Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 06.11.2011 17:52 

DeLaBig kirjutas:
Hydration kirjutas:
Aga respect tegelasele, kes helistas ja huvi auto vastu näitas, ning pidi tallinna tulema (saare pealt) kuid kuna oli miskit muud leidnud, siis helistas ja ütles, et ta ei tule autot siiski vaatama. Sain oma tegemistega ilusti edasi minna ja ei jäänud kedagi olematut kuskile lampi ootama. :hail

sinu kohta seda õelda ei saa.

Kert N kirjutas:
Kasutaja noname ka paras tilganäppija, pidi täna kell 12 autot vaatama tulema ja ära viima.
Nüüdseks ei vasta telefonile ega helista ise.

Kaua ma siin auto juures ootama peaksin?

Said ära panna krdi ajaloolane.. karm vend oled :kill
ei tea, küll mis aastast see oli..?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 21:18 
Kasutaja avatar

See peaks küll üsna elementaarne olema,et kui midagi muutub,siis helistad ja ütled ostjale-müüjale.Üks naljakas asi,mida viimstel päevadel olen kohanud on see,et inimestel on autod müügis aga nad ei vasta kõnedele ega helista ka tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.11.2011 21:48 
Kasutaja avatar

Kui millalgi üle aasta tagasi sai üks auto maha müüdud ja ring suverehve jäi üle. Panin turuhinnast tunduvalt odavamalt müüki ja üks tüüp helistas, et on huvi ja tuleb vaatama. Alguses tuli kohale, uuris ja puuris, lõpuks otsustas, et võtab 2 paremat rehvi ära, tingis natuke alla. Okei, läheb nädal mööda ja helistab uuesti, et tahaks neid natuke kehvemaid rehve ka. Tuli kohale mingi 10min uuris neid rehve ja siis hakkas tingima. Ütlesin, et ei anna alla, et niigi odavalt annan ära need. Siis vend hakkas seletama, et temal läks bensuraha, et siia tulla jms. Lõpuks pakkus mulle 50kr(midagi sellist) odavamat hinda + mingi kanepi lehega zippot. Hakkasin naerma ja ei osanud lihtsalt midagi öelda :D Lõpuks maksis mulle selle hinna mis ma tahtsin ja läks kurva näoga minema.
Lihtsalt naljakas, et vend tuleb niigi odavaid rehve mingi zippo arvelt tingima.
Iga kord kui seda venda näen kuskil linna peal siis tuleb muie näole :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2011 02:22 
Kasutaja avatar

w00x7 kirjutas:
Kui millalgi üle aasta tagasi sai üks auto maha müüdud ja ring suverehve jäi üle. Panin turuhinnast tunduvalt odavamalt müüki ja üks tüüp helistas, et on huvi ja tuleb vaatama. Alguses tuli kohale, uuris ja puuris, lõpuks otsustas, et võtab 2 paremat rehvi ära, tingis natuke alla. Okei, läheb nädal mööda ja helistab uuesti, et tahaks neid natuke kehvemaid rehve ka. Tuli kohale mingi 10min uuris neid rehve ja siis hakkas tingima. Ütlesin, et ei anna alla, et niigi odavalt annan ära need. Siis vend hakkas seletama, et temal läks bensuraha, et siia tulla jms. Lõpuks pakkus mulle 50kr(midagi sellist) odavamat hinda + mingi kanepi lehega zippot. Hakkasin naerma ja ei osanud lihtsalt midagi öelda :D Lõpuks maksis mulle selle hinna mis ma tahtsin ja läks kurva näoga minema.
Lihtsalt naljakas, et vend tuleb niigi odavaid rehve mingi zippo arvelt tingima.
Iga kord kui seda venda näen kuskil linna peal siis tuleb muie näole :kill

mnjaa päris kõva pankrott vist oli seltsimehel peal

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2011 10:22 
Kasutaja avatar

Ja kes siis need on kes tuhlavad rehvivahtus punkti taga rehvihunnikus loootes parematele paladele :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.11.2011 10:36 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Ja kes siis need on kes tuhlavad rehvivahtus punkti taga rehvihunnikus loootes parematele paladele :D

Ise olen rehvihunnikutes 2x leidnud 6-7mm+ mustriga jookse mida siin voorumis armastatakse vähemalt 40-60€ müüa.
Aga muidugi kui kaup on häbematult odav siis teeb tingimine sind väga oinaks, sellega nõustun :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 12:34 
Kasutaja avatar

Ma olen ka oma rehvid siiamaani kõik rehvihunnikutest toonud. Nahhuja ma ostma pean kui mul läheb kuus vahemalt paar tagumisi ja hunnikutsest saab 3-5mm suvekaid jooksude kaupa peale visata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 20:07 

Ostma peab sellepärast, et oleks hea,vaike ja turvaline sõita. Ei saa hästi aru sellest filosoofiast, teiste prügi pealt pm elada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 21:30 
Kasutaja avatar

siag kirjutas:
Ostma peab sellepärast, et oleks hea,vaike ja turvaline sõita. Ei saa hästi aru sellest filosoofiast, teiste prügi pealt pm elada.

Seda ei saa nii võtta, mul ostan ka vanu rahvu (mujal ilmselt visatakse tõesti minema kust need eesti tuuakse lihtsalt). Viimati soetasin 275 45 18 50 euriga 2 tk , eestist nii odavalt hästi neid ei müüda. Kestavad nad aga 3-4 kuud tavaliselt mul corvette all. Uue rehvi hind on miinimum 200+ eur ja kestaks ta võibolla natuke rohkem, lisaks ei tahaks teda siis enam libistada, mida mulle aga teha meeldib.

Inimestel on erinevad vajadused,muud midagi. Autode järgi väga vaene nagu olla ei tohiks, samas uusi rehve pole oma elu jooksul õnnestunud(pole tahtnud) osta.

peab nentima,et rehvid on ropult kallid ilmselt mu jaoks , lol :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 23:24 

Eks kõik sõltub inimese vajadustest.

Kes tahab liigelda ainult peaaegu tutikate rehvidega, soetab iga kevad-sügis uued.
Mõni ei vajagi kunagi uusi. Kasutatud leiavad samamoodi usaldusväärset kasutust. Tavaliste inimeste jaoks siis see.

Kui hommikust õhtuni meeldib kummi põletada, siis ei raatsigi uusi osta. Milleks? 200 tk, selles eest saab 4 poolpidust rehvi. Ehk siis 8 poolpidust tagasillale. Ütleks, et suveks meeletu varu. Igal mustrit c 4mm. Kokku ju 16+16mm. Uutel 8+8mm.
Ja kui tuttaval rehvipink, siis soodne vahetus ka. Põletamiseks ei pea isegi tasakaalustama mitte.

Ise pooldan ka kindlasti kasutatud rehve. Seda siis suveks. Talvel suuresti ka kasutatud, kuna uued on mega kirved. Ning üle 1 talve nad eriti ei kesta. Uued kestaks, kuid hind tuleb ikka kallim.
Sõita on vaja ning palju.

Kuigi koonerdamine võib kalliks maksma minna. Kel hanges, kel kraavis. Siis on rehvide hind olematu seal kõrval. Tean :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 00:11 
Kasutaja avatar

Tegelt pean vabandama väärinfo eest, värskelt said uued esirehvid alla ostetud Seat Alahambrale mis preagu pereautona kasutusel. Ei tulnud pähegi selline asi, taha jäid ikka vanad :P Vana 4 veolise autoga ei oleks ilmselt vaevunud seda tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 13:14 

Tegeliluklt ma kirjutasingi, et mina ei saa aru, see tähendab, et MINA ei tee nii ja arvatavasti ei hakka ka kunagi tegema. Et korjan kusagilt rehvihunnikus 5mm mustriga 2 talve uhanud rehvid ja siis panen nad auto alla, millega sõidavad mul naine ja 3 aastane poiss? No ei aitäh, pigem ostan iga talv need 600 euri ring rehvid ja tean, et vähemalt pidamise pärast muretsema ei pea. Samas, muidugi on tore, et selliseid prügikorjajaid olemas on, või noh, Recycling mehi. Meil kah prügimajas, vaatad, kuidas keegi on mingi teleka või maki vms ära visanud ja enne kui prügiauto tuleb, tassivad somaalid ilusti kõik oma keldrisse. Ses mõttes, et prügiauto juhil vähem tööd. Ja majavalitsuse arved kah prügi vedamise poole pealt väiksemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 13:17 

Ja krss-ile nii palju, et alguses vaatasin, et sa oled suht normaalne mees. Aga mida aeg edasi, seda enam su lugulaule ja pensionärifilosoofiat lugedes see enam kahjuks nii ei tundu. Ära osta autosid, ära osta rehve, käi autoga reisimas ja kogu raha sukasäärde. Mina ei nimeta seda enam kokkuhoiuks, mina nimetan seda debiilseks koonerdamiseks või siis vaesuseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 14:23 
Kasutaja avatar

kaabakaziga nõus. Ega siis ei pea ju alla keerama viimast sitta. Järelturul on pakkuda ka täitsa korralikke rehve. Ma näiteks eelmine talv ostsin 16" Hakkapelitta 5-d kuskil 100 euroga. Ma muidugi otsisin neid Jaanuari alguses, ehk siis suur buum oli läbi ja kellel üle jäi, sellel väga nõudlust polnud. Rehvid on nagu uued, 95% naelu on sees. Olid vist ka ühe talve all olnud ja siis auto ära müüdud. Ühed uued rehvid sai eelmine aasta küll ostetud pere autole, aga need sai ka vaadatud suure tootja tütarfirma liinilt ja nimest hoolimatta on täitsa head rehvid. Aga need olid ka 13", nii et kasutatute hinnavahe uutega oli pea olemattu.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 14:28 

Vii, pole selle vastu midagi. Ma lihtsalt ütlen, et mina ei hakka kunagi kellegi mingeid vanu susse autole alla toppima. Asi polegi pasas, või mitte pasas. Seal rehvihunnikus kolades peaks olema umbes samasugune tunne, kui kellegi näritud hamburgerit prügikastist võttes. "Ega ma siis mingit sitta ei korja, näe, ainult kaks ampsu on võetud."

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis