Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 04.09.2009 22:14 
Kasutaja avatar

woozh kirjutas:
Ega ongi nii, et tuleb ikka kuulutusse panna, et AUTO ON IDEAALSES KORRAS, ÖKONOOMNE!!!
Enda auto sai kah sellise jutu peale ostetud aga kuid õnneks oli tõesti väga heas korras...

V6 scorpio müügikuulutusse panna Ökonoomne tundub vist veidi liiast? :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2009 16:49 

Tilganäppija saab sellest kah aru,et näiteks kui sulle helistatakse ja kuulad hääld,et kas on tittehääl või mitte.
Kui titekas siis nigunii lubadeta tatikas kes niisama mõtleb oh kui lahe ma olen ja räägin selle inimesega auto teemadele kellel see lahe masin on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2009 18:05 

tauntz666 kirjutas:
Tilganäppija saab sellest kah aru,et näiteks kui sulle helistatakse ja kuulad hääld,et kas on tittehääl või mitte.
Kui titekas siis nigunii lubadeta tatikas kes niisama mõtleb oh kui lahe ma olen ja räägin selle inimesega auto teemadele kellel see lahe masin on :D

Tegelt ka, sa vajad ABI! Hääle järgi oleks ikka väga väär midagi määrata. Pigem ikka sõnade ja lausete pärast, mida ta räägib, mitte tema hääle pärast!!! Hea mõtlemine- kui meessoost isikul pole jäme hääl, siis kohe tilganäppija:D:D
Aga räägi tauntz-kuidas sa siis naiste puhul aru saad telefonis, kas tutitnäppija või mitte?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2009 19:02 

naistele ei müügi autosi kuna ei sõida naistekate autodega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2009 19:34 

tauntz666 kirjutas:
naistele ei müügi autosi kuna ei sõida naistekate autodega

Naistekas= ilus, puhas, roosteta, töötab ilusti, saab legaalselt ülevaatuselt läbi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2009 23:58 

meestekad ongi tuunitud masinad mis ei saa ilma altkäemaksuta ÜV-st läbi ja mingit roostet küll ei pea olema vaid peab kangem tuunim mootoris ja muus osas mis ei luba ÜV legaalselt läbi teha.Naistekad on väiksed värdja välimusega putukad mis on automaatkastidega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2009 01:07 

mul see audi a6 müügis ja kuulutuses selgelt kirjas et käsiraha 30 000.- ja liisingu jätkamine jääk 67 000.- ja juba mingi kaks tükki helistanud ja arvanud et saavadki auto 30 000.- kätte üks oli juba panka minemas liisingu asju arutama arvas et võtab see 30 000.- liisingusse siis ütlesin et loe ikka kuulutus korralikult läbi siis mingi tunnikese pärast tuli samalt numbrilt sõnum, et vabandust et teie aega oma lolli vea tõttu raiskasin :D
pakutakse ka mingi 20 000.- tsikli jäänuseid vahetuseks jne...
et leidub ikka üsna lolle küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2009 09:18 
Kasutaja avatar

JunZuu1991 kirjutas:
mul see audi a6 müügis ja kuulutuses selgelt kirjas et käsiraha 30 000.- ja liisingu jätkamine jääk 67 000.- ja juba mingi kaks tükki helistanud ja arvanud et saavadki auto 30 000.- kätte üks oli juba panka minemas liisingu asju arutama arvas et võtab see 30 000.- liisingusse siis ütlesin et loe ikka kuulutus korralikult läbi siis mingi tunnikese pärast tuli samalt numbrilt sõnum, et vabandust et teie aega oma lolli vea tõttu raiskasin :D
pakutakse ka mingi 20 000.- tsikli jäänuseid vahetuseks jne...
et leidub ikka üsna lolle küll.

Vot, mina ei saagi aru, miks hinnaks märgitakse 30 000.-(käsiraha), kui tegelikult on auto hind 97 000.-?!
See sinu liisingujääk jms ei huvita kedagi, auto ostja saab nagunii uue pakkumise, st praegusel ajal peab uus omanik pangale nagunii sissemakse ka tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2009 10:39 
Kasutaja avatar

sattusin ka eile ühe lamba otsa. Pakkusin siis vahetuseks oma autot tema auto vastu. Ütles et nõus ja päeval tallinnast sõites käisin vaatasin masina üle ja tundus enamvähem. siis leppisime kokku et tulen müüdava masinaga õhtul ja kui on selline nagu kuulutuses siis teeme vahetuse ära. Saime õhtul kokku.. proovis asja ja koik meeldis. Aga mingi hetk hakkas põdema. sõbrad tal ütlesid, et tee ära kaup ja asja. ikka põdes midagi. küsisin siis, et mis viga: ta vastas et ei olegi midagi viga.. aga et liiga võimas vist. Läks hetk mööda, siis ütles et tavai täidame ära lepingud. Hakkkasin täitma.. täitsin kuni selle hetkeni, et ta ei leidnud väidetavalt olema auto dokke üles. et tema mälu järgi olid pardakas, aga enam pole. et just päeval vaatas neid. siis sõitsime talle koju, et äkki viis tuppa. sittagi. Siis hakkas, et maksab mulle raha, et tulen mingi päev tagasi sinnakanti. ma läksin juba närvi ja ütlesin, et mina enam ei viitsi sinuga jamada. teeme kohapeal lihtkirjaliku seletuse, et sul auto dokid kadunud ja müüsid auto minule ja siis käid arkis ning saadad mulle dokid postiga või siis järgmine kord sõidad juba ise kui tahad masinat. siis hakkas surema et jaa raudselt helistan sulle ja tulen sinnakanti lähipäevadel. et otsin dokid üles jne...

on ikka lammas .....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2009 16:14 

usku kirjutas:
kui müük venib ja imelike inimeste otsa komistada, siis ilmselt on asi ikka ennekõike vales hinnas ja reklaamis, sest hoolimata vigade reklaamimisest SELLES müügikuulutuses oli reaalsus see, et esimene ostja oli olemas 24 h jooksul alates kuulutuse panemisest ning sellest veel 12 h hiljem pakuti eelmine üle ning nüüd on auto müüdud ja raha käes. põhjus see, et kui diil on hea, siis asjalik ostja leiab selle kohe üles ja reageerib operatiivselt. :)

Kõige hullem on see, et tegelikult ma ei tahtnudki seda autot müüa. millega ma nüüd sõidan, ah? :D

samas ei ole mul müügiga nii kiire kasutan autot igapäev ja ei hakka seepärast niisama ka autot ära andma kuna ise ostsin selle aasta tagasi saksast pea 150 000.- siis päris niisama ära ei anna, aga üle turu hinna pole ka ju mõtet pakkuda, et tuleb hoida kuskil keskmist hinda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2009 16:30 

Eile ma nägin tõsist ehk tõelist ostijat üle pika aja. Esimene kõne tuli hommikul ja juba sellest ma võisin järeldada 95% et mehel on tõsi taga, peale seda kui olin vead ära rääkinud. Kell 6 õhta tuli teine kõne ja kell seitse toimus tehing, viimase 15 auto jooksul mina ei mäletaks, et keegi poleks tinginud, aga eile nägin, ükski viga ei heidutanud meest ja mul oli lisaraha eest võimalik kaasa saada ka veel lisaiste ja ms rehvid, ta võttis ka need ära, sõiduajal ilmnes veel üks viga mille olin unustanud mainida, ka see ei heidutanud teda, ja lõpute lõpuks ta ei kaubelnud ka, lasin ise 300.- alla. Oleks kogu aeg sellised kliendid siis oleks lausa lust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2009 17:39 

Kristjan123 kirjutas:
Eile ma nägin tõsist ehk tõelist ostijat üle pika aja. Esimene kõne tuli hommikul ja juba sellest ma võisin järeldada 95% et mehel on tõsi taga, peale seda kui olin vead ära rääkinud. Kell 6 õhta tuli teine kõne ja kell seitse toimus tehing, viimase 15 auto jooksul mina ei mäletaks, et keegi poleks tinginud, aga eile nägin, ükski viga ei heidutanud meest ja mul oli lisaraha eest võimalik kaasa saada ka veel lisaiste ja ms rehvid, ta võttis ka need ära, sõiduajal ilmnes veel üks viga mille olin unustanud mainida, ka see ei heidutanud teda, ja lõpute lõpuks ta ei kaubelnud ka, lasin ise 300.- alla. Oleks kogu aeg sellised kliendid siis oleks lausa lust.

Mida sa müüsid, et sellise ostja leidsid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2009 14:13 

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=62c4

Täitsa tavalise pereauto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2009 14:37 

miks vaja koguaeg kõik tilganäppijaks ristida ?
minulgi nii olnud,et olen helistanud auto müüale ja rääkinud igasuguseid jutte ja olen paegu kindel,et tahan seda aga siis hakkab südamest ikka mingi asi riperdama ja jätad ostu mõtte üldse ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2009 16:58 
Kasutaja avatar

Ka minul oli eile õnn kokku puutuda tõelise auto ostjaga. Inimesene tuli pärnust ca. 200km. eemalt õhtul pool8 autot vaatama. Tegi 500m. prooviringi ja ütles ise ka et selle raha eest on autot küll. Mida muidugi ka oli.

Siin tilkurite vahel müües pakuti lagi 3000.- ja sedagi järelmaksuga vms.

Müüdavaks isendiks oli 93a. Scorpa 2,4 V6 sedaan,manuaal. Kehtiva ÜV´se ja kindlustusega. Ning auto läks minema hinnaga 6000.-
( ei tingitud ega kaubeldud, hommikul pakkusin autot. Kuna oli tehtud ostu teema auto hinnaga kuni 6k. Õhtul käidi järgi ära. ) :)
Oleks vaid selliseid konkreetseid tüüpe rohkem.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis