübi , audi 80 b4 vaatama .
Auto aeti ilusti kenasti puualt välja , puu oli mingit mahla välja ajanud ja kapotipeal olid mingid plekid , kus hakkas tingimine pihta.
Öeldi , et näed lakk maas et siit tuleks uuesti värvida ja hajutada ja lakkida jms, et 50 euri siit kindlasti kohe alla .
Järgmiseks võeti ette kesklukk mis käis puldist, üks tagumine uks lukku ei läinud , kuna poiss ausalt tunnistas et kesklukumootor vist läbi , et ei ole uurinud. sealt öeldi , et jah 20 alla. (sealjuures poiss ei öelnud ühtegi sõna tingimise peale , oli vist vaikne vend)
Tehti veel kaks tiiru ümber auto viriseti alla vajunud summiti üle ja et üks tagumine tuli on väheke pleekinud.
Istuti siis sisse , nagu vanematel autodel tavaks on istmenurk puruks, võeti siis oma pisike taskulamp näidati peale ja küsiti , et mis see on ? kuulutuses oli kirjas et salong korralik , et istme vahetus on umbes 30-40 euri.
Pandi auto uuesti käima , üks tõukur tegi veidi tiksu aga mitte mingit hullu lärmi, sellepeale seletati poisile ilusti et tal on mootoris surve sees ja , et selle mootoriga pole üldse mitte midagi peale hakata, kuigi mootor käis ilusti ühtlaselt ja ilma et pöörded kõikunud oleks.
siis mindi proovisõidule , sõideti väike tiir ja tuldi tagasi. ( ma huviga ootasin rõdul , et millal tagasi tulevad)
Siis viriseti et süüteluku ümber on muukimis jäljed , et kas autosse on sisse murtud tagumise ukse kaudu ja tahetud ära varastada ?
Tüüp seletab siis ilusti , et pimedas surgid seal võtmega , et lukuauku saada , et ikka juhtub nii. Sellevastusega jäädi enamvähem rahule.
Autol olid enamvähem valuveljed alla 15" neid kiideti taevani aga samas öeldi et esimestel rehvidel on mustrit nii vähe peal , et sa oled sellega ilmselt kõvasti ketsitanud ja kaapsu laskunud ja et käsipiduritross on kahtlaselt lõdva , et kindlasti oled autoga palju rallit teinud .
Tegid siis mehed kahekesi eemal ühe suitsu arutasid seal mingeid hindasid ja tulid ütlesid , et võtavad auto ära kui too neile 350 euri alla annab.
Mõtles siis tüüp veidi , võttis võtmed ja jooksis tuppa , tõi sealt mingi lapi ja mingit spreiga pesuvahendit ja pihustatavat silikonõli(arvan et oli silikonõli). Lasi pesuvahendit kapotile pühkis selle puumahla sealt maha , läks lasi tagatulepeale seda spreid , nühkis seda seal veidi aega , võttis pagasiruumist tungi pani selle summuti alla keeras tungi üles nii et see väänas summutiotsa ülespoole ja ütles istme ja keskluku mootori pealt saate 40 euri alla muu on tühine.
Mehed seepeale läksid ikka ulme närvi hakkasid kaagutama majaees et tema peab neile bensiini raha andma , et nemad tulid viimsist sellepärast kohale et sellist ronti vaadata. Seepeale ajas poiss oma auto omale kohale , ütles et käib korra toas ära ja sinna ta jäigi...
Omaltpoolt lisaksin , et tegemist on vist poisi esimese autoga kuna pidevalt on näha teda seal salongis nende märgade lappide ja pisikese patareidega tolmuimejaga nühkimas , et seest ilus ja puhas oleks , väliselt hoiab ka suht puhtana.
Aga nalja pakkus lõpuks see , et tulid 2 suurt tüüpi arvasid et saavad pähe istuda väiksemalt kasvu vaiksele tüübile , kuid ... vaga vesi sügav põhi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 22:30 

Ega see tuppa peitu pugemine väga tegija värk ei ole, aga samas, mida kuradit pean mina näiteks, kui inimene, kes müüb oma autot, maksma sulle mingit bensuraha kinni ? :kill
See, et mu autot proovima ja vaatama üldse tulla, peaksid sa ise mulle maksma 10euri, et juhul kui ostuks läheb, siis läheb see 10euri juba makstud summaks, kui ei osta, jääb mulle aja ja minu kütuse kulude katmiseks.
"kappidele" oleks pidanud ütlema - sõitke bussiga , kui kütuse raha ei ole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2011 23:13 
Kasutaja avatar

Käisime ka ühte Omega't vaatamas, no krt küll, jutt oli et detailid on korralikud ja pmst vigu pole, paar rooste täppi on koobastel ja mujal pmst roostet pole eks, väike klõbin jms. Sõitsime kuskil üle 100km sinna, saime kokku, no see Omega oli ikka korralik räim, ühtki normaalset detaili polnud võtta, kõik kohad olid läbi ussitanud, uksi polnud ollagi, tagumised rattad olid lääpas, oli ka klappide klõbin, mis kõrgematel pööretel juba muutus väiksemaks kolinaks. Ühesõnaga oli sealt autolt võtta ainult konks ja tagumised tuled, võibolla ka tagumine stange. Sisu oli ka mingi lamp sees, iga iste ole pea teistsugune ning kirju nagu zebra. No kurat küll, miks ei või inimesed selliseid vigu telefonis ära rääkida, mis kohapeal nagunii ilmsiks tulevad?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 16:41 

skyaudi kirjutas:
Mispalju sellise jubeduse eest siis raha taheti?

Asi ogi selles, et paljud panevad normaalse hinna, et ei jääks rondist muljet. Endale otsisin pikalt, lähed kohale, kõik autod on "heas" ja "väga heas" korras. Küljekarbis tennisepalli suurune auk. Teisel katusel mingi suitsupaki suuruna auk (!) äh gps antenn oli seal, enam pole(?) Järgmisel sarniirid ja õõts täiega läbi, pool elektroonikat ei tööta salongis. Ühel turul oleval polnud tilkagi vett sees ja õlivarras oli ka kuival. Ennem sai üle küsitud konkreetselt, kas hakkan tallinnast tulema tartusse? Ja jaa, tule tule 8) Uno auto. :kill Ja nii edasi. Lõpuks sain normaalse auto, tegin hooldused ja vahetasin amordid ära, ainuke viga on tagakojamees ei tööta ja tagurdus tui ei põle. Ülevaatuse tegin puhtalt, 13a vana auto. Kui need olid väga heas korras autod, siis mul peaks ideaalkorras olema? Või on asi selles, et nii vana auto ei tohi enam korras olla, peabki eeldama, et on ront? Kokkuvõttes olingi tilganäppija 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2011 16:15 
Kasutaja avatar

Calibra sai eile ära müüdud ja vägahea ostja oli peaks mainime :D kuulutuses oli kirjas,et pisivead,esiklaasis mõra ning sidur libiseb kiirendades. Mingi vend helistas, et kus täpselt asud, siis tuli välja, et tema asub minust mingi 20km eemal, mitte midagi ei uurind auto kohta, ütles et tuleb vaatab kohe üle :D
Tuli siis kohale, ütles, et väljast paistab väga viisakas. Istus sisse, läksime tegime prooviringi, kiitis, et püsib hästi teel ja hea sõita, kuulutuses olevate vigade kohta ei hakand ta midagi ütlema(teistel autodel paned vead kirja, ikka tullakse ja kägisetakse samade vigade pärast), samas nahkistmed olid suht räbalad, ütles, 92a auto ja arusaadav sellised vead, et kõik tehtav. ütles,et näita korra kapoti alla ka, põhjaalla ma ei viitsi vaadatagi. vaatas kapoti alla ja järgmine lause, ei krt selle ma võtan küll ära :D lasi veel rahus helisüsteemi maha kakkuda ja ei tingind sentigi ega miskit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2011 10:28 
Kasutaja avatar

Sai ka eile üks auto maha müüdud. Ostja helistas reedel ja pakkus oma hinna, millega ta oleks nõus järgi tulema. Kuna ise sõitsin samal ajal Hiiumaale, siis ütlesin, et helistaks pühapäeval uuesti. Kui olin koju jõudnud, helistasin talle ise, et võib järgi tulla. Mees natuke aega organiseeris transporti ja varsti oligi juba kohal. Käis tiiru ümber auto, vaatas salongi ja kapotialla. Isegi proovisõidule ei läinud, vaid kohe tuppa pabereid vormistama. :D Ladus raha peopeale ja sõitis autoga minema. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis