Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tsikli ostmine
PostitusPostitatud: 14.01.2013 02:50 
Kasutaja avatar

Thomas kirjutas:
Bike unusta ära, sõidad esimese kurvi sirgeks.

Teine juba tuleb välja. Mu arust sobib bike ka kenasti.

killer666 kirjutas:
Inglismaalt pole mõtet tuua, neil ju lenks valel pool.

Käiku vahetab ka teise jalaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 03:43 
Kasutaja avatar

oleneb palju varem sõitnud oled,vahet pole kas rolleri või tsikliga,kui kogemust pole siis mõtekam mingi lahjem endurokas või diversion/gs 500 vms väiksemat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 22:35 

Ma soovitaks ka gs500 alustuseks, hea lihtne ratas ja 1000 euro piiri sisse mahub ka. Teine pommikindel on yamaha xj600, samuti alustada üsna mõnus ja nõutud hinnaklassis võib leida sõidetava. Samas 1500 eest leiab juba enamvähem suzuki gsxi ka, mis jääb kuskile klassikalise ja baigi vahele mumeelest ning peaks ka sõita suht ok olema (90ndate lõpu oma). Ise olen kõik eelmainitud läbi proovinud ja lisaks ka ühe GSX-Ri ning olen jõudnud arusaamale, et mugavam on sõita ikkagi mingi cruiseri või chopperi laadse asjaga kui enamus sõite eriti pikad pole ja linnavahel toimuvad. Siinkohal ei mõtle mingeid äärmusi, kawasaki en500 tundub päris huvitav olevat ja odavas hinnaklassis liigub seda ka, mina plaanin igatahes järgi proovida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 23:09 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
oleneb palju varem sõitnud oled,vahet pole kas rolleri või tsikliga,kui kogemust pole siis mõtekam mingi lahjem endurokas või diversion/gs 500 vms väiksemat.

Ma arvan, et rohkem on asi ikka inimeses ja mõtlemises kinni, kui mõistust peas ei ole, võid ennast mingi 250 kuubikulisega ka kasti sõita.
Sõber ostis kunagi diversioni ja sain sellega siis ka natuke sõita. See oligi põhimõtteliselt esimene tsiklikogemus(Vasodi, Jawat ja Vana külgkorviga Iz planetat ei arvesta :) ). Peale mingi 10-15 minutit sõitmist sai selgeks, et asi on ikka natuke võrr. Ma ei ole küll tsiklifänn aga ainuke tsikkel, mida mina võtaks oleks bike, mitte mingi enduro või chopper jne. Asi võiks olla vähemalt 100kw, siis ei jääks nädalaga lahjaks :) Algul ei pea ju kohe põhja vajutama.
Aga see ainult minu arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2013 23:30 
Kasutaja avatar

Ära seda suzuki gs500 küll kindlasti võta. Selline võrr tüütab sind juba kahe nädalaga ära ja on ta üldse rohkem "naistele."

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis