jah, mis seal salata, kade olen..

Elan elu lihtsalt teiste prioriteetide järgi, mille hulka ei kuulu vägagi küsitav eputamine kuskil autofoorumis. Iga inimene, kes on kunagi kokku puutunud autoäriga, eriti endiste lipulaevade müümisega, peaks teadma, et autode müümine ei ole mitte nii lihtne, kui härra siin paista laseb kõigile, võtan auto, müün maha, panen asemele mingi 3k roima, et kuulutus raisku ei läheks. Mitte, et ma viitsiks arvet pidada, aga päris osav ja usaldusväärne inimene peab olema, kes on müünud 6 kuu jooksul vähemalt 6 esindusautot, olles ise 20 aastane nolk. Ma olen ise 10+ aastat müünud autosid ja ma tean päris täpselt, mida tähendab auto müümine. Autot ostma minnes on esmamulje väga tähtis ja ilmselgelt ei tekita mingit vau effekti, kui autost astub välja pooldebiilik sr.org foorumi kasutaja(ei tunne kasutajat isiklikult aga tema foorumi postitusi vaadates ja lugedes ei jää mingit muud kahtlustki, kui et tegemist on nõrgamõistuslikuga). Kõigele lisaks tekitab suuri kahtlusi asjaolu, et kasutaja ksenoon ei ole kunagi ühtegi autot liisingusse müünud, mis tänasel päeval selliste autodega kaubeldes on 90% tavataks. Loomulikult on olemas ka neid, kes ostavad välja auto, aga need pigem erand, kui reegel. Selliste autode müügiaeg tavaliselt on vähemalt 90 päeva, kui on hind turukeskmine või madalam, turuhinnast kõrgema hinnaga autot müües pigem venib poole aastani, aga et keegi müüks JÄRJEST 5-6-7 autot müügi algusest müügi lõppemiseni turuhinnast 20-30% kõrgema hinnaga nädalaga, seda näevad ka suured platsid harva, seda enam, et kuulutused on koostatud ka nii, et on näha, et tegemist ei ole kõige teravama pliiatsiga.
Milleks kiidelda oma vanemate varaga, kui tegelikult endal midagi ei ole. Võimalus on ilmselgelt ka seegi, et neid autosid ei ole reaalselt üldse olemas olnudki kunagi. Kui on olemas Q7, siis milleks otsida omale "talveautoks" mingi 1000€ peldik, kui Q7e võlud ainult talvel välja tulevadki?
Ma ei ole kade ega midagi, mul on ausalt täiesti kama sellest.
Kui ma olen millestki valesti aru saanud siis andke andeks ja ärge pikka viha pidage. Kas keegi reaalselt on näinud neid autosid kasutaja käes ja passis on tema nimi olgu siis vastutava kasutajana liisingu puhul(kuigi korduvalt on mees välja käinud, et tema on oma autod kõik sullis välja ostnud) või omanikuna võtan oma sõnad tagasi. Kuid praegu tundub asi rohkem ikkagi sinna poole, et tegemist on inimesega, kes ei saa päris täpselt aru, mis elu on ja siis arvab, et interneti feim ongi see, mida kõige rohkem vaja on.