Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jeep Grand Cherokee
PostitusPostitatud: 05.02.2013 23:08 
Kasutaja avatar

Ronny kirjutas:
Pagasiruumis käib jah teine, aga vasaku külje peal püsti

see käib ZJ kerega jeepile.
Jutt praegu WJ kerega isenditest niiet pagašniku põhjas ümar lohk kus sees tagavararatas.

VMmotors mootorid pidid olema tõesti halvad, sp jeepidel ei tasugi vaadata 2,5 ja 3,1 diislite poole.
2,7 mersu mootor on samade vigadega nagu kõik mersu diislid. pihustid on põhilised.
Endal ka plaanis 2,7 diisel Jeep osta. eks näha ole kas tasub ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2013 00:54 
Kasutaja avatar

Eks diisli puhul loeb suuremosa ikka kuidas hooldatud on. Korralikult hooldatud ja hoitud autol puuduvadki vead.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2013 16:34 

Kui vaadata saksas müüdavaid suure mootoriga meeriklasi, siis on paljudel gaasiseade juba peal, samas hind on sama mis tavalistel. Ühesõnaga kui gaasiseadme nö niisama autoga kaasa saab, siis on ta igal juhul kasulik ja hakkad juba esimesest päevast alates säästma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2013 17:27 
Kasutaja avatar

no Krss kiidab jah neid igas teemas, mina enam laita ei viitsi, aga pooldan ka seda, et pigem diisel kui säästa tahad aga "laev" peab olema. Olen ka selle kunagi läbi teinud ja sisuliselt mahavisatud raha oli (läbisõit ka väike muidugi + muud jamad). Gaasiauto puhul tasuks pigem juba vaadata siis tehasest välja veerenud CNG masinat, Cherokeel seda vaevalt on. Küll aga olen ise ühe CNG masina kliendile Saksast Eesti toonud ja kui kuulsin mis hinnaga ta hetkel sellega saab ringi tõristab, siis hakkasin küll mõtte liikuma, et äkki peaks ka vaatama. See on ikkagi juba tehasest optimeeritud gaasile ja lisaks on väike abipaak bensuga ka. VW klubis on ka esindatud mõned aastad vana Passat ja seal ka ikka väga meeldivad kulunumbrid.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2013 18:29 
Kasutaja avatar

Ma olen ka seda rääkinud siin gaasimasinate teemas aga ka mina olen krss-iga nõus
Mul oli chero 4.0 ja siin suguvõsas üks 2.8 diisel pajero.
raha kütusele läks samapalju
remondile läks pajerol kordades rohkem raha sh ka plokiaane nuss varuosad ka pajerol kallimad
edasi liikus pajero tunduvalt kehvemini jõudu oli tunduvalt vähem
chero oli tunduvalt mugavam, el nahksisu automaatkast konditsioneer jms ainult maanteel õõtsus vähe palju ehk
ruumi oli pajeros natukene rohkem, ja chero pagassis oli see gaasipaak

Ma sõidaks igal juhul enne gaasiga cheroga, ja kasvõi nagu DevilDeville ütles, panekski käru järgi. Ja kui ka mootor mingi mitmesaja kkm pärast varred viskab, nagu gaasivastased siin ähvardavad, siis ostan uue selle 4.0 mootori sest selle ostuhind tuleb ikka odavam kui pajero plokikaan

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis