Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.02.2026 05:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 28.10.2011 22:38 
Kasutaja avatar

cali kirjutas:
Kui nii siis lükka ka hind tutuhinnast odavam räigelt, kuid arvan siis tuleks ka idioot maile.

No idioote ikka jagub. Mul oli kunagi üks auto 1 krooniga müügis soodushinnaga ja tavahind oli vist äkki mingi 150 000. Lisainfos ilusti kirjas, et soodushind on liisingu ülevõtmine nii, et minul rohkem kulusid ei teki ja tavahind on see kui soovite kohe välja osta. Üks idioot isegi helistas ja tegi omaarust nalju, et kas hinnas alla ka saab. Päevas tuli vähemalt 2-3 maili, et kui hind on 1 eek siis tulen kohe järgi ja kui te ei müü olete petis.
Ja noh tee räägite siin mingi 20% tingimisest, mulle pakuti paar aastat tagasi 150 000 auto eest (ei ole samad) 100 000 kohe nüüd, et teeme ära. Praegu on MASU aeg ja pead aru saama, et sellist raha ei maksta ja tule vasty. Ja muudkui käias ja käias seda sama ila. Õnneks olin parasjagu toidujärjekorras ja ajaliselt väga ei kaotanud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 09:11 
Kasutaja avatar

Mingil ajal oli neid 1 krooni pakkumis päris palju, viimasel ajal pole enam väga märganud. Aga jah ma kogu aeg neid kuulutusi vaadates mõtlesin, et kui palju neid debiilikuid on, kes helistavad selle 1 krooni peale ja soovivad sellega autot osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 12:25 
Kasutaja avatar

eile panin kuulutus auto24.ee, õhtul helistas inimene, et tuleb Raplast vaatama hommikul, mingi pool 11 helistas, et juba Tallinnas, tuli vaatas üle, praktiliselt käskisin teda teha proovisõidu, sest inimene oli nõus kohe ostma, ja ei tinginud viis auto ära. Inimesele piisas sellest, et pannes käima mootor oli jumala vaikne. Ammu mul polnud selliseid ostjaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 13:38 
Kasutaja avatar

Enamik ei adu et 500 euri eest ei saa just uut autot ja et värv ei läigi ja et mootor ei ole kuiv...

Hind määrab ka selle mida sa saad, harva trehvab nn maasikaid. suurem jagu on ikka mingi malts.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 15:45 

dellu kirjutas:
No idioote ikka jagub. Mul oli kunagi üks auto 1 krooniga müügis soodushinnaga ja tavahind oli vist äkki mingi 150 000. Lisainfos ilusti kirjas, et soodushind on liisingu ülevõtmine nii, et minul rohkem kulusid ei teki ja tavahind on see kui soovite kohe välja osta. Üks idioot isegi helistas ja tegi omaarust nalju, et kas hinnas alla ka saab. Päevas tuli vähemalt 2-3 maili, et kui hind on 1 eek siis tulen kohe järgi ja kui te ei müü olete petis.

Nii ja naa. Idioodiks sõimata ei saa, kui ise sisestad kuulutuse valesti.
Auto24.ee hinnalahtri juures ka info juures "Sõiduki reaalne hind, mitte sissemaks jmt"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 10:19 
Kasutaja avatar

Tõnu_P kirjutas:
dellu kirjutas:

Nii ja naa. Idioodiks sõimata ei saa, kui ise sisestad kuulutuse valesti.
Auto24.ee hinnalahtri juures ka info juures "Sõiduki reaalne hind, mitte sissemaks jmt"

Julged pea panti panna, et see oli nii ka 2005 aastal? Samas ükski selge mõistusega inimene ei arva ju, et sellel hetkel 5a vana selle seeria tippmudelit annaks keegi 1 krooniga ära.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 19:55 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
kui mõni kriitik maili teel 100.000.- eek hinnast 30.000.- alla saaks siis istuks kohe nagu lipuvarras ora tagumikus a24 ja saadaks maile : )

Aga kui sul on reaalselt olemas 70k ja teedki nii, päev otsa pakud kõigile seda summat, siis lõpuks võib näkata ka. Mine tea millal kellegil mis mõte peas on (müüjal) Kui autoaias töötasin, siis tuli selliseid pakkumisi koguaeg. Paar korda isegi sai nõus oldud aga jah, ostjaid ikka ei olnud :D

Kunagi kuskilt lugesin selle spämmreklaami kohta (ravimid ja selline stuff) Tüüp kes neid laiali saatis, ütles umbes nii, et kui ta saadab umbes 200 000 kirja ja kasvõi 1 v 2 inimest ostab selle lingi läbi, on tema unnikuga kasumis, sellepärast ka postkastide spämmi kaustad uputavadki...

Idee sama: kalamees - küll ükskord näkkab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 22:00 
Kasutaja avatar

Mul selline juhus, helistas üks, tundis huvi, kõik täiesti okei, iluvead ei huvitanud.
Tahtis näha, läksin näitama siis, räägib juttu, sobib särki-värki.
Küsin hinna kohta, et kas sobib, ütleb, et a ma eitea, mul praegu eriti finantsi pole, et osta nagunii ei saa. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2011 23:47 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Mul selline juhus, helistas üks, tundis huvi, kõik täiesti okei, iluvead ei huvitanud.
Küsin hinna kohta, et kas sobib, ütleb, et a ma eitea, mul praegu eriti finantsi pole, et osta nagunii ei saa. :bs

:D ai blääd :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2011 11:17 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:

lasin teda nii sama ära või :)? või saatsid hambaarsti juurde?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2011 12:51 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
ht99 kirjutas:

lasin teda nii sama ära või :)? või saatsid hambaarsti juurde?

Kuna esimene selline kogemus siis ei osanud tol hetkel miskit välja mõelda.
Hambaarsti variant oleks muidugi hea olnud, aga pole vist nii striitreisser...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2011 16:51 

Aga täiest kõrist naerma ei hakanud? :D
Mina isiklikult poleks ka hambaarstile saatnud, aga naeru poleks suutnud küll vist tagasi hoida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2011 21:51 

Aga respect tegelasele, kes helistas ja huvi auto vastu näitas, ning pidi tallinna tulema (saare pealt) kuid kuna oli miskit muud leidnud, siis helistas ja ütles, et ta ei tule autot siiski vaatama. Sain oma tegemistega ilusti edasi minna ja ei jäänud kedagi olematut kuskile lampi ootama. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 01:03 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Aga respect tegelasele, kes helistas ja huvi auto vastu näitas, ning pidi tallinna tulema (saare pealt) kuid kuna oli miskit muud leidnud, siis helistas ja ütles, et ta ei tule autot siiski vaatama. Sain oma tegemistega ilusti edasi minna ja ei jäänud kedagi olematut kuskile lampi ootama. :hail

sinu kohta seda õelda ei saa.

Kert N kirjutas:
Kasutaja noname ka paras tilganäppija, pidi täna kell 12 autot vaatama tulema ja ära viima.
Nüüdseks ei vasta telefonile ega helista ise.

Kaua ma siin auto juures ootama peaksin?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 01:13 

tingimise jutu jätkuks.
mina enam kuulutusele ei lisa lauset,et tingimine kohapeal.
sel pole mõtet.nagunii helistatakse ja hakatakse tingima,et teada kas ültse tasub kohapeale tulla.
ja viimase kolme kuu jooksul olen kõik autod maha müünd juba telefoni teel kokku lepitud hinnaga.ostja enda asi,kas ta tingib lihtsalt tingimise pärast või reaalselt kohapeal avastatud vigade arvelt.ja on ka kohale tuldud ja ilma lisatingimata eelnevalt kokkulepitud summa ära makstud.
lisaks hoiab ka niisama sõitjad(peenestajad) eemal.kui hinnas kokkuleppele ei jõua siis ei tule ka keegi su autot lõhkuma.
muidu käivad mitu enda arust kõvat ralliässa roolist läbi(kulub kütust,rehve,peenestatakse ka,ja veermiku kontollimiseks vaja ju ka kõik auklikud teed läbi sõita).ja peale neid proovisõite siis algab tingimine ja kui kokkuleppele ei jõua siis ju mõtetu auto kulutamine ja raha raiskamine.

viimane mis müüdud sai(mondeo st200) ja hind oli kuulutuses 23xxeur
helistati ja küsiti kohe, kas 2100 on sobiv summa?sellise summa oli nõus pank talle andma.minule sobis ja ootasin millal ta oma rahad kätte sai ja tuli tallinnast bussiga jõhvi ja ladus kokkulepitud summa pihku mulle ja sõitis oma uue autoga minema.
sai tüübiga veel räägitud ka ja ta poleks kohale tulema hakanud kui poleks teadnud mis hinnaga auto kätte saab.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis