Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 27.10.2011 23:43 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
cali kirjutas:
dellu kirjutas:
cali paku välja, et mõtlesid ikkagi järgi ja tulgu vaatama. Vaata mis kloun on. Kaamera võiks näiteks autos filmida :)

Homme lähen ISE narva ühele igorile näitama aga kui diil ära jääb siis dellu plaan on genjaalne aga kui isegi tahab osta mis ma siis ütlen talle::D

ütled, et olles su lolli nägu näinud mõtlesin ümber ja nii vigase indiviidi raha ei taha. las siis ahv vihastab terviseks

edit: veelparem, vaata raha ja siis ütle, et see pole ju üldse nii hea raha, kui meilis reklaamisid ja et üldse raha vastu võtta, peaks seda vähemalt 4000 olema :)

Plaanid on suursugused aga vasta nina nimoodi kerge tulema, kui igoreid tuleb terve mansaft kohale vaatama ja mina peaksin üksi olema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 09:34 
Kasutaja avatar

cali kirjutas:
neG kirjutas:
On ka situatsioone old kui pakutakse mingi summa, olen öeld et davai sobib aga nagu arvata võib on peale seda vaikus.
Ei tea kas pakub mingit pinget sellised pakkumised, et saab mingi sõimava idiootse vastuse või milles asi .
Eks igaüks rahuldav end omamoodi. :D

No jube hea on ju sõpradele rääkida: "tra, peaaegu oleks selle ja selle auto ära ostnud. Omanik oli nõus mulle nii ja nii palju alla tegema. Nina eest osteti ära rsk".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 11:34 
Kasutaja avatar

Inimesed on ikka uskumatud.
Mul on auto 6000€ eest müügis, pakkumisi tuleb palju ja üks hullem kui teine, kuid täna hommikul oli tipp ikka see, et pakuti meili teel hinnaks 4500€.
Ma ei saa aru, mille k*radi pärast peaks ma auto hinda 1500€ alla laskma, kui inimene pole autot näinudki :?

Ei taha üldistada ega kedagi solvata, aga need ebanormaalsed pakkumised kipuvad ikka just vene rahvusest inimestelt tulema..Aga nohh, midagi pole teha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 11:59 

inimene teeb sulle pakkumise, kui ei sobi, ära vasta ja ära müü. Mõnel kellel kiire müügiga, ja summaga nõus ka kindlasti müüb. Teinekord isegi, paned mingi hinnaga müüki, esimene huviline pakub odavama hinna kui oodatud, kuid kui hind siiski vastuvõtlik, siis lihtsam on kohe odavama hinnaga ära, anda mitte mõtelda ja edasisite huvilistega kokku saada ja oma aega raisata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 12:17 
Kasutaja avatar

No tra milleks siis autol on hind ette pandud? Ikka selleks, et omanik soovib märgitud summaga auto loovutada. Kui tahab odavamalt ära anda siis langetab ka hinda kuulutuses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 12:34 

sel juhul, lisainfosse, et hind on lõplik ja ei tingi. Selle loogika järgi, poes on ka hinnad, ometi saab neid hindu enamasti madalamaks. Seega lõpphind kujuneb välja müüja-ostja vahelises kokkuleppel.

PS:mina ei saada selliseid pakkumisi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 12:57 
Kasutaja avatar

Seda muidugi, et natukese võib hinda alla lasta, aga seda siis kui ostja on vaadanud auto üle ja on huviline, mitte ei saada niisama pakkumist meili teel. Kui raha ei ole sellise hinnaga auto jaoks, siis vaadaku odavamaid autosi, mitte ei maksa saata meile, et pakun 1500€ odavamat hinda, täiesti lambist. Kui ma ka kirjutaks, et jah olen selle hinnaga nõus, siis 98% tõenäosusega ei oleks seda "ostjat" enam kuskil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 13:49 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Kui mina tds-i veel müüsin, siis panin meelega hinna 1500-le ja lootsin saada 1000 euri :D .
Ei möödunud kaua kui tuli postkasti kiri: 1000 eur ja ostan kohe ära. Minugipoolest. Siis tuli vastuseks kiri, et 900 ja tuleb kolmapäeval järgi. Kirjutasin vastu, et ei mängi välja ja 1000 pakkusid, 1000-ga saad ning kolmapäeval ei sobi. Järgmisel päeval tuli kõne ja mees seletas, et 900 ja tuleb ostab kolmapäeval ära. Ütlesin, et mingi teine päev 1000 euroga sobib. Mees siis seletas et talle ikka ükski teine päev peale kolmapäeva ei sobi ja oli rahulolematu. Seletasin talle siis rahus uuesti sama jutu maha. :kill
Tsiteeri:
JA
Q123 kirjutas:
Mul on auto 6000€ eest müügis, pakkumisi tuleb palju ja üks hullem kui teine, kuid täna hommikul oli tipp ikka see, et pakuti meili teel hinnaks 4500€.
Ma ei saa aru, mille k*radi pärast peaks ma auto hinda 1500€ alla laskma, kui inimene pole autot näinudki :?

Eelmise posti järgi pakuti isegi liiga palju :D See ju 3/4 aga eelmine müüja lootis saada 2/3 märgitud hinnast.
Ostmisega ongi teema, eriti kui hindu ei tea, siis ei tahaks ikkagi see ainus raha peale kuri olev idioot olla, kes auto24ja hinda tingimata auto ostabki. Nagu tuttav müüs Hiluxit mingi 4000 euroga, mulle rääkis et kui 3000 saab siis on ka hästi. Selliste lugude peale panedki suht lampi pakkumisi.
Kust mina tean kas müüja on q123 või 01tuneri moodi?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 14:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Väike vahepala tilganäppijate vahele:
Naise Astra läks ära tõelisele ostjale. Kuulutus läks üles 29.09. ostjad tulid autot vaatama 15.10. Sõitsime nendega veidi ringi, prooviti ka maanteel, seejärel sõitsime nende poolt näidatud suvalisse ülevaatuspunkti. Potentsiaalne ostja leppis ülevaatajaga kokku ja arveldas, auto tunnistati kõlblikuks. Ma ise, aus inimene nagu ma olen, rääkisin veel vajadusest varsti esimesed kettad ja klotsid ära vahetada. Hakati asju ajama (mingit käsiraha ma ei küsinud). Reedel, 21.10. saime pangas kokku, nemad maksid mulle raha, mina andsin selles enamuse kohe ära liisingfirmale, paberid saime põmst 10 minuti pärast meilile allkirjastamiseks. Jõudsime MNT LRB-sse veidi hilja, samal õhtupoolikul 16.20, kuid kuna järjekord oli mingi 20 inimest, siis meile enam järjekorranumbrit ei antud. Saime siis järgmisel hommikul Saue MNT LRB-s kokku ja vormistasime ära.

Ostja sai endale ilma tingimata väga hea auto (sellise konfiguratsiooniga Astrat ei olnud kah muidugi teist, eriti veel nii vähe sõitnud), lisaks veel suht ühe talve jagu sõidetavad lamellid ja Thule katuseraamid. Ostja rahul ja mina rahul.

P.S. Kui veidi värvi lisada, siis tagantjärgi lugedes kõlab nagu mingi Hr.Kärsa lugulaul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 17:56 

Ma tahaks selle meiliteel tingimise kohta paar sõna ka öelda. Üldiselt ise kasutan ka mõnikord seda. Miks? Lihtne. Kui masin on minust mingi 100-200km eemal (mida ta tavaliselt ka on), siis ei ole mul tõesti soovi sõita see maa tühja maha ning hakata seal tingima ning avastada, et ei saa sealt sentigi alla. Seega räägin mõnikord meiliteel ära, et okei, kui masin selline, nagu räägitud (mõni üksik pisiviga mis tuleb välja, ei takista siiski ostu), läheb ostuks. Niimoodi ostnud ka...

Lihtsalt mõtlesin sõna selle kohta öelda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 18:06 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Ma tahaks selle meiliteel tingimise kohta paar sõna ka öelda. Üldiselt ise kasutan ka mõnikord seda. Miks? Lihtne. Kui masin on minust mingi 100-200km eemal (mida ta tavaliselt ka on), siis ei ole mul tõesti soovi sõita see maa tühja maha ning hakata seal tingima ning avastada, et ei saa sealt sentigi alla. Seega räägin mõnikord meiliteel ära, et okei, kui masin selline, nagu räägitud (mõni üksik pisiviga mis tuleb välja, ei takista siiski ostu), läheb ostuks. Niimoodi ostnud ka...

No joppenpuhh, kui sulle on 100-200 km ilge kaugele minna siis oled teind küll vale otsuse autot osta.
Su jutust jääb siukene mulje kui alla ei saa siis ei osta kah ?
Ja igal autol on mingid pisivead (kasutatud autod)
Mina nüüd küll näiteks maili teel alla hinnast ei lase ega ka küsi.
Ennem lähen kohale ja siis vaatame.
Mul oleks endal häbi pakkuda kellegile ala 5000 auto eest pakkuda maili teel juba 4000 näiteks ilma, et seda näind oleks.
Räägiti, et äkki tahab inimene kiirelt lahti saada?
Kui nii siis lükka ka hind tutuhinnast odavam räigelt, kuid arvan siis tuleks ka idioot maile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 18:13 

cali kirjutas:
01tuner kirjutas:

No joppenpuhh, kui sulle on 100-200 km ilge kaugele minna siis oled teind küll vale otsuse autot osta.
Su jutust jääb siukene mulje kui alla ei saa siis ei osta kah ?
Ja igal autol on mingid pisivead (kasutatud autod)
Mina nüüd küll näiteks maili teel alla hinnast ei lase ega ka küsi.
Ennem lähen kohale ja siis vaatame.
Mul oleks endal häbi pakkuda kellegile ala 5000 auto eest pakkuda maili teel juba 4000 näiteks ilma, et seda näind oleks.
Räägiti, et äkki tahab inimene kiirelt lahti saada?
Kui nii siis lükka ka hind tutuhinnast odavam räigelt, kuid arvan siis tuleks ka idioot maile.

Mkm, ma ei mõelnud päris nii ka, et kui kohe tingida ei saa, siis jääb ostmata. Pigem tuleb alati mingi viga kuskilt välja ja selle pealt võiks ju hinda alandada ka, kas või natukene. Ja ma mõtlesin selle tekstiga pigem odavama klassi masinaid- kuni 500 euri, kus ainult järgi minemine läheks 1/10 auto hinnast maksma. Ja seda ma mainisingi, et pisivead ei ole takistuseks üldiselt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 20:19 

mina näen, et pigem on positiivne kui meili teel teeb mulle oodatust vähem pakkumise, mitte ei pea minema kellegagi kokku saama proovisõite tegema jne oma aega raiskama ja siis inimene ütleb et maksan sulle ntx 40 prosa vähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 20:58 
Kasutaja avatar

Sa pakkusid mulle autot,mille hinnaks oli märgitud 4000e,soodushind 2700e ja mulle ütlesid,et 2500ga annad ära.See 1500 alla peaks ju täitsa ok olema pakkuda sinu stiili kohaselt.(mina ei olnud see,kes 6000 eest 4500 pakkus)
Q123 kirjutas:

Ei taha üldistada ega kedagi solvata, aga need ebanormaalsed pakkumised kipuvad ikka just vene rahvusest inimestelt tulema..Aga nohh, midagi pole teha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 21:33 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Sa pakkusid mulle autot,mille hinnaks oli märgitud 4000e,soodushind 2700e ja mulle ütlesid,et 2500ga annad ära.See 1500 alla peaks ju täitsa ok olema pakkuda sinu stiili kohaselt.(mina ei olnud see,kes 6000 eest 4500 pakkus)
Q123 kirjutas:

Mida sa seletad?See ju hoopis teine teema, kui ma ise pakun oma autot.. Seal auto24 kuulutuses oli mul 4000€ kirjas auto reaalne väärtus ja see soodushind oli see müügihind millega autot müün, sulle pakkusin 2500ga kuna sul oli kuulutuses kirjas, et auto kuni hinnaga 2500, 200€ odavamalt pakkuda/tingida on täiesti ok, aga mitte 1500€.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis