See velgede kriipimine oleneb ikkagi juhist ja sõidustiilist. Mina samuti velgesid ei kriibi aga mu naine ja mõned inimesed, kellele autot laenanud olen, on sellega koheselt hakkama saanud.
Ju ta ikkagi ettevõtte auto oli ning seetõttu ka korda tehti. Auto oli terve aja ühe omaniku käes(6 aastat). Üldiselt ostetakse seal autod täishooldusega kasutusrenti. St. kõik vead, mis selle perioodi jooksul ilmuvad, remonditakse täisteenuse pakkuja poolt. Kui see periood on lõppenud, lähevad autod oksjonile.
Samas töö teostamise hetkel oli auto alla 5 aasta vana ning Fordil on võimalik garantiid pikendada 5 aastani, seega võis antud töö ka garantiikorras olla.
Teemaalgataja poolt on selline teemapüstitus muidugi imelik. Kui ta autot vaatamas käis, siis ei maininud ta kordagi, et talle midagi ei sobiks. Kõik vead, mis olid, said ette näidatud(kriibitud veljed ja üks kriim tagastangel).
Almera14, sa oled noor inimene, oskad arvatavasti inglise keelt, mõni sõber ikka oskab kui ise ei oska, belglased üldiselt ka. Kui ikka reaalselt huvi on, siis helista
http://www.garagebeckers.be/ ja küsi järgi.
Number on: +3212394767.
Mina võtsin praegu sportlikust huvist kätte ja helistasin. Esindus ütles mulle, et auto sõitis kiirteel ning järsku juhtus mootoriga midagi. Kui mootor esinduses lahti võeti, avastati, et vigastada on saanud klapid ja kolvid. Seejärel vahetati mootor ning luges mulle ette sama kuupäeva ja summa, mis kuulutuses oleval paberil. Ühegi avarii kohta nendel infot pole.