Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: ettevaatust - "Tartu Rondiärikas"
PostitusPostitatud: 17.01.2013 04:18 

Mõni mees on vist kuldlusikas suus sündinud!
Mulle tundub, et asi on põhimõttes, et ei müüdaks sellele ärimehele (kellele arvatavasti varsti sisse sõidetakse) oma vanarauda, mida ärimees M*** edasi lükkab oma kiidulauluga, kuna need romud on ka kaasliiklejatele ohtlikud!!!

Cheers!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 04:22 

Shadowz kirjutas:
Keegi ei keela sul endal samamoodi 2ri ajada :) Iga inimese enda asi mida ja kuidas ta teeb... Ja oma viga,kui sa nii loll/lammas/taun oled,et autot kontrollida ei oska ja ostadki endale niioelda piiksus masina... Autode valik on suur ja lai...

Vaadates neid hindasi,siis mida krdit te tahate saada ala 1K Eur eest... Tutikat masinat :? Aga enamus on need vaesed/rahatud/t66tud/soome ehitajad... kes saavad kuidagi kokku 1000eurot enamasti laenates sms laenud jne... Ja siis hakkavad selle 1k euri eest otsima omale ideaalkorras masinat... Sellinne asi ajab t]siselt narvi.

Tahan oelda seda,et kui sul raha ei ole K2I JALA !!!

Tundub,et sina Enn oled kade ,et ise midagi sellist teha ei suuda... Jarjekordne Soome ehitaja ?

Fckk selline vingumine ajab ikka v2ga n2rvi.

Kuidas need soome ehitajad siia puutuvad ? :D
Minu tutvusringkonnas soomes ehitusega tegelevad inimesed küll ei ole nii vaesed nagu sina siin vihjad.
Sa nagu oopc juba, et soome ehitajad jäävad ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 04:27 
Kasutaja avatar

point jh rohkem sellel teemal üldse, et müüa võib kõike ja müüja määrab hinna, aga see, kui sa kirjutad kõiki vedelike lekkivale autole lisainfosse, et õli ei võta või 19 aastase nolgi käest ostetud läbi aetud golfile lisainfosse, et olnud viimased 3a naisterahva käsutuses, siis see läheb justkui petmise alla...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 05:33 

Shadowz kirjutas:
Keegi ei keela sul endal samamoodi 2ri ajada :) Iga inimese enda asi mida ja kuidas ta teeb... Ja oma viga,kui sa nii loll/lammas/taun oled,et autot kontrollida ei oska ja ostadki endale niioelda piiksus masina... Autode valik on suur ja lai...

Vaadates neid hindasi,siis mida krdit te tahate saada ala 1K Eur eest... Tutikat masinat :? Aga enamus on need vaesed/rahatud/t66tud/soome ehitajad... kes saavad kuidagi kokku 1000eurot enamasti laenates sms laenud jne... Ja siis hakkavad selle 1k euri eest otsima omale ideaalkorras masinat... Sellinne asi ajab t]siselt narvi.

Tundub,et sina Enn oled kade ,et ise midagi sellist teha ei suuda... Jarjekordne Soome ehitaja ?

Sellest tekstist järeldan ma et Shadowz on üks petisementaliteediga biznesmänn. Ka odavat ja vigadega masinat saab ausalt müüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 09:17 

Üldmulje ilus ja viisakas. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 11:37 

Shadowz kirjutas:

Kas sa oled ühtegi nendet autodet käinud ise vaatamas ei siin õigustad? Või ehk sina oled üks nendest jõmmidest Tartus?
Teema algatamise point on see et müüakse ronte. Inimene sõidab vb teisest eesti otsast autot vaatama, terve päev on rikutud ja autot pole. Ega see teema paisub nii suureks iseenesest et Tartus kaob võimalus ülevaatust "osta". Ja see ongi minu missioon. Ka rondid peavad olema niivõrd sõidukorras et pidurid töötaksid ja avarii korral turvapadjad avaneksid. Mitte et pirnid välja võetud jne. Sellised petturid tuleb trellide taha saata. Usun et teema on päevakohane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 11:40 

On teema ka auto24 foorumis.
Muidugi on seal foorumis palju pläramist aga sõna on võtnud nii mõnigi otsene kokkupuutuja Tartu Rondiärikaga.

http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=152510

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 12:43 

rtv kirjutas:
Autod olid ka sellised juba " Läikivast" peast, milles pole miskit väärtusliku. Pointless saast, see vw sharan oli vast mis kannataks müüa.

Ok võtame siis sharani ette: Lisainfo "Kehtiv ÜV ja kindlustus". Tänase päeva seisuga lkf.ee leht näitab et autol puudub kindlustus. Jah see on tõsi et uus omanik vormistab koheselt oma nime peale kindlustuse. Kuid kuidas reageerida olukorras kus sharaniga proovisõitu tehes läheb nihu ja mõlgid teise auto? Tartu Rondiärimees laiutab käsi et tema ei sõitnud ju. See mees ei pane ühtegi eurosenti vahendavate autode alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 12:50 

Kuna sõber tahtis osta endale tema pakutavat C4 2.8Q sedaani, siis sai abiks mindud. Selgus et jutt oli jah lihtsalt väga hea kuulutuses. Olekski ära ostnud, kuna hind vastas autole, tegin enamvähem põhjalikuma kontrolli kohapeal. Aga müüja suhtumine oli see, mis ajas lausa tigedaks ning põhimõtte pärast ei ostnud sellise ülespuhutud venna käest autot.
Tema kõne stiilinäide:
Hakkasin põlvega lumele, et näha kas katid on all, või kas alt mootor nagu mahlakask, tema kohe " hähäh mis sulle meeldib maas olla v? Mis oled tihti põlvili v? ähähähhh"
Sellisele inimesele lihtsalt ei ole soovi raha ära anda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 13:09 

Võtan ka sõna kuna olen erinevatel aegadel automüügiga kokku puutunud.
Inimesed ei suuda ju enam auto eest mõistliku raha maksta. Näitena, et tood Saksamaalt korraliku auto, korralik auto ka maksab korralikult ja seega hind turu keskmisest kõrgem. Nii, nüüd tulevad kohale aga ostjad, kes ütlevad et hind liiga kõrge ja saadaval on samasuguse kerekujuga :D poole odavamalt, hakkame aga tingima...

Seega inimesed ise tekitavad sellise situatsiooni, et korralikke vanu autosid Saksamaalt enam ei tooda ja turu on üle võtnud Eestis juba mõnda aega rüsatud sõidukid. Korralikke vanu autosid õige raha eest osta ei soovita ja niikaua kui selline olukord kehtib ei toimu ka mingisuguseid muutusi. Inimestele ei jõua kohale, et parem maksta rohkem raha ja osta kohe korralik, kui vigane ja hiljem oma närve ja raha märksa rohkem kulutada.

Selline teema minu arvates täiesti mõtetu. Tõesti kui ei ole raha, käi jala. Ise kui ostan omale teistest müügisolevates mudelitest odavama mudeli, siis arvestan ka sellega et ükskõik mida müüa räägib( rihmad, õlid vahetatud, kuid mingeid arveid näidata ei ole, siis igaks juhuks teen need tööd ikkagi ära ) arvestan siiski sellega et auto nõuab raha.
Kui ise ei oska autot osta, tasub mingi tuttav kaasa võtta kes asjadest teab, samuti ei osta ju autot igapäev nii et võib mõned päevad rikkuda ja kulutada, sellest on pikemas perspektiivis kasu ja on võimalik saada korralikum auto.

Samuti kui müüa klähvib kõrval, olen maininud, et olgu kenasti kuss ja vaatame auto üle ja korras. Tihti on tulnud sellist nähvamist jne kui vaatad autot veidi lähemalt. Kõik on endas kinni ja tuleb ise võimalikult palju kontrollida, et hilisemaid üllatusi vältida. Diiselid tasub ostma minna nii, et ütled inimesele, et tahad autot vaadata üle külma mootoriga( käivitus jne ) ja kui on mingeid pretensioone ja ei sobi, siis jääb lihtsalt ostmata ja kogulugu ;)

Nt selline auto: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1224555 Inimene on toonud korraliku sõiduki ja küsib ka seisukorrale vastavat hinda. Selline hind aga Eesti ostjaid ei tõmba, sest turul ju saab samasuguse keretähisega( E36 ) ka 1000.- euriga. Kahjuks nii see asi käibki, selle ~2200.- euroga tahetakse juba E46 kerega Bmw`d, kuigi korraliku E46 saaks tegelikult alles vähemalt 4000.- euri +
Ja selline seis kõikide autodega, ostetakse juba Eestis arvel olevaid autosid, millel ülevaatus kindlustus peal ja saaks kohe sõitma hakata ning odavalt.

Minu arvamus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 13:49 

killer666 kirjutas:
Kui ma õieti mäletan siis Tartus on rondiärikas meie foorumi kasutaja Digital.

foorumi kasutaja "Digital" müüb natuke teises hinnaklassis autosi. Mul ei ole midagi isiklikku odavate autodega äritsevate inimeste vastu. Ärritab see üks vennike kes copy paste teeb oma kuulutustele. Kes valetab, kes käitub väga bravuurselt. Vot tema müüb tõelisi ronte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 13:52 
Kasutaja avatar

Arvad , et kallimate autodega ei tehta nii? Ma pean veits oma vanu psse lugema , minumeelest oli tema , kes mul ühekorra naha üle kõrvade tõmbas. Aga kui ma suudan leida et see just tema oli, siis räägin pikemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 14:05 

killer666 kirjutas:
Arvad , et kallimate autodega ei tehta nii? Ma pean veits oma vanu psse lugema , minumeelest oli tema , kes mul ühekorra naha üle kõrvade tõmbas. Aga kui ma suudan leida et see just tema oli, siis räägin pikemalt.

Arvan et väga vähe on turul autosi mis on ideaalses korras. See ei olegi täna teema et a´la tagaluugi kojamees ei tööta või paar mõlki mida kuulutuses ei mainitud. Tegu on nahhaalse isikuga kes müüb autosi mis ei ole tehniliselt korras. Kui on jutt et äsja ülevaatuse läbinud, siis mina ei oleks selles 100% kindel. Jah ei saa üldistada, kõik autod ei ole sarad kindlasti. Kuid valdav enamus tema autodest on saanud ÜV mustalt. Pean silmas just neid autosi mis on ÜV läbinud ajavahemikul kui sõiduk oli Tartu Rondiärika kasutuses. See on FAKT.
Kui sigahästi otsida siis 1000-1500 euri eest saab tehniliselt korras auto. Ei pea olema diisel, el lisadega, kliima jne.
Kui ostad poest rösteri, kodus avad paki ja sisu on teine siis see on petmine. Kui auto kuulutuses on tekst:

Auto on igapäevases kasutuses. Kõik mis peal töötab ja toimib ilusti. Veermik korralik (esisillas vahetatud väga paljud detailid ). Kolkse ja lokse ei esine. Uus kõrgsurvepump ja uued pihustid ning klotsid ja paljud teised asjad on samuti uued.Käivitub ilusti isegi sooja mootoriga pooles pöördest..........bla bla ja järgmine päev auto ei käivitu isegi -5 kraadise külmaga siis see on petmine. Ja nii ongi - oma viga, et ei keeranud eelsüüte küünlaid kohapeal maha ja ei testinud aku pealt kas läheb kuumaks või ei. + veel räigeid vigasi mis ilmnesid nädala jooksul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 14:25 

enn80 kirjutas:
ja järgmine päev auto ei käivitu isegi -5 kraadise külmaga siis see on petmine. Ja nii ongi - oma viga, et ei keeranud eelsüüte küünlaid kohapeal maha ja ei testinud aku pealt kas läheb kuumaks või ei. + veel räigeid vigasi mis ilmnesid nädala jooksul.

Mõni konkreetne näide või jälle lambist tulistad ?
Kes keelab sul kohapeal autot proovida ? Mis vead siis ilmnesid ja mis autol ? Präegu tundub ,et sina temalt autot pole ostnud ja üritad iga hinna eest müüjat maha teha . Ehk oled ise mõni teine rondiärikas ja loodad ,et endal hakkab paremini minema :D
Ma ei kaitse kedagi aga kui konkreetseid näiteid pole siis pole vaja ju targutada. Üks kasutaja tõi näiteks selle audi 100 kohta ilusti näite. Sa räägid lihtsalt bla bla bla ... Naljakas lugeda lihtsalt.
Ja minu arvates küll 1000€ eest nkn normaalset autot kuskilt ei saa ikka on kas tehniliselt või väliselt midagi häda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2013 15:19 

enn80 kirjutas:
See mees ei pane ühtegi eurosenti vahendavate autode alla.

See on VALE. Ma arvan, et see mees tegeleb oma müüdavate autodega rohkem, kui 90% sr.org rondiärikatest. Autod on alati korralikult puhtaks pestud ja ilusad pildid tehtud valges. Samuti on enamust autodest ta värvinud, kvaliteet jätab muidugi sügavalt soovida(kõige hullem variant oli mul ühel tema käest ostetud autol, et mastiksiga oli rooste üle tõmmatud ja siis pintsliga värv peale), aga väita, et ta oma autodega midagi ei tee on küll täiesti vale.
Tavalise sr.org rondiärika käekiri on selline, et 150-200€ hinnale otsa ja täpselt samamoodi müüki, olgu kui sitane tahes, pesula külastus on välistatud, isegi uusi pilte ei viitsita teha.
Ta on üsna kahtlase olemisega inimene, aga inimesed ostavad ja müüvad talle autosid siiski. Olen ka ise tegelenud nn rondiäriga, väikese vahega ainult selles, et ma tõesti tegin autodel enamus kriitilised sõlmed enne korda, kui ma neid müüma hakkasin ja müüsin selle võrra kallima hinnaga ja pikema müügiperioodiga. Tänasel päeval sellega tegeleda ei viitsi enam.
Tavaline on siiski see, et ÜV ei saa ka mustalt, siis kui on väga tõsine rike, ülevaataja siiski võtab mingil määral vastutuse selle eest milliseid masinaid ta liiklusesse lubab. 20 aastat vana auto puhul minu arust ei ole see probleem, kui käsipidur ei tööta või on küljeplekid liialt roostes, aga ülevaatuselt omal jõul nende probleemidega läbi ei saa. Loomulikult läbiroostetanud poolraamide või mittetöötavate piduritega isendid sobiks rohkem pressi alla. Lõuna osariikides vist siiani tegelt on võimalus, et tehakse autole ÜV ilma autot nägemata ainult dokkide alusel, seega ma ei ole kindel oma väite paikapidavuses sealpool, aga Tallinnas küll ikka enne vaadatakse põhjalikult auto üle ja siis otsustatakse, kas ta sobib liiklusesse või mitte. Ma ei pretendeeri absoluutsele tõele selle jutuga vaid räägin oma kogemusest oma ülevaatajate juures.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis