Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: MB CLS
PostitusPostitatud: 22.01.2013 17:25 

no mulle ei meeldi, aga püsige teemas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 22:35 
Kasutaja avatar

Mul on kunagi olnud üheaegselt kasutuses CLS ja S klass.
S klass on pea jagu mugavam ja tõmbas kõvasti rohkem sõitma, kui CLS.
CLS on sõiduomadustelt nagu E klass.
CLS jääb muidugi välimuselt rohkem silma ja läheb naistele peale paremini :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2013 23:36 

KenOlen kirjutas:
Mul on kunagi olnud üheaegselt kasutuses CLS ja S klass.
S klass on pea jagu mugavam ja tõmbas kõvasti rohkem sõitma, kui CLS.
CLS on sõiduomadustelt nagu E klass.
CLS jääb muidugi välimuselt rohkem silma ja läheb naistele peale paremini :D

E-klassi sõiduomadused on kehvad? :D

Igastahes homme plaanis seda CLS500 vaatama minna. Selle sõidudünaamika peaks küll suht raju olema aga eks selgub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2013 01:00 

DevilDeVille kirjutas:
raju pole seal midagi

+1

Ega ta mingi raju püss küll ei ole. Suveks ehk midagi individuaalsemat? PS

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2013 21:49 

Mu valik on igastahes tehtud. Lukku läks CLS500.

love it :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2013 22:03 

ksenoon kirjutas:
Mu valik on igastahes tehtud. Lukku läks CLS500.

love it :)

Pic or didn't happen.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 00:18 

las laps mängib rahabossi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 01:13 
Kasutaja avatar

madisasd kirjutas:
las laps mängib rahabossi...

Oh seda kadedust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:02 

AntiL kirjutas:
et ühesõnaga jooksis saksast nii või naa edasimüügiks sisse üks CLS500 ja lihtsalt moepärast tegid teema? See auto24 CLS500, mida osta plaanisid/ostsid paistab ka veel nagu müügis olevat, kuigi teema esimest postist on link ära edititud.

Tegelt täitsa see sama jah, autole pääsen ligi alles 2 nädala pärast küll kahjuks.

Aga rahuneb kadeduse koha pealt, keegi ei uskunud ka siis kui ma uue X5e ostsin ja sõimati tilkuriks. ei häiri :)
Kui pill valdustes siis kirjutan autost kerge kokkuvõtte kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:08 

jah, mis seal salata, kade olen.. :D
Elan elu lihtsalt teiste prioriteetide järgi, mille hulka ei kuulu vägagi küsitav eputamine kuskil autofoorumis. Iga inimene, kes on kunagi kokku puutunud autoäriga, eriti endiste lipulaevade müümisega, peaks teadma, et autode müümine ei ole mitte nii lihtne, kui härra siin paista laseb kõigile, võtan auto, müün maha, panen asemele mingi 3k roima, et kuulutus raisku ei läheks. Mitte, et ma viitsiks arvet pidada, aga päris osav ja usaldusväärne inimene peab olema, kes on müünud 6 kuu jooksul vähemalt 6 esindusautot, olles ise 20 aastane nolk. Ma olen ise 10+ aastat müünud autosid ja ma tean päris täpselt, mida tähendab auto müümine. Autot ostma minnes on esmamulje väga tähtis ja ilmselgelt ei tekita mingit vau effekti, kui autost astub välja pooldebiilik sr.org foorumi kasutaja(ei tunne kasutajat isiklikult aga tema foorumi postitusi vaadates ja lugedes ei jää mingit muud kahtlustki, kui et tegemist on nõrgamõistuslikuga). Kõigele lisaks tekitab suuri kahtlusi asjaolu, et kasutaja ksenoon ei ole kunagi ühtegi autot liisingusse müünud, mis tänasel päeval selliste autodega kaubeldes on 90% tavataks. Loomulikult on olemas ka neid, kes ostavad välja auto, aga need pigem erand, kui reegel. Selliste autode müügiaeg tavaliselt on vähemalt 90 päeva, kui on hind turukeskmine või madalam, turuhinnast kõrgema hinnaga autot müües pigem venib poole aastani, aga et keegi müüks JÄRJEST 5-6-7 autot müügi algusest müügi lõppemiseni turuhinnast 20-30% kõrgema hinnaga nädalaga, seda näevad ka suured platsid harva, seda enam, et kuulutused on koostatud ka nii, et on näha, et tegemist ei ole kõige teravama pliiatsiga.
Milleks kiidelda oma vanemate varaga, kui tegelikult endal midagi ei ole. Võimalus on ilmselgelt ka seegi, et neid autosid ei ole reaalselt üldse olemas olnudki kunagi. Kui on olemas Q7, siis milleks otsida omale "talveautoks" mingi 1000€ peldik, kui Q7e võlud ainult talvel välja tulevadki?
Ma ei ole kade ega midagi, mul on ausalt täiesti kama sellest.
Kui ma olen millestki valesti aru saanud siis andke andeks ja ärge pikka viha pidage. Kas keegi reaalselt on näinud neid autosid kasutaja käes ja passis on tema nimi olgu siis vastutava kasutajana liisingu puhul(kuigi korduvalt on mees välja käinud, et tema on oma autod kõik sullis välja ostnud) või omanikuna võtan oma sõnad tagasi. Kuid praegu tundub asi rohkem ikkagi sinna poole, et tegemist on inimesega, kes ei saa päris täpselt aru, mis elu on ja siis arvab, et interneti feim ongi see, mida kõige rohkem vaja on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:26 

Ma loodan et keegi kirjutab siia et mul on ka reaalselt olnud need autod. Ise ei viitsi mingile kargajale kül midagi tõestama hakata, kui mingi probleem on siis tule vaata ise! Vabalt võime kokku saada ja võin sulle igast ostetud autost arveid ka näidata. Ja ma olen absull kõik autod kohe välja ostnud nii sularahas kui ka ülekandega (harva). Problem officer? :D Mul on igast omatud autost arvutis kasutad arvetest ja pilte iga nurga alt.

Q7 sai müüdud 10 päevaga ja ei olnud turu kõige odavamam, väljalaske aasta järgi üks kallimaid. Lisaks ostja oli ise ka Saaremaalt. Lihtaslt vedas siis järelikult. Võttis liisingusse ja asi mott.

Viimati muutis ksenoon, 26.01.2013 02:29, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:28 
Kasutaja avatar

madisasd kirjutas:
Shalalaaa

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:32 

ksenoon kirjutas:
Ma loodan et keegi kirjutab siia et mul on ka reaalselt olnud need autod. Ise ei viitsi mingile kargajale kül midagi tõestama hakata, kui mingi probleem on siis tule vaata ise! Vabalt võime kokku saada ja võin sulle igast ostetud autost arveid ka näidata. Ja ma olen absull kõik autod kohe välja ostnud nii sularahas kui ka ülekandega (harva). Problem officer? :D

Q7 sai müüdud 10 päevaga ja ei olnud turu kõige odavamam, väljalaske aasta järgi üks kallimaid. Lisaks ostja oli ise ka Saaremaalt. Lihtaslt vedas siis järelikult. Võttis liisingusse ja asi mott.

Aga ole mees ja lükka ise need kahtlused ümber :think
Ma ei tea kas see on mingi fetiš või sa ei adu täpselt mida su kohta siin kirjutatakse aga mina küll ei viitsiks ülepäeviti kusagil foorumis niiviisi verbaalselt "sumpsi saada" :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:34 

Tead, Sa ei pea mulle midagi tõestama, veel vähem ma viitsin kuskile vaatama tulla, kas tõesti on autod olemas, mul on ausalt öeldes täiesti kama. Kui sul on olemas kõik need masinad olnud siis lucky you, aga milleks teha ostuabi teemasid, kui sa nagunii autod ära ostad ja juba imelise kahe nädalaga nendest lahti saad, sellest ma küll aru ei saa. Tõsiselt, kui veerand su autoteemadest tõele vastab, siis sa peaksid tõsiselt kaaluma karjääri professionaalse automüüjana, sest platsid on täis neid 5-7 aastat peetud premium autosid, millest keegi õieti huvitatud ei ole. Osta aga kokku lükka 30% katet peale ja kolme aasta pärast oled euromiljonär. Too veel euroopast saad käibemaksuga huiata ja oma teenistust veel rohkem tõsta, sest su müüdavad autod on ju kõik 0% käibekaga nagunii.

EDIT: iisaku idee on hea :) CLS-i kätte saad, siis skänni pass sisse ja pane kõigile imetlemiseks välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2013 02:36 

madisasd kirjutas:
Tead, Sa ei pea mulle midagi tõestama, veel vähem ma viitsin kuskile vaatama tulla, kas tõesti on autod olemas, mul on ausalt öeldes täiesti kama. Kui sul on olemas kõik need masinad olnud siis lucky you, aga milleks teha ostuabi teemasid, kui sa nagunii autod ära ostad ja juba imelise kahe nädalaga nendest lahti saad, sellest ma küll aru ei saa. Tõsiselt, kui veerand su autoteemadest tõele vastab, siis sa peaksid tõsiselt kaaluma karjääri professionaalse automüüjana, sest platsid on täis neid 5-7 aastat peetud premium autosid, millest keegi õieti huvitatud ei ole. Osta aga kokku lükka 30% katet peale ja kolme aasta pärast oled euromiljonär. Too veel euroopast saad käibemaksuga huiata ja oma teenistust veel rohkem tõsta, sest su müüdavad autod on ju kõik 0% käibekaga nagunii.

Automüük ei olegi kerge, aga olgem ausad vahel näkkab lihtsalt nagu ka seekord Audiga. Vahel müüd tõesti autot aasta või rohkem.
Tõesti ma ei arvanud ise ,et ma sellest 10 päevaga lahti saan. Inimene helistas, tuli vaatas üle, rääkisin kõik ära, lasin tal auto esindusse kontrolli viia ja paari päeva pärast olime juba pangas allakirjutamas.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis