Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 29.08.2009 14:08 
Kasutaja avatar

mina olen oma autosi müünud sedasi, et tingida saab vaid vigade arvelt, mis polnud kuulutuses kirjeldatud.
Ehk et igat krooni peab põhjendama.
Mingi jutt et .." masu ja värgid..:" jätab üsna külmaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2009 15:11 

qpi kirjutas:
Tingimine on ju täiesti iseenesest mõistetav tegevus autoostul, ma ei saa aru miks sellist asja taunida. Täitsa loll peaks ikka olema, kui ei tingiks. :)

fix@wsk kirjutas:
Teine mõte mul on, et tingitakse ikka auto kõrval rahapakk peos

Taunin seda kui ärimehed arvavad et kõigil on masu ja pakuvad absurdse summa nii et pole autot näinundki.

Muidugi tuleb tingida. Tingimisrõõm on ostmise juures väga tähtis. Kasutatud autol leiab alati midagi miks võiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2009 16:31 
Kasutaja avatar

Ka tänapäeval on ikka palju neid "ülioptimiste" kes küsivad auto eest kõrgemat hinda kui teised analoogsed.
Ja kui mul on taolist masinat vaja-siis teengi kohe oma pakkumise, mis on enamvähem reaalne. Pole ju mõtet neid ulmekaid vahtimas käia :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2009 11:59 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Ka tänapäeval on ikka palju neid "ülioptimiste" kes küsivad auto eest kõrgemat hinda kui teised analoogsed.
Ja kui mul on taolist masinat vaja-siis teengi kohe oma pakkumise, mis on enamvähem reaalne. Pole ju mõtet neid ulmekaid vahtimas käia :hail

Aga miks sa siis selle optimistile vähem pakud, võta nende teiste analoogsete seast, mis odavamad.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2009 15:33 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:

Aga miks sa siis selle optimistile vähem pakud, võta nende teiste analoogsete seast, mis odavamad.

Ju siis need pole piisavalt korralikud, et kasumiga maha müüa 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2009 18:24 

Kogemus eelmisest aastast. Müüsin tsiklit, hind oli ~25k. Telefonis siiani sõnumid alles, et vahepeal naerda.

Saabub sõnum sisuga:
Tsiteeri:
"Tervist kas te sellist kaupa ei taha teha et seda bike atv vastu vahetada atv on 200cc max kiirus 90 ja rohkem atv aasta on quadracer eestis on neid väga vähe atv oige hind on 25000kr"

Esimene mõte - :help ja jäi vennale vastamata. Miks ma peaksin oma raha kulutama mingi mõttetuse peale. Tahab midagi siis helistagu.

Järgmine päev pool 8 saabub uus sõnum:
Tsiteeri:
"Kas tahaksite siisi vahetada.atv on soidukorras.värvus on valge. ta on hästi ilus atv ja ta ei ole selline nagu need mis seal internetis on."

Ikkagi jäi vastamata...
Päeva peale helistas ka veel, et ikka veenduda, et ma ei taha. Kusjuures sõnumi sisu on 1:1-le maha kirjutatud. :lol

Kuigi sõnumeid ei tohiks päris maha teha äri puhul. Esimest tsiklit müües tuli telefonile sõnum, et pakutakse kabrio vastu vahetust. Kokkuvõttes tuli välja, et tegemist oli kaitseväelasega kes oli metsas õppustel ning ei saanud rääkida. Kogu suhtlus toimus sõnumite teel ning päeva lõpuks oli vend Tõrvast kohal. Kaasas polnud ei kiivrit, kindaid ega muud varustust. Jutud sirged ning mees nagu muiste sõitis ilma lubadeta tsikliga Tõrvasse tagasi :rokib (siiski ilma jäin nii kiivrist kui kinnastest sest vend ei andnud endast pärast enam märku :( )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 00:37 

Eks odavama auto müümine paras huumor on.
Ise müüsin ühte civic-t liisingujäägiga ja olin nõus liisingu ilma vaherahata üle andma(sel hetkel oli auto kõige odavam omataoline civic, mis auto24 müüa oli). Ja siis ilmuski meilile ühe sibula poolt selline tore kiri-
sina maksma mulle 25 000.- ja mina siis liisingu võtma.
Esimesed paar minutit ma olin hämmingus, et mis inimese peas toimub, kui saadab sellise kirja.
Ja samamoodi ma ei saa aru sellest, et miks enamus sibulad käivad mingit autot ostmas pmst kogu oma suguvõsaga? :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 05:46 

Mitmekesi siis tohib autot ostma tulla?
Sõbra võib ikka kaasa võtta ?
neli silma ju targem ja näeb paremini kui kaks silma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 08:40 
Kasutaja avatar

tauntz666 kirjutas:
Mitmekesi siis tohib autot ostma tulla?
Sõbra võib ikka kaasa võtta ?
neli silma ju targem ja näeb paremini kui kaks silma.

Loomulikult kui sul on nn mõistlik sõber kaasas, kes vigasid otsib. Mul on ka olnud paar juhtumit, kus natuke üle täisea perepoeg tuleb ema ja isaga. Auto oli samuti üks odavamaid omas hinnaklassis. Poeg/Isa vaatasid, et tehniline pool on ok ja võiks auto ära võtta. Siis aga hakkas ema ikka pihta, et näe siin on üks mõlk ja siin on liist puudu jne. Siis umbes öeldi isale/pojale, et mõtleme ikka enne järgi. Samas need paar viga olid hinda sisse arvestatud ja isegi peale nende likvideerimist oleks asja odavalt kätte saanud kui teised sarnased. Mõtlema nad jäidki sest õhtul käis veel teine inimene vaatamas ja hommikul ootasime koos ARK taga ukse avamist ja täitsime lepingut.
Nende muude sugulastega ongi pigem see, et väljast peab jube hea välja nägema, aga mis on tehniline pool või mootorivalik jne ei oma mingit tähtsust.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 09:59 
Kasutaja avatar

paluge jumalat et te ei satu mustlaste suguseltsi peale kes tulevad autot ostma. aastaid tagasi oli võimalus seda kino näha. autoks vana diisel merss. oli teine juba sent surmale võlgu ja liikus vaevu vaevu. mustlased lendasid peale ja siis oli mul kaks tundi raisatud ja nad olid mulle nii pinda käinud et lõpuks istusin autosse ja panin minema, nende kõnedele ma enam ei vastanud. ja jätsin nad talvisel õhtul linnaservas oma teisi sugulasi ootama. olid teised nimelt liinibussiga kohale tulnud. diisel merss plekkis 9K ja nemad tahtsid saada 3k ga. ülevaatuse ja kindlustusega liikuvat diislit..... kuna nad toppisid mulle raha tasku ja üritasid autot omale saada siis kakkusin selle 3K taskust ikka kolm korda välja tagasi ja andsin tagasi. järgmisel päeval leidsin jope taskust meelehead. oli üks kortsus ja närune pannialt läbikäinud 500 tasku jäänud. tegin õhtul korraliku napsu.
nyyd üritan vältida mustlastest autoostjaid.
ahha kaaskond oli siis mees. kolm last,vend, naine,naiseõde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2009 20:26 

kui ma kunagi enda esimest autot müüsin, siis tuli ka mingi perekond valgast vist.

mees, naine, mingi 20 aastane vend, kellegi nende isa ja 2 last

tuunitud asconaga :D

auto pidi vist minema naisele, proovisõitu tegi aga mees (lube vist polnud) aga pm. politsei akna all kummivilistamine polnud probleem talle.

ei uurinud nad seal suurt midagi, vana arvas aind et käigud lähevad paremini sisse kui tollele millega ta kunagi risu pani ja ratta võtab ikka maru hästi ringi :lol

aga ära nad ta viisid ja hiljem panid sellega kuhugi posti

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2009 23:59 
Kasutaja avatar

Müües praegu scorpiot siis pmst leian ma igasuguseid kirju oma postkastist. Vahest ma mõtlen tõesti, et kui palju võib siin riigis neid lolle leiduda. Kas tõesti just need lollid saadavadki mulle maili peale oma ´´ahvatlevaid´´ pakkumisi.
Teine asi on see, et olles kuulutusse ära märkinud kõik vead ausalt. Siis selle tõttu on ka ´´ostjate´´ huvi vähenenud. Vahepeal sai kogu info ära kustutatud ja lisatud lihtsalt et Sõidukorras ja maili postkast taas kirjadest kummis. Ise nagu ei tahaks inimesele jama kah pähe määrida ja tahaks oma tehingu teha ausalt, kuid tundub et selline teguviis ei tule tänapäeval kõneallagi.
Kolmas punt on need, kes ostavad autosid kiirmüügi hinnaga. Kui müüsin autot 10 kiloga tehti järjekordne ´´ahvatlev´´pakkumine milleks oli kõva 2000.- :lol Krt saan aru, et OK! Lööd vähe madalama hinna ette, et müüjat ahvatleda. Kuid ilma, et olles autot ise näinudki. Pakutakse 5x madalamat hinda. No ausõna krt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2009 01:06 
Kasutaja avatar

Ega jah, sai pikalt müüdud Audi A6 1.8t tiptronic -99a, hind oli sellises koosluses odavaimate seast (~80 000.-).
Käisin Reval Autos kontrollis ning lisasin leitud "vead" kuulutusse, milledeks olid: võiks vahetada pidurikettad, veovõlliotsa kummi.
Huvi oli täielik null, ükski ei tulnud vaatama ega helistanud :)
Samas endamisi mõtlesin, et vaevalt need teised korralikud on, aga näed, inimesed eelistavad siiski kuulutusi, kus info puudub vigade kohta ja siis astuvad ämbrisse.

Kusjuures auto läks lõpuks naise vanavanemate käsutusse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2009 07:34 
Kasutaja avatar

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2009 16:15 

Ega ongi nii, et tuleb ikka kuulutusse panna, et AUTO ON IDEAALSES KORRAS, ÖKONOOMNE!!!
Enda auto sai kah sellise jutu peale ostetud aga kuid õnneks oli tõesti väga heas korras...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis