freelander kirjutas:
Ma saan aru et teed autost pilti, näed enamvähem vead ja asjad ära, kuna seal on palju asju mis voib valesti olla.
Aga mida annab sulle hooratta pilt, mis on täpselt sama aasta, mootoriga auto pealt. Isegi koodi loen ette ja ta tahab pilti saada. Ütlen et hooratas igati korras. tema aga ikka tahab pilti saada.
Katalüsaatori kohta, tüübil täpselt sama auto sama aasta mootoriga ja tahab katalüsaatorit saada. Nõuab oma pilti ja asja, kuigi ütlen et kärg ja kõik korralik.
Kärukonks audi oma, mida sa teed selle pildiga, kui ma ütlen sulle et ei ole teisaldatav ja pistik on küljes. Ei tema tahab pilti saada.
Starter loen koodi ette, kood ühtib ja ütlen et korras. Ei tema tahab pilti saada.
Tagatulepaneel, mida on ainult ühesugust tehtud, õtlen et mõradetta ja igati korras ning toonimatta. Ei tema tahab pilti saada, tegin siis lopuks pildi, vaatas pildi ära ja ei vastanud enam.
Tegelt ajab ikka närvi kl.
Normaalne ostja on selline, küsib näiteks käigukasti, ütlen et korras ja õline ei ole. Tuleb kohale vaatab peale ja ütleb et sobib. Siis vaatab korvale et ma tahaks seda ja seda ja seda ka. Tostab asjad auto peale, annab raha, räägib muljeid oma autost, surub kätt ja sõidab minema.
Täpselt nende kahe kohta kommenteerin.
Kärukonks ei pruugi üldse tollele masinalegi külge minna. Bolt-on maksab jop-antonio kui palju või ei olegi saadaval, kuid teise margi-mudeli oma võiks piirduda 2 poldi augu ümber tegemisega. Isegi niimoodi taga ajanud.
Olen 2 käigukasti ostnud täpselt sellise jutu peale nagu sa seletad. Kumbki kasti ei töödanud lõpuks. Käigud viskasid välja, ragisesid ja õli oli miljon km sõitnud. Hiljem müüjaga kontakti ei saanudki, kuna oli tõsine till kuubis.
Vot sellepärast tahetaksegi pilte, garantiid, pool raha ette jne.
Tee kohe pilt ära ja hea kvaliteediga. Kui pilt juba sitt (ei ole raha, et korralik pildimasin osta) siis ei ole auto hooldamiseks ammugi raha.
Reaalsus näitab, et pildiga kuulutusega toode on suurema tõenäosusega kaubaks saanud.
Parem ikka, kui kohapeal hakkab pistiitama, mida kõike ei teadnud.